29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• tomi5534
    Sorry az előbb rosszul irtam ez a helyes!
    Tudtok nekem olyan oldalt mondani ahol full fém elektromos marok fegyverek kaphatók?????????
  • tomi5534
    Tudtok nekem olyan oldalt mondani ahol full fém elektromos fegyók kaphatók?????????
  • tomi5534
    Én csak a haverokkal akarok szórakozni nem kell h komolyak legyenek a fegyók
  • Punker
    játékra alkalmatlan!
  • tomi5534
    És szerintetek melyik fegyó éri meg jobban!
    http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=30440393&adult=1
    Vagy
    http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=31481521&adult=1
    Az uziból ketőt adnak egy csomagba!
  • tomi5534
    Sziasztok! Hol lehet interneten kapni fegyót legolcsobban de azer egy kezdő számára elfogadható minőségben?????????
  • Jacek
    ezt nem ertem:)
  • csoola
    nekem r kérdése, persze nem 2-3k hanem ilyen 8-10k fontos
  • Jacek
    Ez igy van! Igaz nekem D-boys van es meg vagyok elegedve:D
  • Punker
    Cyma nagyobb lutri mint a JG, nem tudni melyik lesz bax-os és melyik rendes hopup-os..., ha AK akkor cyma, minden más esetén JG.
  • Jacek
    Cyma 0.28-at negyen vettunk kulombozo helyen 1 honapon belul mindegyik jo volt , es a mai napig is jo. Szerintem ha tetszik az AK akkor nyero kezdo fegyonak! Okos ingyen tunningal:)) 380-400fps-t siman tol
    Az enyem ami volt vetel utan chronozva 330 fps-t tolt.
  • CseNo
    A JG-ről is jót hallottam eddig, inkább azt ha a CYMA és a JG között kellene választanod. Mert a CYMA is olyan mint a Well, fogás kérdése hogy melyik jó................
  • csoola
    akkor a 028- az jo lenne? én még jing gong fegyot néztem, M4-est, tipusát nemtom, Marui belseje van azt irták, az elözö HSZ-ben levö MP5 után meg utánanézek, köszi a segitséget!
  • CseNo
    Vagy meg ami jó épületen kívül is, a CYMA 028 AK47, az újabb széria, amik már réz csővel jöttek ki. Nekem még alus van, de nagyon jól lehet vele operálni messzebbről is (van ezek között is olyan széria, ami használhatatlan...)
  • Punker
    mennyire olcsó? nekem a Galaxy MP5k- PDW 23 ezer volt, 305-310 FPS-t mértünk vele, kb egy jó 20 méterre még értelmesen lő, kezdésnek jó vagy épületbe tökéletes.
  • csoola
    hello! azt szeretném kérdezni h tudtok-e ajánlani vmi also árkategoriás AEG-et? fém gb-s legyen, de én nem nagyon értek hozzá, és tényleg vmi olcsobb kellene csak kezdö fegyvernek, aztán késöbb ha nagyon megtetszene a játék és lene pénzem vennék egy jobbat
  • Glpetyus
    Ejj,a jó életbe,erre én is szivesen kimennék egyszer :@
  • Bexter
    Csapatban is előfordult pár well p90 es :) akkor azok régi gravitácios tárral möködnek. Viccesek :)
  • CseNo
    Természetesen igen Az árához képest jónak tűnik, én inkább csak díszként vágytam rá nagyon.
  • Bexter
    Tudsz vele fel meg lefele is lőni?
  • CseNo
    Vettem egy Wellfire R9 - P90-est, csak mert szeretem a Csillagkaput, és nagyon tetszik a fegyver. Meglepődve tapasztaltam, nagyon szépen lő, igaz kicsit lassú.. A tár már nem a régi fajta "gravitációs", hanem Marui klón, tökéletesen adagol.
  • DummyBoy
    Van 1200 :) Csekkold a galériámat, vagy a BF kommjuniti topikot, de majd valahova pakolok fel belőllük :)
  • JCSR Apache
    Még képeket pls.
  • DummyBoy
    Nem, angliában volt, a HOP farmon, Londontól Délre egy Paddock Wood nevű falu mellett :)

Hidd el nekem az izraeli sátorban vásárló SS tisztek elég funni képet mutattak :) Meg amikor jött ki a WC-ből nevetgélve beszélgetve az US és a Wermacht katona :)

Ha valakinek mond az a magazin valamit hogy Airsoft International ... ittunk a szerkesztőikkel, csináltam haverokról egy pár fotót, mikor mondtam hogy magyarországon is olvasom a magazint, kicsit elkezdte őket érdekelni, az lett a vége, hogy kaptukn ingyen 3 AI peccset és játszottunk egy kis fun pistol-partyt velük ... :)

Aki teheti, az ne hagyja ki jövőre ... nem olcsó, de egy visszaadhatatlan élmény ... csak azt sajnálom, hogy nem, vittem magyar BDU-t ki ...

Arról nem is beszélve hogy nem sok olyan 2-ik vh-s fegyver van amit nem fogdostunk meg ... természetesen nem AS hanem eredetik, csak hatástalanitva vagy blindfire ... Kar98k, MP44, Sten, még hangtompítós Stent is fogtunk, M1 Carabine, mondjuk Garand az kevés volt, de az egész kiállítás legkomolyabb fegyvere, egy igazi FG42 volt, ugyanis azok mindenütt csak replikák voltak, nem is láttunk sokat.... de találkoztunk egy ciprusi faszival, akinek eredetei FG42-ese volt ... megtapizhattuk meg minden :) MG-k, Brenek, BAR-ok kilószám ... 120 fontért már kaptál hatástalan Bren-t!!!!

Volt egy rakat AS bolt kint, angolok offkorz, vettem jáccósrucinak egy komplett DPM BDU-t, sapit, shemagh-ot, és egy Thisulate betétes katonai Tracpac bakancsot ... ebből csak a sapi volt használt ... 40 fontért ...

CA M14 Scout 220 fontért ott lógott az orrom előtt, de akkora tömeg volt hogy inkább nem vártam ki a sort hogy fényképezkedjek vele ...

Mondjuk az AI sátor után ez a PKM vitte a prímet, beszélgettünk a gazdájával, gyártanak eredeti AK silencerekből AS cuccokat meg mindent, természetesen kértünk tőllük is kártyát :)

Voltak komplett AS csapatok beöltözve az AI brigádon kívül is, láttunk egy Us egy német és egy SAS csapatot vonulni ...

Elég vad volt ... nézzétek meg a hivatalos oldalt ...
    The War And Peace Show :)

Találkoztam érdekes emberekkel :) (Érdemes a háttérben éppen gárt adó Tigrist is figyelni :)

És a WarandPeace 3 magyar résztvevője:
  • MuldR
    Hat az egy fore eso izraeli zaszlokbol itelve izraelben? :)
  • Punker
    ez hol volt helyileg?
  • DummyBoy
    Hi all ...

Itt is dicsekszem egy kicsit :) Épp most jöttem haza a világ legnagyobb katonai bemutatójáról, ami amellet hogy járműbemutató, vásár is ... voltak kint AS cuccok is ... De nem is akármilyenek :) A CA M14 Scoutnak örültem a legjobban amig meg nem talátam EZT:

• CseNo
    Ha tudok megyek én is :)
  • Punker
    jaja, jövőhét Pingyom.
  • CseNo
    Az nem semmi :D Nem vert el minket az eső, jó sokan voltunk, a terep is jó volt. 1-2 ember nem volt szimpi, de a csapatmunka megvolt.
    Az épület déli szárnyát védtem, amikor megláttam hogy a bokorban megcsillant valami. Aztán lőni is kezdett a csillogó tárgy. Kidugta a fejét, az AK-val a 2 lövést adtam le, abból a második headshot :D Határőrt lőttem :D
    Nagyon klassz játék volt ma. Jövő hét vasárnap, Miskolc, Vadkanok?
  • Punker
    több mint 3 liter vizet ittam és reggelhez képest mínusz 3 kiló vagyok, nem volt hideg
  • CseNo
    Mi meg ázni fogunk XD
  • Punker
    ma tuti el fogunk olvadni a napon, de akkor is menni kell játszani :)
  • torque12
    Van valakinek itt ezen a forumon személyes tapasztalata a TM Gbb-s berettájáról? Ha vna és megírná azt megköszönném!
  • zero_cool51
    kösz a linket, keresgéltem, de ezt nem találtam meg...
  • ghost cb
    mért, szélnek háttal állva ballisztikus röppályán lehet hogy megközelíti :D max még minden lövésnél rásegít a karjával is.
  • torque12
    zero cool-nak!

Itt 1 link! 5 mp-s munka volt használni a barátodat, a Google-t!

Szétszerelés

Gearbox szétszerelés

Az összeszerelés

• VRSDM
    reális, nekem is volt 6.ban ilyenem, még rá is volt írva hogy cyma, a gondd ott van hogy müanyag az egész, kb. 30at ha lőttem vele, aztán eltörött a szánban a felhúzópöcök. ennyi.
  • oldskoolpocok
    Nem valószínű. Max 10méter.
  • Beni521
    Haverom azt meséli h made in china-s műanyag pisztollya, ami a búcsúban 500 ft vót, 35 m-t lő. ez izé, reális?? :S