border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Na ja ... a "járókelő" nagy istenbarma tud lenni :)

Egy szlovákiai Monostorban voltunk játszani, minden bekötőúton és ösvényen volt tábla, hogy Pozor-pozor - Figyelem, tilos a belépés, Airsoft folyik, lőnek, megdöglötök, stb ...

Megy a játék eccercsak a monostor közepén baltaaarcú anyu + baltaaarcú apuka + kölkök és élénken figyelik mi történik odabenn ... Apunak akkor kerekedett el a szeme mikor kiment az épületből egy üvöltöző faszi AK-val a kezében és elküldte a picsába ... "Picit" megszeppentek ... De a legszebb az volt hogy a szomszéd faluból feljött egy rakás gyerek megnézni mit csinál ott a sok ember ... erre valahonnan mindenkinek jutott védőszemüveg!!!! és kintről nézhették mi folyik a monostorban ...

Szóval okosan minden megoldható ... Anno voltunk egy gátoldal melletti erdőben, bár igaz akkor csak paintballoztunk ... még nem ismertem az AS-t ... túszos - szabadítósat jáccottunk ... a túsz egy egyéb dolgora is használható, de azért felöltöztetett guminő volt ... mentem ki a túszt ezerrel, kommandózok "Julissal" az erdő szélén, a terrorpisták észrevették hogy eltűnt a túsz ... én meg erdő szélén gyorsan hasravetem magam, "Julis" mellettem, figyelek az erdőbe, megfordulok, másik oldalon gát, tetején 8 fős kirándulócsoport épp azt figyeli hogyan mászok rá a guminőre ... Fasza ... csak úgy húzták arrébb a gyerekeket :)