29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#5402 Csak kíváncsiságból: hallott már valaki H&K G11 airsoftról? -
#5401 akkor majd valószínű egyszer majd egy olyat veszek,köszi mindenkinek a tanácsokat:-) -
#5400 megbízhatóbb és alap állapotban erősebb is :) -
#5399 sztem tutjgatás alatt az ezermesterkedést (is) értette, olcsóbb kategóriás fegyvereket gyakrabban kell szervízelned otthon...
jg-t vegyél szerintem is, lehet hogy a cm 0.31-es fémből van, de a müanyagot sem olyan könnyü széttörni -.-
a sérülésokozás meg mint sokan leírták már nem (csak) az fps-től függ, hanem az eszetlen játékosoktól is -
#5398 dobozból kivéve 370 körül van 1-2 mostanában :) -
#5397 ha tutujgatás tuning akar lenni,akkor én megelékszek a 300fps-el is,meg béna is vagyok még,és nem akarok sérülést okozni,amúgy a cm0.31-es nem maszívabb? -
oldskoolpocok #5396 Ez mintha vmi 1,5milla lenne ha jól emlékszem, de YouTube-on komoly videók vannak róla...félelmetes. -
#5395 JG-t vedd, azt nem kell tutujgatni. :) -
#5394 forgó morgó :D -
ezt elfogadnám -
#5392 O:
hát ö se ma kezdte... -
#5391 -
#5390 minőségre a JG -
#5389 cm0.28
cm 0.31
jg aug
kezdésnek melyik fegyver lenne a legjobb? én 0.31-re gondolok,de azért több enber véleményét is megkérdezném -
#5388 Ez extrém eset és nem átlagos. -
#5387 még jo hogy regisztrálni kell az oldalon^^
ezért sem szeretem többek között ezt a hiperfegyverkedést. Ha látom, hogy kb 10 méterre van tölem az egyén, akkor inkább mondom neki, hogy ted le a fegyvert, inkább ne sérülj meg.Ezzel legtöbbször elárulom+lelövetem magam, de ne száradjon rajtam semmilyen testrésze. Én is inkább elfordulok a fegyvertöl és leteszem, mintsemhogy rámlöjenek.
Nekem is volt hasonlo élményem, mikor az elöbb emlegetett szupercsapattal játszottunk. Ablakban öriztem a hátso térrészt, de közben elöl lelöttek mindenkit. Mikor ott ültem az ablakban, az egyik hülye kb 10méterröl megsorozott. Szo szerint. Akkor még nem volt nagyrészt semmim, egy egyszerü barkácsszemüveggel védtem magam, ami hát nem a legjobb. Ott se tudtam mit cscinálni,+a fegyvernek olyan ereje volt, hogy kiestem az elsöröl. Hát nem köszöntem meg. -
oldskoolpocok #5386 itt van -
oldskoolpocok #5385 hát igen a sniperkedést tényleg komolyan kell csinálni, mert BlackWater fórumban írtak is egy cikkről, amikor egy férfinek kilőtték a félszemét...és megvakult rá...szval okosan kell csinálni!!! -
#5384 én sem vagyok tuning megszállott, de azért van pár rész ami miatt van értelme:
elöször is, van elég sok olyan fegyver, ami gyárilag gázos, gyenge a gearbox, kicsi a tár, az aksi, vagy épp más baja van. Ezeket cserélni kell, ami máris tuning.
Ha van valakinek 20-30ezres, vagy még drágább felszerelése, vizeszsákok feltöltve, stb, akkor 300 FPS-t soha nem fog megérezni. Tudom, mert tapasztalat, hogy hiába löttünk egymásra 10 méterröl, "ö nem érezte". Na most khm. Sajnos ez nem ok a tuningra, de minél jobb a szerko-erösebb fegyver kell-sebesülés-erösebb szerko kell-eröesbb fegyver...és igy tovább, gondolom érthetö.
nyilt terepen viszont az FPS nagyrészt meghatározza a lötávot is, ezért kell olyan hatalmas számokat beletölteni a fegyverekbe. DE erre ott vannak a szabályok (néhol), hogy mondjuk sniperrel 20m-röl nem lövünk, mert baleset, stb. -
#5383 mivel nincs így? ...
ez a gond a softair.hu-n meghirdettem játékokkal is ( AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT) hogy hiába van ott 60-80-150 akárhány ember, hogyha most van először fegyver a kezébe, káosz-kavalkád-szabályok félreértése-veszekedés-buziskodás hogy talált/nemtalált ... nekem ez nem jön be, másrészt a nagy magyar AS-es emberek 90%-a puha. nem értik hogy miről kéne ennek szólnia és vesznek egy fegyvert aztán máris eljátszák a nagy katonát. nem azt mondom hogy ne jöjjön mert az egésznek csak jó ha nő a játékosok száma...
na mind1, nem jártatom a számat, rövidre fogva az idegen játékosok nagy része nekem nem igazán kelti azt a benyomást hogy igen, őőő trú katona -.-
ez a véleményem a hicap-ről is, amikor veszik a motoros tárat és szórják ki a 3000bb-t
nem az a gond hogy motoros tár, nem is az hogy támogató fegyvere van, nem is az ahogy használja... örömmel megmutatom bármelyik ilyen erdei bokorbanülős májernek hogy hány kiló 3000töltény az Ő fegyveréhez.
aztán onnantól cipelje azt végig a játékon -.- (najó a felénél leteheti a felét, mert tegyük azt ellőtt már néhányat)
és ezzel az előbbi példával a magyarországon látott harcmodort is nagyban leírtam...
nem tagadom nekem is hicap-em van, de egy 3-5 órás játékon kifogy, akkor már nézek hogy micsoda? :O
... mind1, hiába jártatom a szám, vagy akárki más aki így gondolja...
/még szerencse hogy van a jól összeszokott baráti kör... akiknél pont nincsnenek meg ezek a hibák, mint amiket részleteztem az imént -
#5382 Na ott a pont ... Systema M170-es GB :)
Mellesleg anno ettől félt mindenki ... Amikor az AS még nagyon rétegcucc volt, és alig ismerték, sokan attól féltek, hogy mi lesz ha ismertebb lesz ... felhigul ... és lám ... felhigult ... -
MuldR #5381 Nem tudom mennyire fogja birni az a V2, de a 600 fpses az gyari systema M170 GB. Szoval semmi nincs rajta piszkalva, csak a komplet elore tuningolt GB lett kicserelve. A MOSFET az elso lovesek utan elegett, az cseres, de amugy minden tokeletesen mukodik rajta.
Az 560 FPSes az egy WGCcustom, Guarder M150 FTKval. Kiment belole olyan 1000 BB de meg semmi baja.
En nagyon sajnalom, hogy ide jutott a magyar AS scene. Sokkal jobb volt, amig mindenki alap CA vagy picit tuningolt Maruival nyomta. -
#5380 Azért szerintem a stabil haccáz FPS-t a v2-es GB nem birja hosszútávon ... Legalábbis erre értettem, hogy nem hinném ... van valami Armalite Marksman/"sniper" fegyver, de én nemszeressem az Armalite-ot, szal nem tudom melyik az ... :)
Én mikor elkezdtem, nállunk mindenkinek M120+tuningcső-től kezdődött a fegyvere ... szóval ezt szoktam meg ... csip mint a disznó de tudni kell normálisan használni, lehet dobatni, stb ... arról nem is beszélve hogy akkor nem csinált senki 30 ropiból 400FPS-es fegyvert ...
A nagyobb bogyó/kisebb FPS pedig arra vonatkozott, hogy felesleges ez az FPS mizéria ... közelről a stock fegyó is nagyot üt ...
Nállunk pont azért voltak 400FPS-es fegyók, mert 0,25-ös BB-vel pontosabbak voltak és jobban birták a bozótharcot ...
Az a gáz, hogy egyre nagyobb ez az FPS mizéria ... mindenki fosik ... pedig nem az a gáz, hogy sok az FPS, hanem hogy nem tudják az emberek használni ... stock fegyót alig kapsz, 30-40 ropiból megvan a kinai pista és lehet menni aratni ... ennyi ... mindenki hozzájut ... :( -
MuldR #5379 A csapatban volt egy SPRA (ami ugye M16 klon) 600 FPS es van egy M16A1 VN, ami 560 FPS. Szoval ki lehet hozni belole.
Az meg hogy 0.25-es kevesebb FPS ne tevesszen meg. Mivel nagyobb a sulya, picit tobb energiat vesz fol, tehat alacsonyabb lotavon nagyobbat ut/roncsol.
Ne tudd meg, hogy egy 600 FPS-es puska, 0.43-as degiconal milyet roncsol 10 meteren belul!
Sajna hulye meg egyre tobb van es meg tobb lesz, ahogy terjed az AS. Ket eve meg elkepzelhetetlen volt szamomra, hogy arcvedelembe jatszak, de hat akkor 300 fps volt az atlag, es 400 folott sniper volt. 500 folott nem is volt puska. Most 100 FPSel eltolodott folfele a hatar. -
#5378 Hidd el nekem, a stock kinai fegyverrel ész nélkül épületben sorozó majomoknál nem veszélyesebb a 400FPS ... sőőőt ...
Ez nem barbizás ... a sérülések ellen vannak a védőfelszerelések ... mellesleg egy 400FPS, 0,2-re kronózott fegyó az 0,25-el mindjárt csak 350FPS ... szóval minél nagyobb a bogyó annál kisebb lesz az FPS...
Ha csak épületben játszik valaki akkor tényleg felesleges a nagy fps ... De ha erdő is van akkor ott már számit ... sokaknak nincs pénzük 2 fegyverre, vagy ha van is, de kellhet mind2 tipus akkor az erősebbet viszik ...
Ha meg egy adott társaságban játszol ahol minden fegyver 400FPS körül van, akkor azért érdemes tuningolni, mert az esélyegyenlőség megköveteli ...
Mellesleg 600FPS 10 méterről nem púpot csinált volna hanem lyukat ... M16-osból meg a büdös életben nem hozol ki 600FPS-t ... max Systemaból ... de azt se hiszem el ... Ráadásul közelről majdnem mindegy ... a bőröd tipusa számit ... alap kinai shotit, haverom barátnője kiröhögte, hogy nem is fáj (2-3m), haveromnak meg akkora véraláfutás lett mint állat, meg majdnem beszart ... ennyi ...
Én sem vagyok hive az ész nélküli tuningnak, de azért hisztizni sem kell miatta ... pl: ha adott egy társaság, ahol mindenki csak stock fegyóval játszik, akkor ott egy darabig el lehet lenni, de ahogy bekerül 1-2 tuningfegyó, onnan kezdve aki teheti tuningolni fog ...
Szóval amig ésszel tudja valaki használni addig oké a 400FPS ... -
#5377 egyszerü és humánus módszer:D -
#5376 na most ha a csóka tényleg ilyen szinten nyomja akkor megkérni hogy takarodjon, ha meg magyaráz a puskatussal 2x pofán lehet törölni, egyszerű. -
#5375 M16 volt, és kb. 10méterről -.-
de ez most tényleg mind1, nekem meg van a véleményem, nektek is...
tényleg hagyjuk -
#5374 20 méterről talán nem nőne akkora púp a fejemen :D de az akkor is nagyon erős már szerintem -
#5373 MASZ engedi a 600 FPS-t 20 méterről 1-es lövés csak sniper..... -
#5372 elvekben ennek működnie kéne, mégis láttam már 600fps-t nagyjátékokon, amikor meg volt hirdetve hogy "a játék a MASZ alatt lesz megtartva"...
-.- az más kérdés hogy hamar távozott is, de nem lettem volna az aki tapasztalta hogy falsol a srác -
CseNo #5371 Köszi, lehet ez lesz :) -
#5370 Van egy MASZ. Mindenki azokon a határokon belül dolgozik. Nem értem a problémát. -
#5369 /és most bardocznak 3 szarva van:) -
#5368 /bardocz eljött ma a recon pályájára, 1v1 aztán 2v2 -be megmutattam milyen is ez :) -
#5367 amúgy ma volt éeletem első airsoftos élménye és nagyon tetszett:-) szerintem nem az utolsó volt,sőt,szinte biztos:) -
#5366 hát nekem ezekt is elegek voltak homlokba amiket ma kaptam,és 300fps körüliek voltak,én sem látom értelmét tuningnak,főleg nem épületbe -
#5365 mind1 hagyjuk, ez egy végtelen vita lenne, na meg indulnom is kell bényére. aloha ;] -
#5364 a japán fegyvertörvények szigorúbbak azért jönnek 1 J alatt ki a fegyverek a legtöbb esetben. -
#5363 azért bőven akad, 380-390- ... mind1, csak nem értem az egész tuningolást, nem véletlen alapból 300-350 közötti egy stock fegyver, a tuning része már csak a minél több pénzt huzzúnk ki a játékos zsebéből lett kitalálva... mind1