border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Hidd el nekem, a stock kinai fegyverrel ész nélkül épületben sorozó majomoknál nem veszélyesebb a 400FPS ... sőőőt ...
Ez nem barbizás ... a sérülések ellen vannak a védőfelszerelések ... mellesleg egy 400FPS, 0,2-re kronózott fegyó az 0,25-el mindjárt csak 350FPS ... szóval minél nagyobb a bogyó annál kisebb lesz az FPS...
Ha csak épületben játszik valaki akkor tényleg felesleges a nagy fps ... De ha erdő is van akkor ott már számit ... sokaknak nincs pénzük 2 fegyverre, vagy ha van is, de kellhet mind2 tipus akkor az erősebbet viszik ...
Ha meg egy adott társaságban játszol ahol minden fegyver 400FPS körül van, akkor azért érdemes tuningolni, mert az esélyegyenlőség megköveteli ...
Mellesleg 600FPS 10 méterről nem púpot csinált volna hanem lyukat ... M16-osból meg a büdös életben nem hozol ki 600FPS-t ... max Systemaból ... de azt se hiszem el ... Ráadásul közelről majdnem mindegy ... a bőröd tipusa számit ... alap kinai shotit, haverom barátnője kiröhögte, hogy nem is fáj (2-3m), haveromnak meg akkora véraláfutás lett mint állat, meg majdnem beszart ... ennyi ...
Én sem vagyok hive az ész nélküli tuningnak, de azért hisztizni sem kell miatta ... pl: ha adott egy társaság, ahol mindenki csak stock fegyóval játszik, akkor ott egy darabig el lehet lenni, de ahogy bekerül 1-2 tuningfegyó, onnan kezdve aki teheti tuningolni fog ...
Szóval amig ésszel tudja valaki használni addig oké a 400FPS ...