29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    az AEP 220-230 FPS (a 282 0,12-es BB-vel van) a TM Spring stukkerek erősebbek.
  • ludsimon
    Üdv Mindenkinek!
    A Double Eagle M81 (USP) AEP 282 FPS, az lenne a kérdésem, hogy ez erősebb, vagy a Sig Sauer SP2022 Rugós változata. Mert utánanézegedtem, magyar oldalakon nem láttam erről a fegyóról semmi ilyesmit, felmentem egy nagyobb külföldi internetes boltba az a..z.n.com-ra és ott az SP2022-ről azt írták, hogy 307 FPS. NEM A CO2-SAT NÉZTEM, VÉLETLENÜL SEM!! Utána volt írva Spring! Ez igaz lehet? Akkor erősebb az SP2022 mint az M81???????????? Melyik a pontosabb, nagyon fontos lenne kérlek segítsetek????!! Köszönettel: Simon
  • MuldR
    Csapattag eladna nehany cuccot. A holmik pesten vannak.
    Ha erdekel, PM nekem, es megirom a telefonszamat.

Medium ALICE pack, woodland 1988-as gyártás.
    Maga a hátizsák vadiúj, a keret sérült, de javított.
    10000 HUF

Jó állapotú XL- Regular, echte US M65 parka bélés nélkül.
    10.000- HUF

POINT BLANK gyártmányú MOLLE IBA huzat, woodland mintás, LARGE méret, zsír új állapotban. / mellkas kerülete: 45 INCH, de Mediumra össze lehet húzni. /
    Ahogy a piacon szokták: NO BALLISTIC PROTECTION!!! Ez maga az eredeti huzat, amiben polifoam van belevágva, hogy ne úgy nézzen ki mint egy telesz....t zokni.
    Van hozzá egy szintén eredeti / talán SDS / nyakvédő, de torokvédő NINCS.

30.000 papír a nyakvédő és a mellény, külön nem árulom.

Tovabba meg mindig van egy femszanos 2x30 1x100 tarral, 2 aksival, Marui Glock 18C AEP (40 000 ft) valamit egy full fem SIG 552, mindenfele guarder acel cuccokkal, fem testel, 4 tarral, taklampaval, elso markolattal, finomsagokkal, 120 000 ert.
  • OrioN the S
    :))
  • DannyL
    kacsa sirály! :)))
  • OrioN the S
    Megyek vonatozni :)
  • Mersant
    susd ki. ugy formazod le ha feltoltod, majd kisutod 1 parszor. utana elvileg ra lehet tolteni nem kell kisutni, de mivel fogalmad sem lesz kesobb hogy mennyi ideig kell tolteni, mivel ugye ne mautomata toltod van, jobb ha akkor is kisutod, mivel ezek az akksik ne mbirjak a tultoltest.
  • DannyL
    OK! :)
  • OrioN the S
    Lehet találkozunk :) Vagyis remélem.
  • OrioN the S
    Igen ezt letőltöttem, már csak a kisütéssel kapcsolatos kérdésre várok választ. Mert ,ha tényleg nem kell kisütni már rakom is a tőltőre.
  • DannyL
    Formázni valóban tovább kell, ez az átlagos töltési idő. Formázni min. 1,5x ennyi ideig kell, de inkább 2x.
  • DannyL
    Battery Calculator
  • Punker
    elsőre több megy.
  • DannyL
    Jaja. nem tudom még nem voltam én se, ez lesz az első. :)
  • DannyL
    264 perc egész pontosan.
  • OrioN the S
    Láttam mész vonatozni :) Durva pálya lehet a képek alapján :)
  • OrioN the S
    És akkor a kisütés nem kell ugye? Csak így ahogy jött felrakom a tőltőre 10 órát?

Sry ,ha fárasztok csak nem akarom elcseszni..
  • Punker
    annak 10 órát adtak első körben itt az emberek.
  • OrioN the S
    a jg g36 gyári töltője DC 8.4V 250mA
  • DannyL
    én is sokallom, 2000 mAh felettieket kell annyit tölteni mezei töltővel
  • Punker
    annak nem kell 15 óra, milyen töltő?
  • OrioN the S
    Na olvastam ,hogy a NI-MH aksikat nem kell kisütni csak első tőltésnek 15 órát felrakni. Ez így van? Mert valahol az ellenkezőjét olvastam és most dráma van... Valamennyi kraft van rajta ,de attól függetlenül fel kell rakni 15 órát.

1100mAh
  • mstummer
    Akkor kénytelen lesz megrendelni, és várhat rá még 1 hónapot sajnos.
  • Punker
    2-esre vadászik 1 hónapja.
  • mstummer
    Sajnos az első kiadás... kb 1 hónapot vártam rá... mire megjött már volt kettes verzió.
    Rendeltem hozzá Hi-Cap tárat (kb 8ezer), de egy félreértés miatt nem hozta az illető,most újra kéne rendelnem. Igazából szép és jó a fegyver, problémám a lowcap tár. Először is hibás volt, ez javítva lett azóta. A második probléma hogy a 60 BB kevés, kéne mégtöbb lowcap, és per pill nincs annyi pénzem hogy vegyek legalább 4et, ezt 20ból sem úsznám meg.
    Namármost az AK74sU-n azér csillant meg a szemem mert az alapfegyverem egy SLR105, 4db AK74 lowcap tárral. Ergo az CQB fegyveremhez nem kéne külön tárakat venni. CQB fegyverre meg szükségem van, azért az SLR picit nagy oda :) Tudom volt már régebben is elérhető áron AK Beta... azt viszont gyűlölöm mert nem létező fegyver.
    Az UMP is nagyon szép nagyon jó, bár kronózva még nemvolt / majd most 7végén remélem/. Csak egy 24 ezres fegyverre nem szeretnék még 20at költeni. Ez az én hibám is... nem szeretek Hi-Cap tárral játszani. Aki viszont rászán 8ezret az nagyon jól jár vele, egy ritkaszép / valakinek ronda :D / fegyvert birtokolhat.
    Szóval Punker ha érdekli a csapattársadat akkor szólj.
  • Belton
    A dupla tar meg van meg ? M4 eshez ?
  • OrioN the S
    tudom google :) ,csak gondoltam vki leírja röviden. nagy segítség lenne.
  • DannyL
    Megtörtént, köszi!
  • OrioN the S
    Egy kérdés: Mik a kisütés folyamatai?
  • DannyL
    Adol egy linket? :)
  • Punker
    ezt nálunk is meghirdetheted lehet lenne rá vevő.
  • DannyL
    Nincs mit! :)
  • OrioN the S
    Ja és kössz a tippet :)
  • OrioN the S
    Igen. Kicsit féltem ,hogy maj 1 hetet kell várni ,mert panaszkodtak az oldalon ,de nem kellett csalódnom bennük :) Amúgy hihetetlen ,milyen állapotú lesz a doboz mire átjön a postán :D Csoda ,hogy a fegyó benne volt :D

• DannyL
    Na akkor egész gyorsak voltak. ;)
  • DannyL
    Van egy két eladó cuccom:

1. AGM M14 300-as, HighCap tár
    Kifogástalan állapotban.
    Ár: 3.000 Ft

2. Classic Army M4/M16 130-as, MidCap tár
    Kifogástalan állapotban.
    Ár: 3.000 Ft

3. G&P Dupla Tár Klipsz M4/M16-hoz
    Kifogástalan állapotban.

Ár: 2.000 Ft

4. GUARDER G-C3 Polycarbonate Védőszemüveg Ver. 2007
    Kifogástalan állapotban.

A csomag tartalma:
    - Keret (rugalmas, kényelmes, gumírozott szárral)
    - 4 féle lencse: színtelen, cadmium sárga, szürke, kék
    - dioptriás lencse keret szemüvegeseknek
    - Kis szütyő a szemüvegnek
    - Egy táska amibe az egész így cakk-pakk befér (övre feltehető)

Kb. 2 hónapos, sérülés nincs rajta. Használva is csak a sárga és a színtelen lencse volt.

Azért válok meg tőle, mert megtetszett egy másik szemüveg és kettő túlzás.

Ár: 8.000 Ft

Ha valamelyik érdekel, akkor PM. :)
  • OrioN the S
    nah megjött a g36 :) nagyon tetszik maszkot is vettem kisütőt is bb-t is.. meg minden szirszart ... remélem szombaton nem fog esni és akkor vééégre kitudom próbálni magam..
  • Punker
    de ver1 vagy ver2? highcap tárral van?
  • mstummer
    Double Eagle M89... asszem eddig az egyetlen ilyen kishazánkban :)
  • Punker
    UMP? milyen? csapattársam azt keres.