29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• light00
    tipikus :D
    én másfél év sportlövészet után azt hittem fasza gyerek leszek.
    Hát, azt kell mondjam....ott volt idö célzásra, tökölésre. Itt nem. Mozgásom elég lomha volt, de legalább löni tudtam és taktikázni, és a sok "két éve erszoftozok" hülyegyerekeket springes pisztollyal vadásztam támadoként...
  • Xing
    Amikor a házat védtük kaptam a pofámba a dobtárból :D
  • VRSDM
    na szóval, a srácoknak közük nem volt a fegyverekhez (egy srác volt, police-os cuccban, mint mesélte helyszínelő, meg 3x jelentkezett a tesz-be, többször volt a pitbull utánzása féle állóképesség próbán stb. ő jól játszott, mozgott) a többi srác ... khmpfff lőtték, szórták, de a mozgás, a beszólások, a célzások, hát jókat nevettem kintről :D mikor be beálltam és szétszedtem a nagyjukat, egyből... jaaa hát neked mp5van nekem meg m4 ... "figy, cseréljünk" azzal sem volt jobb :D

meg lőttek célba, felállítottak egy flakont, majd rácéloz, kb. 5m-ről ... én: " most akkor hátrébbállsz, vagy milesz" és onnan elkezdi ontani a bb-t, kb. 30%os találati aránnyal mondván " de hát ez félrehord " ... én: " had nézzem " ... kb. 20/19 kb. 20 méterről... "nekem nem hord félre, érdekes ;] " ...
    sebaj, nevettem jókat, a vége fele már fárasztottak

ja és bardocz :D Szabolcsnak ellőtték a fél metszőfogát ... /hozzáteszem egyszer egy hüvely (igazi-éles fegyverből) már eltatálta ugyan ezt, így repedt volt már az a fog, de akkor is szépen nézett ki a szálkás-kigyurt-katona ahogy pöszén beszélgettünk utána :D

kb. ennyi volt ma, jól elfáradtam :D
    /hazafele, sétálok, kb. 20percre lakom a vonattól, épp a házunk előtt fogom a sisakom, mondom wazz, kiesett belőle a taktik-szemcsim ... :C ilyen nincs, futok vissza, vagy 4x (barátnőmmel jöttem) ő utánam jött gyalog alaposabban nézve a földet (tök sötétben:S) aztán én lefutom, fordulok meg, már őt sem találom, elkerültem, rossz utcán mentem visszafele (fáradtan nem kapcsol ez a fránya agy:D )aztán futok minden fele, egy csávó mondja hogy látta a fóti maffiát, lehet elvitték a csajt, mondom fasza még Ő is fokozza a kedvem, (fóton tényleg vannak érdekes formák akiktől jobb tartani) aztán kb. fél óra futkorászásom utána meglett a barátnő, kezében a szemüvegemmel, amit meg a volt ált.sulis számtektanárom talált meg és adta oda neki ... :D:D:D

szóval volt ma minden, élményekben gazdag nap :)
    köszönöm a személyes élménybeszámolóra a lehetőséget :)
  • Punker
    lelőttük egymást végül is? :)
  • Xing
    És télleg :D
  • Xing
  • Xing
    lol :D
  • Punker
    jó másra nem is fogok lőni :)
    én így fogok kinézzni:

• Xing
    Szereztem egy gázálarcot, meg fogsz ismerni :D
  • Punker
    holnap meglátlak és beléd engedem a dobtárat, ok? csak legyen rajtad SG-s vagyok felirat :)
  • bardocz
    :DDD
  • neuro
    majd csinálj képeket arról, mikor 5 méterről lövik egymást és közben folyamatosan bunny hoppolnak - aztán meg kiabálják hogy "heccsátheccsát!" :)
  • bardocz
    szerintem meg sem izzadnak,és csakúgy ontani foglyák a vért olyan profik fps-töl :D
  • VRSDM
    holnap én játékot tartok, valami x-boxos fps-fan csapat jön hogy nagy lelkesen kipróbálják milyen is ez az életben ... 11órát akarnak ott lenni :D én nem mondtam semmit, de azért a gép előtt másképp telik az a 11óra mint a napon, nyakig álcában :D
    majd mesélek hogy bírták a strapát ...
  • neuro
    Holnap én is divatolok, kipróbálom élesben a DCU-mat, mert a woodland-et már unom :)
    Mondjuk lesz hozzá zöld sisak, mellény és shemagh, szóval talán nem fogok annyira világítani az erdőben.
  • VRSDM
    meglátlak és rádhúzok egy duplát, ha feketébe ha fehérbe vagy ;)
  • Xing
    Nyilván nem divatbemutató de nekem azért a stilus is fontos :P Meglátsz, és inkább leteszed a földre a fegyvered és előveszed a fehér kendőt :D
  • Punker
    jaja, alap hogy B-s A-s szemüvegben gondolkozik az ember nem?
  • VRSDM
    azért érdemes letesztelni játék elött az új/otthon talált szemüveget...

láttam már tesztnél átjuggatott lencséket -.-
  • Punker
    harcolni mész vagy divatbemutatóra? :)

amúgy szemüveg, vagy a nagyobb repesz állós cucc, szinte bármi ahogy az életben is, egyedül a permezetős szemüveggel nem ajánlott :)
  • Xing
    Szerintetek simaszkhoz/alá/fölé/rá milyen védőszemüveget, vagy felszerelést lehetne használni ami nem néz ki idiótán?
  • neuro
    ok
  • oldskoolpocok
    ha egyszer rám szakad a Nemzeti Bank, akkor elintézem, hogy játszhassunk ezzel is. :DDDDDDDDD
  • oldskoolpocok
    nagy ölelés. köszönöm!!
  • neuro
  • VRSDM
    650fps meg az 5 joule az hogy passzol össze :S
  • neuro
    Ja, és 650fps, 5 joule, 0.23g :)
  • neuro
    The cartridges are available in .38 cal. and 9 mm calibres and feature tactical accuracy up to 25 feet (7.6 meters). The 5.56 mm calibre is tactically accurate with ball cartridges to 100 feet (30 meters).
  • oldskoolpocok
    jó de most ha vkinek van egy éles pisztolya akkor már nem lehet rossz. bár nem tudom, hogy milyen árban van itt a lőszer, tehár nem biztos, hogy megéri..ezeknek a lőtávja úgy mennyi?
  • neuro
    A Simunition egy okos átalakító-szet éles fegyverekhez + speciális lőszerek (festékes, non-lethal, olcsó céllövő stb.).
    Nem lehet rossz, de ugye alap, hogy kell hozzá éles fegyver.

Amultkor láttam egy videót, ahol viszont az USMC-nél airsoft fegyverekkel ment a CQB kiképzés (gondolom Systema lehetett).
  • VRSDM
    civil embernek el sem adják, olyan mint az űrutazás ... nem lehet saját kilővőállásod... de ha sok dellád van kipróbálhatod...
  • oldskoolpocok
    utána olvastam a gyártó honlapján és már amennyit megértettem az angol szövegből hasznos egy találmány és nekem tetszik. bár árakat én nem láttam, de elhiszem, hogy k*rva drága. :DD
  • oldskoolpocok
    ohh erről még nem hallottam, köszönöm!!!!
  • VRSDM
    szappanlövedéket lő ki...
    de a simmunitiont civil nem próbálhatja ki, (hacsak nincs pár milliód :I )
    "mi történik az igazi bűnözővel amikor rá törnek?" :D
    ööö azthiszem az mindent elárul hogy a kocsi amivel elviszik a célszemélyt, ki van fóliázva ;] és nem a sártól védig a padlót, hanem aaa.... :D
  • neuro
    Nem airsoft. Simunition.
  • oldskoolpocok
    A TESZ-nél a felszámolók AS fegyverekkel gyakorlatoznak? Mert ami volt Fókuszban vidi ott festéklövedékkel szedték le a bábut..legalábbis én úgy láttam. ha vki tudja akkor elmondaná? Köszöntem.

videó
  • oldskoolpocok
    vmiért nem jó a link.
    akkor: http://airsoft-news.eu/news.php
    és ott lesz egy picit lentebb az új poszter.
  • oldskoolpocok
    nah az új Boyi M4 RIS már full metál elvileg. kép
  • CseNo
    Sokan hivatkoznak a JG-re, biztosan akkor jó is. Nekem bevált a 0.28-S, kitűnően bírja a strapát, és 0.23g-os BB-vel csodálatosan osztja a halált. Hallottam már olyanról is, hogy vannak CYMA 0.28 és 0.28-S típusok, amelyeknek a fa részük sötétebb, és ezek gyári hibásak. 0.31-el még nem volt személyes tapasztalatom. De csak jót hallottam róla. A JG-nek annyi előnye van, hogy már alapból precízebb cső van benne, meg lehet hogy "jobban össze van rakva", nagyobb az FPS is. Én úgy gondolom, hogy a 3 fegyver közül egyik sem hagyna k@kiban.
  • ghost cb
    nem