border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Nem, angliában volt, a HOP farmon, Londontól Délre egy Paddock Wood nevű falu mellett :)

Hidd el nekem az izraeli sátorban vásárló SS tisztek elég funni képet mutattak :) Meg amikor jött ki a WC-ből nevetgélve beszélgetve az US és a Wermacht katona :)

Ha valakinek mond az a magazin valamit hogy Airsoft International ... ittunk a szerkesztőikkel, csináltam haverokról egy pár fotót, mikor mondtam hogy magyarországon is olvasom a magazint, kicsit elkezdte őket érdekelni, az lett a vége, hogy kaptukn ingyen 3 AI peccset és játszottunk egy kis fun pistol-partyt velük ... :)

Aki teheti, az ne hagyja ki jövőre ... nem olcsó, de egy visszaadhatatlan élmény ... csak azt sajnálom, hogy nem, vittem magyar BDU-t ki ...

Arról nem is beszélve hogy nem sok olyan 2-ik vh-s fegyver van amit nem fogdostunk meg ... természetesen nem AS hanem eredetik, csak hatástalanitva vagy blindfire ... Kar98k, MP44, Sten, még hangtompítós Stent is fogtunk, M1 Carabine, mondjuk Garand az kevés volt, de az egész kiállítás legkomolyabb fegyvere, egy igazi FG42 volt, ugyanis azok mindenütt csak replikák voltak, nem is láttunk sokat.... de találkoztunk egy ciprusi faszival, akinek eredetei FG42-ese volt ... megtapizhattuk meg minden :) MG-k, Brenek, BAR-ok kilószám ... 120 fontért már kaptál hatástalan Bren-t!!!!

Volt egy rakat AS bolt kint, angolok offkorz, vettem jáccósrucinak egy komplett DPM BDU-t, sapit, shemagh-ot, és egy Thisulate betétes katonai Tracpac bakancsot ... ebből csak a sapi volt használt ... 40 fontért ...

CA M14 Scout 220 fontért ott lógott az orrom előtt, de akkora tömeg volt hogy inkább nem vártam ki a sort hogy fényképezkedjek vele ...

Mondjuk az AI sátor után ez a PKM vitte a prímet, beszélgettünk a gazdájával, gyártanak eredeti AK silencerekből AS cuccokat meg mindent, természetesen kértünk tőllük is kártyát :)

Voltak komplett AS csapatok beöltözve az AI brigádon kívül is, láttunk egy Us egy német és egy SAS csapatot vonulni ...

Elég vad volt ... nézzétek meg a hivatalos oldalt ...
    The War And Peace Show :)

Találkoztam érdekes emberekkel :) (Érdemes a háttérben éppen gárt adó Tigrist is figyelni :)

És a WarandPeace 3 magyar résztvevője: