border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
na szóval, a srácoknak közük nem volt a fegyverekhez (egy srác volt, police-os cuccban, mint mesélte helyszínelő, meg 3x jelentkezett a tesz-be, többször volt a pitbull utánzása féle állóképesség próbán stb. ő jól játszott, mozgott) a többi srác ... khmpfff lőtték, szórták, de a mozgás, a beszólások, a célzások, hát jókat nevettem kintről :D mikor be beálltam és szétszedtem a nagyjukat, egyből... jaaa hát neked mp5van nekem meg m4 ... "figy, cseréljünk" azzal sem volt jobb :D
meg lőttek célba, felállítottak egy flakont, majd rácéloz, kb. 5m-ről ... én: " most akkor hátrébbállsz, vagy milesz" és onnan elkezdi ontani a bb-t, kb. 30%os találati aránnyal mondván " de hát ez félrehord " ... én: " had nézzem " ... kb. 20/19 kb. 20 méterről... "nekem nem hord félre, érdekes ;] " ...
sebaj, nevettem jókat, a vége fele már fárasztottak
ja és bardocz :D Szabolcsnak ellőtték a fél metszőfogát ... /hozzáteszem egyszer egy hüvely (igazi-éles fegyverből) már eltatálta ugyan ezt, így repedt volt már az a fog, de akkor is szépen nézett ki a szálkás-kigyurt-katona ahogy pöszén beszélgettünk utána :D
kb. ennyi volt ma, jól elfáradtam :D
/hazafele, sétálok, kb. 20percre lakom a vonattól, épp a házunk előtt fogom a sisakom, mondom wazz, kiesett belőle a taktik-szemcsim ... :C ilyen nincs, futok vissza, vagy 4x (barátnőmmel jöttem) ő utánam jött gyalog alaposabban nézve a földet (tök sötétben:S) aztán én lefutom, fordulok meg, már őt sem találom, elkerültem, rossz utcán mentem visszafele (fáradtan nem kapcsol ez a fránya agy:D )aztán futok minden fele, egy csávó mondja hogy látta a fóti maffiát, lehet elvitték a csajt, mondom fasza még Ő is fokozza a kedvem, (fóton tényleg vannak érdekes formák akiktől jobb tartani) aztán kb. fél óra futkorászásom utána meglett a barátnő, kezében a szemüvegemmel, amit meg a volt ált.sulis számtektanárom talált meg és adta oda neki ... :D:D:D
szóval volt ma minden, élményekben gazdag nap :)
köszönöm a személyes élménybeszámolóra a lehetőséget :)