border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mstummer #6144 Sajnos az első kiadás... kb 1 hónapot vártam rá... mire megjött már volt kettes verzió.
Rendeltem hozzá Hi-Cap tárat (kb 8ezer), de egy félreértés miatt nem hozta az illető,most újra kéne rendelnem. Igazából szép és jó a fegyver, problémám a lowcap tár. Először is hibás volt, ez javítva lett azóta. A második probléma hogy a 60 BB kevés, kéne mégtöbb lowcap, és per pill nincs annyi pénzem hogy vegyek legalább 4et, ezt 20ból sem úsznám meg.
Namármost az AK74sU-n azér csillant meg a szemem mert az alapfegyverem egy SLR105, 4db AK74 lowcap tárral. Ergo az CQB fegyveremhez nem kéne külön tárakat venni. CQB fegyverre meg szükségem van, azért az SLR picit nagy oda :) Tudom volt már régebben is elérhető áron AK Beta... azt viszont gyűlölöm mert nem létező fegyver.
Az UMP is nagyon szép nagyon jó, bár kronózva még nemvolt / majd most 7végén remélem/. Csak egy 24 ezres fegyverre nem szeretnék még 20at költeni. Ez az én hibám is... nem szeretek Hi-Cap tárral játszani. Aki viszont rászán 8ezret az nagyon jól jár vele, egy ritkaszép / valakinek ronda :D / fegyvert birtokolhat.
Szóval Punker ha érdekli a csapattársadat akkor szólj.