border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mivel nincs így? ...
ez a gond a softair.hu-n meghirdettem játékokkal is ( AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT) hogy hiába van ott 60-80-150 akárhány ember, hogyha most van először fegyver a kezébe, káosz-kavalkád-szabályok félreértése-veszekedés-buziskodás hogy talált/nemtalált ... nekem ez nem jön be, másrészt a nagy magyar AS-es emberek 90%-a puha. nem értik hogy miről kéne ennek szólnia és vesznek egy fegyvert aztán máris eljátszák a nagy katonát. nem azt mondom hogy ne jöjjön mert az egésznek csak jó ha nő a játékosok száma...
na mind1, nem jártatom a számat, rövidre fogva az idegen játékosok nagy része nekem nem igazán kelti azt a benyomást hogy igen, őőő trú katona -.-
ez a véleményem a hicap-ről is, amikor veszik a motoros tárat és szórják ki a 3000bb-t
nem az a gond hogy motoros tár, nem is az hogy támogató fegyvere van, nem is az ahogy használja... örömmel megmutatom bármelyik ilyen erdei bokorbanülős májernek hogy hány kiló 3000töltény az Ő fegyveréhez.
aztán onnantól cipelje azt végig a játékon -.- (najó a felénél leteheti a felét, mert tegyük azt ellőtt már néhányat)
és ezzel az előbbi példával a magyarországon látott harcmodort is nagyban leírtam...
nem tagadom nekem is hicap-em van, de egy 3-5 órás játékon kifogy, akkor már nézek hogy micsoda? :O
... mind1, hiába jártatom a szám, vagy akárki más aki így gondolja...
/még szerencse hogy van a jól összeszokott baráti kör... akiknél pont nincsnenek meg ezek a hibák, mint amiket részleteztem az imént