29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• VRSDM
    bizony, ha olcsón akarsz nagyon jól kijönni akkor cyma 0.28 árához képest remekül muzsikál, én ezt venném a helyedben :$
  • DannyL
    A Cybergun átcsomagolt cyma, DE, JG... Semmivel sem jobb mint a felsoroltak, viszont 1,5x annyiba kerül.
  • öregharcsa
    nem, nem gagyik csak nem olyan minőség mint a TM és a CA fegyverek(hosszútávon)....bár a JG kezdi behozni őket....

szóval ha olcsón akarsz játszani kimész valamelyik kínai piacra (4 tigris, sárkány, asia center) és veszel cyma boyi vagy JG fegyvert(ha gart is akarsz rá akkor valamelyik AS boltot keresd meg).....a JG cuccok nemsokára beérnek végre magyarországra...az elkövetkező hetekben várható(1-2).
    az árak kb 20-30e ft között mozognak....alapból 300fps körül tudnak a fegyverek...van a melyik többet van amelyik kicsit kevesebbet(280-350)
    mindenféleképpen fém gearboxos fegyvert vegyél...(megmondja a kicsi sárga melyik az, de az árából látni fogod)
    nálam hozzáértőbbek majd elmondják melyik fegyver fém gearboxos és melyiket érdemes megvenni...
    úgy tudom a cyma 0.28-> az nagyon jó játékra(dícsérik mindenhol). a JG meg a kínai fegyverek között a legjobb(eddig).

itt egy link ahol elég sok fegyver van letesztelve:

tesztek
  • Punker
    30k körüli áron JG-k full fém és jó!
  • ghost cb
    Itthon is lehet venni 25-30 E Ft-ért kínai AEG-eket. Full műanyagok, könnyűek, de lőnek, és nem egy forrásból hallottam, hogy megbízhatóan - persze ha nem tuningolja az ember. De Az alap teljesítményük kielégítő. Talán Cybergun-nak vannak jobb minőségűek, de ezt már megmondja majd aki otthon van a kínai aeg-ekben. Mindenesetre nem kell kintről rendelni, itthon is van.
  • matyi08
    bocs, hogy ennyi kommentben írom, de ez például nagyon tetszik. ez milyen?
  • matyi08
    vagy amik ezen az oldalon vannak, azok mind nagyon gagyik? vagy azért jobbak, mint azok a kínaik, amit a bucsukban lehet kapni?
  • matyi08
    hello!

egy pár haverral nézegettük ezt a játékot, és eléggé bejön. szeretnék segítséget kérni. nem akarunk nagyon komolyan foglalkozni ezzel a játékkal, csak úgy hobby szinten itt a környéken, persze erdőben, vagy elkerített helyen. hol lehetne elektromos fegyvereket venni olcsón? nem kell, hogy erős legyen, sőt jobb is lenne, ha nem lenne erős. néztem a gunnerairsoft.com-ot, ezen vannak fegyverek 40-50 euró között, ami véleményem szerint elég jó ár. nem baj, ha nem márkásak, mondom, nem kellenek komoly fegyverek. azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek jók lennének-e ezek a fegyverek, illetve lehet-e rendelni erről az oldalról ide magyarországra is?
  • MuldR
    Lattam en azt a Start 260 fpst loni :) Nemtom mi baj volt epp vele. Utana biztos megjavitottak.
  • neuro
    Én is szeretnék majd egy L85-öt jövőre. Idén őszre egyelőre csak a DPM szettet akarom összerakni :)
  • VRSDM
    akkor marad az Army féle verzió, az fém, de mint irták vannak hibái, viszont szerencsére full marui kompatibilis, így könnyen lehet erősíteni ... kijövök majd, 50-60 között belőle, az még mindig nem, 170 o_o

ja és köszönöm hogy foglakoztok a témával :D hogy meglehessen álmaim fegyvere :)
  • ghost cb
    Academy fog 130-ban lenni ha átalakítod.. Szvsz műanyag testtel ami ráadásul 1-2 helyen szét is van vágva, hogy beleférjen az uj gb, nem éri meg.
    GG-t meg ugye itthon nem lehet kapni, rendelve meg ugye vám..
  • ghost cb
    Meg lehet csinálni az Academy-t is jóra, csak az a végén már nem Academy lesz :) Ott a bizonyíték rá: Pendra.
    Másrészt a Nowarban lévő Star L85 full fém, iszonyat masszív, nagyon egyben van, és 390-400 FPS-t lő alapból... Abba nem kell belenyúlni. Viszont nem 130 hanem 170E Ft.. szóval tényleg aranyárban mérik :( 130-ért, most fegyvervásárlás előtt, nem sokat gondolkoznék, hogy megvegyem-e.. 170-ért nem fogom.
  • VRSDM
    oh köszönöm szépen ;]
    mire jön addigra pont lesz pénzem is rá
  • öregharcsa
    hello

az utóbbi időben én is nagyon szemezgettem vele, de nagy nehezen lemondtam róla(egyenlőre..)(a gunneren sajna csak pre-order, többekközött ezért is)
    a fegyver nagy részben tényleg fém és nagyon jó minőségű műanyag...
    nem ez a probléma hanem hogy a blowback-es rész szokott meghibásodni(a felhúzó kar nagyon gyenge, letörhet beesik a gearboxba majd jön a fogaskerék darálás - forumokon írták)+ a gearboxban kell cserélni néhány alkatrészt.
    az alap fps elég változó...volt akinek 260fps volt akinek 340fps -volt, szóval kiszámíthatatlan...többen várnak a vásárlással mert "állítólag" érkezik a rev A2-es változat amiben javítva vannak a hibák.
    nagyjából ennyi a lényege a dolognak, én is szívesen vennék egy kevésbé macerás jó változatot..

itt a link hozzá:
    L I N K
  • VRSDM
    na találtam végre egyet, academy gyártja (korea) 0.3joule-200fps :S
    ez a része aggaszt csak, 20.000HUF, minden a külsején müanyag. :S na majd összenézem hogy lecserélve minőségi alkatrészekre hogy jövök ki árban...
  • VRSDM
    /sry a flood-ért, de ez biztos nem aeg :S
  • VRSDM
    találtam egy ilyet ... nem is értem, fém test? ennyiért? aeg??? ennyiért? blow-back-es ennyiért? :S és az army gyártja? ennyiért? itt valami nagyon nem kóser :D

• VRSDM
    neten arról nem tudsz valamit? megnézném milyen is...
  • MuldR
    Vedd a kinai verziot. A GG L85ost teljesen lekoppintottak. Igyis tuningolod, szal belsejet igyis-ugyis kukazod. Es meg penzed is marad :)

Most en is dilemmazok, hogy kinai MP40 vagy WGCcustom M16A2 vagy 3.
    De lehet semmi se lesz. :(
  • VRSDM
    bizony, nálam az L85 A FEGYVER aztán előbb utóbb ha komoly fegyvert veszek biztosan ilyen lesz... és ha azt veszem 130e+akksi+susat, lehet lesz 150, de más is költ ennyit egy CA-ra... 80+akksi+töltő+tuning... és akkor jár majd ott teljesítményben mint az Sa80-m mind1
    egyenlőre csak egy álom, talán a nyáron melós pénzemet rászánom :'(
  • MuldR
    Hmm, lehet hogy Star, en mintha ugy emlekeztem volna hogy Wolverine ICSt mondott, de az este volt, meg sok puskat teszteltunk, meg amugy is epp gyurmat gyurtam, szal mittudomenmar :)

De pofas kis darab. Kar hogy arany arban merik :(
  • Punker
    aszem ma este telik le az 1 hét, szal ha akar visszajöhet.
  • ghost cb
    Én 2 hete mikor Nowar-ban voltam Star L85 volt. sztem te is erre gondoltál, vagy én maradtam le :P
  • MuldR
    Seaweed mikor lesz visszaengedve? Hianyoznak a fotok :)
  • MuldR
    Az ove Academy atepitve, TM P90 gearboxal, es sok egyedi megoldassal.
    Szoval elegge home made :)
  • Punker
    Pendra-nak milyen van?
  • MuldR
    Nowarba volt egy ICS L85.
  • Punker
    nowar
  • VRSDM
    /láttatok már itthon L85-öt? vagy valami közeli as boltban? (németország pl)
  • mstummer
    Ó akkor már tudom kivagy :)
  • DummyBoy
    Azaz ... de ez régen volt ... én sajnos inaktiv vagyok már egy pár éve ... :( csak "agyerszoftozok" :)

Viszont párszor meglátogattalak benneteket az erődben meg irtam a fórumotokra ... :) (Hacker néven ...)
  • mstummer
    Hmm szlovákiai monostor? Az ami egy hegytetőn van? Nem játszottunk mi már együtt? :D

Guminő...looooooool :D
  • uHs Gerzson
    Dummy b+ xDDDD
  • light00
    uccso bekezdés :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Punker
    ilyen hihetetlen figurák vannak itthon is, még tavaly ősszel kis 10 fős tingli tangli, megyünk kifelé az ösvényen az indulóponthoz, talpig woodland, fegyver a kézben, látjuk 3 turista mondjuk nem kéne bemenniük a harcmezőre, azt mondja miért? miért bakker mert fegyver van nálunk és azt mondtuk.....egyszerűen nem akarta megérteni hogy ez balesetveszélyes.
  • öregharcsa

fasza...
  • DummyBoy
    Na ja ... a "járókelő" nagy istenbarma tud lenni :)

Egy szlovákiai Monostorban voltunk játszani, minden bekötőúton és ösvényen volt tábla, hogy Pozor-pozor - Figyelem, tilos a belépés, Airsoft folyik, lőnek, megdöglötök, stb ...

Megy a játék eccercsak a monostor közepén baltaaarcú anyu + baltaaarcú apuka + kölkök és élénken figyelik mi történik odabenn ... Apunak akkor kerekedett el a szeme mikor kiment az épületből egy üvöltöző faszi AK-val a kezében és elküldte a picsába ... "Picit" megszeppentek ... De a legszebb az volt hogy a szomszéd faluból feljött egy rakás gyerek megnézni mit csinál ott a sok ember ... erre valahonnan mindenkinek jutott védőszemüveg!!!! és kintről nézhették mi folyik a monostorban ...

Szóval okosan minden megoldható ... Anno voltunk egy gátoldal melletti erdőben, bár igaz akkor csak paintballoztunk ... még nem ismertem az AS-t ... túszos - szabadítósat jáccottunk ... a túsz egy egyéb dolgora is használható, de azért felöltöztetett guminő volt ... mentem ki a túszt ezerrel, kommandózok "Julissal" az erdő szélén, a terrorpisták észrevették hogy eltűnt a túsz ... én meg erdő szélén gyorsan hasravetem magam, "Julis" mellettem, figyelek az erdőbe, megfordulok, másik oldalon gát, tetején 8 fős kirándulócsoport épp azt figyeli hogyan mászok rá a guminőre ... Fasza ... csak úgy húzták arrébb a gyerekeket :)
  • light00
    na azért a kis 12 éves hüjegyerek azért bekap egy lövést és holtan esik össze :DDDD
    ez tényleg nem jo játék, nálunk játokelökböl volt már baleset...és igen, egy elhagyatott laktanyában játszunk ha játszunk.

mellesleg az egész harcmodor vita emberfüggö, mindig lesznek "istenvagyok"ok meg bunkok ezen nem lehet javitani. Én is utáltam mikor kb 5 méterröl egymásra löttünk és csak nekem sikerült kiállnom...:\
    mellesleg BB fogyasztás is tényleg emberfüggö nekem a kedvencem a p90, (amit strandos melo után nyár végén végre magamévá tehetek!!4 :DD) egyszer probáltam kölcsönt, és nagyonis szorja a golyot. az egyik legnagyobb tüzgyorsaságu fegyver. És igy is kijöttem 1k BB-böl az elsö használat alatt, mégis 6orát huztunk le épületharcban..
  • VRSDM
    én remélem hogy igen, mert jó biznisz lenne a haveromnak aki játszat tudatlanokkal airsoftot :D (saját föld - fegyverek - ruha stb.) de ez nem a reklám helye ugye. :D