border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Azért szerintem a stabil haccáz FPS-t a v2-es GB nem birja hosszútávon ... Legalábbis erre értettem, hogy nem hinném ... van valami Armalite Marksman/"sniper" fegyver, de én nemszeressem az Armalite-ot, szal nem tudom melyik az ... :)
Én mikor elkezdtem, nállunk mindenkinek M120+tuningcső-től kezdődött a fegyvere ... szóval ezt szoktam meg ... csip mint a disznó de tudni kell normálisan használni, lehet dobatni, stb ... arról nem is beszélve hogy akkor nem csinált senki 30 ropiból 400FPS-es fegyvert ...
A nagyobb bogyó/kisebb FPS pedig arra vonatkozott, hogy felesleges ez az FPS mizéria ... közelről a stock fegyó is nagyot üt ...
Nállunk pont azért voltak 400FPS-es fegyók, mert 0,25-ös BB-vel pontosabbak voltak és jobban birták a bozótharcot ...
Az a gáz, hogy egyre nagyobb ez az FPS mizéria ... mindenki fosik ... pedig nem az a gáz, hogy sok az FPS, hanem hogy nem tudják az emberek használni ... stock fegyót alig kapsz, 30-40 ropiból megvan a kinai pista és lehet menni aratni ... ennyi ... mindenki hozzájut ... :(