border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
"(jol moderalom magam?:)) "
Jah szinte sziporkazol!

"Kulfoldon gyakorlatilag femkitnek veszik :) Itthon egyrol hallottam, hogy van, de velemenyt nem irt senki."
Kerdes apropoja pont ez volt hogy feltunoen olcso..megise lehet sok infot osszeszedni rola...
"Ezert jo ha az embernek van egy felesege. Lebeszeli a hujesegekrol. (bar nosules ota vettem 1 AEGet, 2 AEPet, 1 GBBt, 1 gazriasztot, 2 muzealis eloltoltost). :)
De az SR-25rol, L96rol, az M14rol, az FNFALrol, az FNCrol, az M16osrol es az MP40rol lebeszelt :) Ok, ez utobbi ideiglenes, mert telre kell, mert ugye a Kar98k akkor nem mukodik, es valami kell a nemet cuccomhoz. :)"
Höhö...szegeny ember! Csupa jo dologrol beszeltek le...hat mikor lehet az ember kezeben egy igazi FNC?!
Nah jo nem gondoszkodom....
(De azert remelem "hazastarsi kotelezettseggel" megfizettetek azert hogy ezt mind kihagytad!

)
Felreteve a trefat.....
"Ja, amugy tolem azt veszel amit akarsz. En is atestem ezen. Joval 1 milla folott vagyok mar, amit ASre kurtam el. Idovel majd rajosz, hogy mennyi felesleges cuccot vasaroltal ossze :)
Amikor az ember meglatja, akkor KELL KELL KELL. Megkapja, jon a rejsz, hogy hudejo. Kimegy vele 2 jatekra, megkopik a varazs, rajon, hogy annyira nem is hasznalhato, nem megy a felszerelesehez, meg amugyis. Utana csucsul fel evet a fegyverfalon, majd megy az eladas topicba, mert kell a penz a kovetkezo KELL KELL KELL projectre :)"
Nah jah..mai vilagban nem nehez...ket bringamra csak alapbol cirka 500K-t vertem el..es megcsak nem is egy hude hyper-szuper XC bájkok lettek (Nah jo..nem is tescobájkok :DDD)....de mondhatnam eveken at a szamitogepes oruletem ...jo igaz ebben benne volt hogy a szakmaban meloztam, meg szervizben..igy ragadt ram mint a kosz...meg olcson vehettem a cuccokat es kethavonta minden uj szart megvettem...4-5 ev alatt elvertem vagy 2-3 miskat erre...ma mar ahogy irtad en is hulyesegnek tartom..nem is fejlesztem max evente-ketevente a gepem(soot most pl lesz*rom mar!)...de nem banom a multat....de felhozhatnam a makettezest is...par eve mikor tizegynehany ev utan ujrakezdtem alapbol ravertem cirka 300K-t hogy ujrakezdjem...(felszereles mekettek stb..)es en is mindig ugy alltam hozza hogy "KELL KELL KELL"...szal igen ilyen ferdek vagyunk...de en nem szoktam bankodni a multom...mindig ugy allok neki hogy egyszer elunk!