border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
harcászati szimuláció, öhm, határőrségnél elhárító bevetési osztag vezető, most a honvédségnél szakazvezető jó ember tanít harcászatra ... tudom miről van szó, és lehet hogy csak egy well-em van, és csak 18vagyok, de garantálom hogy sokkal jobb vagyok, nem egy márkásabb / idősebb / régebb óta játszó játékosnál, nem nagyképűség... tény
épp mindig a nagyjátékok végén én szoktam kérdezgetni még hogy jön-e valaki épületben ,2 válasz van " áhh, túl erős a fegyóm - már fáradt vagyok köszi " ... ennyit erről, másrészt egy kisebb sztori...
pécel, ugye van a 2 emeletes nagy kecó...
megbeszéltük ott volt valami ismeretlen csapat, hogy épületet fogja az egyik a másik csapatnak kell bevennie, Ők, meg várhatóan felmentek az emeletre és ráálltak az ajtajára...
taktikusan mozgunk végig 5-en a földszinten szobáról szobára haladva letisztázva az egész épületet, az emeletet persze nem tudtuk bevenni, mivel egyéb segédlet nélkül (pajzs-pirotechnika stb.) nem lehet...
na most mondtuk ennek sok értelme van hogy beállnak az ajtóra és várnak ránk, mondták. jaajjj ne sírjon már a szánk, Ők már jöttek ott fel, namármost, igazuk volt, feljöttek szó nélkül, az más kérdés hogy 3-an lőttünk 1embert 2méterről és nem találtuk el, biztos így volt
most ezek után ki sírjon hova?
fegyverdobatásról meg, ha valaki felszólít illik eldobni, de nem kötelező, ez esetben vállalod a következményeket