Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jha Attila Lszaggatta a ínszalagját a térdében... én kb belehaltam volna akkorát zuhant..
nemtom, most fog-e jönni, szal fegyõt bérlésre keressetek
király játék mindenkinek ajánlom!! 😊
nemtom, most fog-e jönni, szal fegyõt bérlésre keressetek
király játék mindenkinek ajánlom!! 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
117 ft (feet) az kb. 46 méter ugyanis 1 láb az kb 40 centi.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
San Marinoban vettem, egy 48as tárat adtak hozzá, vettem hozzá még egy 220-asat meg egy 600mah-s 8.4-es aksit. Meg egy töltõt.
szaasztok!
radical szabad tunni a részleteket? hol vetted? mit adtak hozzá? milyen aksit? stb. mikor megyünk játszani, nekem a mostani szombat jó lenne.
radical szabad tunni a részleteket? hol vetted? mit adtak hozzá? milyen aksit? stb. mikor megyünk játszani, nekem a mostani szombat jó lenne.
Az elég fasza! Át is lyukasztja, vagy csak megsuhintja? tuningokkal mennyi? Mennyibe kerül a tuning?
kb. 30-40 méter egy a4-es lapra, tuning nélkül.
230 €
Nekem is tetszik úgyhogy vettem is egyet. Élõben mégjobb.
Strahd_:
pxx wrote:
"
Hello.Lesz játék mégpedig Szombaton reggel 9.00-kor találkozunk a XVII.ker Pesti uti mc.donalds-nál.Eddig nyolcan vagyunk.Kérek mindenkit irja oda hogy autoval jön vagy nem hogy meg tudjuk oldani a kijutást a pályára.
"
és még jelentkeztek páran.. jelentkezek a nevedben is. 😊
pxx wrote:
"
Hello.Lesz játék mégpedig Szombaton reggel 9.00-kor találkozunk a XVII.ker Pesti uti mc.donalds-nál.Eddig nyolcan vagyunk.Kérek mindenkit irja oda hogy autoval jön vagy nem hogy meg tudjuk oldani a kijutást a pályára.
"
és még jelentkeztek páran.. jelentkezek a nevedben is. 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
Hát nem aranyos?

Ok szombat 9:00 hol mikor? szokott helyen? csak én jövök Def és az Ernö edzõtáborban sinylödik 😊
Én is mennék má... de Fluga sergeant nem látszik sehol... menjünk má 😊) Ki akarom probálni a kis fegyverkémet meg az uj rucimat 😊