border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Üdv ... Visszaolvasva pár dologra reagálnék :)
Szóval Well vs. CA ... Trabi vs. Porche, lakott területen belül mindkettő 50-et tud elméletileg, Porsce szebb, autópályán meg bebőrzik a trabis szeme ... Magyarul ... Strapabiróbb, van hozzá cserealklatrész, márkás, jobban néz ki, minőségibb anyagokból ...
Amikor én játszottam, akkor a Well D90-es hóditott, asszem csak azt lehetett kinai automatákból kapni ... lőttem vele 1 tárat és továbbadtam ... lehet hogy javult a minőségük, de ne akarjuk összehasonlitani őket ... Felesleges ... ár/minőség arányban viszont csak az a gáz, hogy a well, hogy hozza egy CA vagy Marui alapfegyó szintjét tuningolni kell ... és akkor vagy CA vagy Marui alkatrész megy bele (És qrva mindegy hogy a Systema vagy a Guarder gyártja-e :) )
Figyelembe véve amit irtál ... 4-5m-rel lő messzebbre? Azt nem a tuning akksi miatt teszi ... egy normál tuning többe kerül mint egy Well alapfegyó ... és egy jól belőtt fegyó, M120-as rugóval, tuningcsővel nem csak 4-5 m-rel lőne messzebb ... egy komolyabb Sniper fegyó kb 10m-rel lő tovább mint egy tuningolt komolyabb AEG ... és ott a határ a csillagos ég (És 250, 300k-ról indulunk ...) ...
A lényeg: ne érts félre, nem akarom szidni a Well/Cyma/JG fegyókat, de a CA/Marui féle fegyókhoz képest nem nagyon rugnak labdába ... ha komolyan akarsz fogllakozni egyszer az AS-el, Te sem Well M1-essel fogsz rohangálni ... Egyvalamit kérnék: Lehet mindenkinek jól működő, kínai fegyvere, tuningolva, stb ... De ha nem lennének a 100 ropis fegyó"csodák" akkor a kinaiaknak nem lett volna mit lekoppintani ... A Maruiban, CA-ban megfizeted a fejlesztést, a jobb anyagokat, utánpótlást, garanciát ... Szóval egy kis tiszteletet megérdemelnek ...
És vannak is annyival jobbak mint az olcsó társaik! :)
Arcvédelem + Meleg ... ki lehet azt birni ... nem hiába használnak az arabok és az angolok is pl: shemagh kendőt (Remélem jól irtam ...)
Volt szerencsém egyszer Makrai Tibor alezredessel részt venni egy (sajnos) lájtosabb túlélőtúrán (Nem menőzés ... tiszta véletlen volt, cégen belül volt csapaépités, és az egyik Department vezetője meghivott engem is, merthogy javuljon közöttönk a kommunikáció :) ) ... Ő mutatta meg miért is jó a kendő ... én abban nyomtam végig a Game Warden 1. napját, 40 fok volt, folyódeltában ... beleizzadsz, felszivja az izzadtságot, majd elpárolog és hőt von el ... hűti a fejedet :) Jól ki van az találva!!!
Ráadásul a BB-k erejének nagyját is felfogja ... előtte Balaclava-m volt, na abban főtt is a fejem rendesen ... De CQB-re szvsz kell az ilyesmi ...
Mellesleg nállunk anno mesélték, hogy az egyik srác véletlenül befordult egy ajtón, miközben a másik srác épp 3-ikra lőtt volna, és beleszaladt a golyóba ... ki is köpte ... de neki nem a lyukon ment be, hanem csinált magának lyukat ... Bár nem alapfegyó volt ...
Sok helyen azért nincs arcvédelem külföldi videókon, mert ott nincs 400FPS ... csak alapfegyók ...
De pl ott vannak már a Sensei maszkok és társaik, amelyek nem épülnek az arcokra ... vagy a sisakok elé rakható rácsok ... Régen asszem WD csinált ilyesmit ... + A nagyobb szemcsikre lehet is operálni ilyen picit erősebb rácsokat (Pl: , és az véd a BB-től, de előtte le kell tesztelni, mert én pl: elbasztam és vékony rácsból csináltam ... úgy vitte át a bb mint a huzat :)