29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4841 Elméletileg a Bázison és a Keleti Frontnál is van M14 raktáron ... sőt a Keleti Front múlt héten kapott SOCOM-ot ... de azóta tuti elkelt ...
Nekem is nagyon bejön ... lehet énis felugrok majd valamikor Pestre megfogdosni őket ... csak ne lenne olyan qrva hosszú :)
Mind1 ... van még 2 hónapom eldönteni :( És ha olyan telünk lesz mint tavaly, akkor nem is maradok le semmiről :) -
#4840 "39.§ 3. bekezdés: 18. életévét be nem töltött személy csak cselekvőképes, nagykorú személy felügyelete mellett használhat festéklövő fegyvert, légfegyvert."
Folytassam, vagy elég lesz? -
#4839 "7,5 joule vagy annál kisebb csőtorkolati energiájú lövedék kilövésére alkalmas tűzfegyver megszerzése és tartása céllövészetre a 28.§ 1. számú bekezdése szerint annak a személynek engedélyezhető, aki 18. életévét betöltötte és nem áll cselekvőképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt."
Szóval úgy is van, hogy aki neked azt a légfegyvert eladta, az törvényt sértett. Úgyhogy az ő érdekében ezt ne nagyon reklámozd. Illetve nekem aztán teljesen mindegy, lehetett volna esze. -
#4838 Megint lenne egy kérdésem!:)
a www.airsoftgun.hu-ról érdemes fegyvert rendelni? Mik a tapasztalatok?
-
zoolee #4837 ööö, hogy érted, hogy ilyet??
Nekem van normális légpisztolyom dugattyús, fém/műanyag, és az 176m/s..
Azt nekem odaadták vadászkiállításon.És az normál 4,5 ös ólmot szortíroz magából....
Akkor ez hogy is van?? -
#4836 Törvény szerint ilyen "légfegyvert" is csak 18 felett tarthatsz és használhatsz (de ha nem akkor valaki majd kijavít) -
zoolee #4835 És akkor ez konkrétam azt jelenit, hogy 16 alatt harctérre nem mehetek fegyverrel a kezemben??? -
zoolee #4834 Ehh, most olvasom 16 a minimum határ, uff, na mind1, addíg megszerzem a fegyvereket, cuccokat. -
neuro #4833 Én a helyedben még várnék kb. 4 évet...
Sőt, ha rajtam múlna 21 év alatt az airsoft közelébe sem engednék senkit. -
zoolee #4832 Jó az aláírásod, nekem a kar98 az egyik fav fegyverem... -
#4831 Nekem csak az M14 után fáj a szíven a többi nemigazán hoz lázba, igaz jó lenne majd egy igazit fogni hogy megbizonyosodjak jól döntök-e. Tavaly is voltam körülnézni ezügyben de senkinél nem volt raktáron :( -
zoolee #4830 THX...
4819:Azért mondom, hogy napszemüvegbe nem szeretnék ott flangálni....
1800 pénz???az egész jó.
Háztartási boltba gondolom flexhez valót ha veszek az jó, de majd elolvasom a MASZ -t.
Én 14 éves vagyok..(Ami az adatlapon van az téves.93 helyett 83 mat írtam.)
Am, csak azért fontos, hogy 80 k ból kijöjjek, mert ez az egyetlen sport amire autó-motor sporton kívül hajlandó vagyok eljönni.
Se foci se kézilabda..Plejj..Uncsi sport...Semmi izgalom..Node, end off... -
#4829 Jaja ... most egy kicsit megingott a hitem... DE ...
Szóval elméletileg most lesz egy "kicsit" nagyobb kiadásom ... de ha azon túl vagyok akkor már költhetek fegyverre ... (Persze .. ha marad pénzem )
MuldR-höz hasonlóan (Bár nekem még nem feleségem, csak párom ...) nekem is van aki "lebeszél" a hülyeségekről, ezért most nem akarom elkapkodni a dolgokat ...
A lehetőségek: M14 SOCOM vagy Scout ... vagy L85A2 ... vagy egy AK ... de akkor abból Inokatsu Vityaz (Valahol láttam most 2 hétig akciósok az Inokatsu AK kitek ... Full AK-k vannak 400 és 500 dodó között ... azt hittem jóval drágább, szóval bízom benne, hogy a Vityaz széria se lesz sokkal drágább ...)
Inkább spórolok még 3 hónapig, minthogy az legyen hogy megveszek valamit, de egy másik után fáj a szivem ... -
#4828 Dummyboy mit tervezel venni? :)
Én gondolkozom egy M14-n csak még körbeszaglászom hogy mi merre mennyi, meg még a pénzt is jó lenne összekaparni :P -
#4827 "Nincs, egyedul meg nem lovoldozom magam csapagygolyokkal. :("
Nalam repulo (alap), meg harcjarmuvek..de mostanaban nem sokat foglalkoztam vele...de szerencsere ez olyan hobby amit mint a biciklizest nem lehet elfelejteni...es barmikor folytatni lehet..max a festek megy tonkre es azt kell ujat venni... ;)) -
MuldR #4826 Makkettezes elottem is megcsillant nem is olyan regen. Ha lett volna itthon Big Gun Battlegroup, most Yamatot epitenek eppen :)
Nincs, egyedul meg nem lovoldozom magam csapagygolyokkal. :( -
#4825 thx az infot -
Szopogassad #4824 Áloha
Systema skuló CQB-ra tökéletes, pontos, nem törik, nekem eddig jók a tapasztalataim és árban sem olyan vészes, Ha lesz 0.25-ös akkor tuti arra térek át. -
#4823 " behajthato valltamaszos cuccok tetszenek."
Arrol nem is beszelve hogy jon a FAL behajthato valltamaszos verzioja is! Wooooh
-
#4822 "0,20-as szal szerintem fölösleges próbálni :)"
Mit probalni?! -
#4821 "(jol moderalom magam?:)) "
Jah szinte sziporkazol!
"Kulfoldon gyakorlatilag femkitnek veszik :) Itthon egyrol hallottam, hogy van, de velemenyt nem irt senki."
Kerdes apropoja pont ez volt hogy feltunoen olcso..megise lehet sok infot osszeszedni rola...
"Ezert jo ha az embernek van egy felesege. Lebeszeli a hujesegekrol. (bar nosules ota vettem 1 AEGet, 2 AEPet, 1 GBBt, 1 gazriasztot, 2 muzealis eloltoltost). :)
De az SR-25rol, L96rol, az M14rol, az FNFALrol, az FNCrol, az M16osrol es az MP40rol lebeszelt :) Ok, ez utobbi ideiglenes, mert telre kell, mert ugye a Kar98k akkor nem mukodik, es valami kell a nemet cuccomhoz. :)"
Höhö...szegeny ember! Csupa jo dologrol beszeltek le...hat mikor lehet az ember kezeben egy igazi FNC?! Nah jo nem gondoszkodom....
(De azert remelem "hazastarsi kotelezettseggel" megfizettetek azert hogy ezt mind kihagytad! )
Felreteve a trefat.....
"Ja, amugy tolem azt veszel amit akarsz. En is atestem ezen. Joval 1 milla folott vagyok mar, amit ASre kurtam el. Idovel majd rajosz, hogy mennyi felesleges cuccot vasaroltal ossze :)
Amikor az ember meglatja, akkor KELL KELL KELL. Megkapja, jon a rejsz, hogy hudejo. Kimegy vele 2 jatekra, megkopik a varazs, rajon, hogy annyira nem is hasznalhato, nem megy a felszerelesehez, meg amugyis. Utana csucsul fel evet a fegyverfalon, majd megy az eladas topicba, mert kell a penz a kovetkezo KELL KELL KELL projectre :)"
Nah jah..mai vilagban nem nehez...ket bringamra csak alapbol cirka 500K-t vertem el..es megcsak nem is egy hude hyper-szuper XC bájkok lettek (Nah jo..nem is tescobájkok :DDD)....de mondhatnam eveken at a szamitogepes oruletem ...jo igaz ebben benne volt hogy a szakmaban meloztam, meg szervizben..igy ragadt ram mint a kosz...meg olcson vehettem a cuccokat es kethavonta minden uj szart megvettem...4-5 ev alatt elvertem vagy 2-3 miskat erre...ma mar ahogy irtad en is hulyesegnek tartom..nem is fejlesztem max evente-ketevente a gepem(soot most pl lesz*rom mar!)...de nem banom a multat....de felhozhatnam a makettezest is...par eve mikor tizegynehany ev utan ujrakezdtem alapbol ravertem cirka 300K-t hogy ujrakezdjem...(felszereles mekettek stb..)es en is mindig ugy alltam hozza hogy "KELL KELL KELL"...szal igen ilyen ferdek vagyunk...de en nem szoktam bankodni a multom...mindig ugy allok neki hogy egyszer elunk! -
#4820 "FNCvel megint adsz a sz@rnak egy pofont. Behatjato valltamaszos rovid fegyver. Pont mint az LR300 :) "
Hat mit csinaljak ha ilyen ferde vagyok hogya behajthato valltamaszos cuccok tetszenek...es azokra vagyom ;)))
LR300-ashoz is akarok valltamasz upgradet venni:
Vegre megjelent..bar meg csak HK-ban kaphato..de mivel Prime hasonlo cucca szinte kaphatatlan/kifutott(?) es ez allithato hosszusagu.
-
MuldR #4819 "A lényeg, hogy 70 be agy fó védőfelszerelés is beleférjen, ne csak egy farmerba, meg egy napszemüvegbe mennyek...:)"
Angol terepruha, also+felso ha jol emlekszem 1800 ft-bol jott ki. Szabvanyoknak megfelelo vedoszemuveg barkacsboltban 600 ft (a MASZ szabalyzatban benne van, milyen szabvanyoknak kell megfelelnie. olvasd el. MASZ-t a bannerban talalhato linkre kettintva ered el)
Napszemuvegbe KI NE MENJ!!! Azt a leggyengebb muanyag gearboxos AEG is atlovi!
Ha szerencsed van, kiszurja a jatek elejen a szervezo, es egy probalovessel szarra lovi. Ha nincs szerencsed megvakulsz.
Mielott kiszamolod mennyi az eselye hogy szemre menjen a loves, megsugom, igen nagy! Tekintve, hogy ha fedezek mogul kinezel, a szemed biztos kintvan. Engem megszamlalhatatlanszor lottek szemuvegen!
Amugy hany eves vagy?:) -
MuldR #4818 vateran nevettseges cuccok rohejes aron vannak :)
hasznalt1
hasznalt2 -
MuldR #4817 SRC = project gun.
Az a jo benne, hogy sz@re h.gye megkapod (jol moderalom magam?:)) cserebe kapsz egy full fem fegyot, egy rakas kukazni valo belsovel.
Motor talan ha 1-2 ezer lovest kibir mar orulhetsz. A muanyag alkatreszek ratyik. Pl az M szeriajuknak a markolatan hajszalrepedesek jelennek meg. Logo nem authentikus stb.
Szoval ha akarsz magadnak egy full fem, sivatagi festesu, systama belseju AEGet, akkor vedd meg, mert ugyis lefujod, kidobod a teljes belsejet, beleteszed a full tuning belsot, meg kicserelsz 1-2 muanyag biszbaszt.
Kulfoldon gyakorlatilag femkitnek veszik :) Itthon egyrol hallottam, hogy van, de velemenyt nem irt senki.
Ja, amugy tolem azt veszel amit akarsz. En is atestem ezen. Joval 1 milla folott vagyok mar, amit ASre kurtam el. Idovel majd rajosz, hogy mennyi felesleges cuccot vasaroltal ossze :)
Amikor az ember meglatja, akkor KELL KELL KELL. Megkapja, jon a rejsz, hogy hudejo. Kimegy vele 2 jatekra, megkopik a varazs, rajon, hogy annyira nem is hasznalhato, nem megy a felszerelesehez, meg amugyis. Utana csucsul fel evet a fegyverfalon, majd megy az eladas topicba, mert kell a penz a kovetkezo KELL KELL KELL projectre :)
Ezert jo ha az embernek van egy felesege. Lebeszeli a hujesegekrol. (bar nosules ota vettem 1 AEGet, 2 AEPet, 1 GBBt, 1 gazriasztot, 2 muzealis eloltoltost). :)
De az SR-25rol, L96rol, az M14rol, az FNFALrol, az FNCrol, az M16osrol es az MP40rol lebeszelt :) Ok, ez utobbi ideiglenes, mert telre kell, mert ugye a Kar98k akkor nem mukodik, es valami kell a nemet cuccomhoz. :) -
MuldR #4816 FNCvel megint adsz a sz@rnak egy pofont. Behatjato valltamaszos rovid fegyver. Pont mint az LR300 :)
Vegyel akkor mar SPR/A-t. Az szep, es jo. Egyik csapattars most vett bele Systema M170 full GB-t. 600 FPS. Azzal jol lehet sniperkedni :)
Na jo, nem muszaj igy eldurvulni, de 450 fpst esszeru raforditassal el lehet erni, es akkor van egy DMR-ed az LR300 melle. -
MuldR #4815 Nekem a legtobb jatek kijon 300-400 BBbol. Rekordom 0 bb. Na az volt az igazi cost cutting jatek :) -
MuldR #4814 Van 6.01-es is. Egy M16ba valo 509mm -es 157 USD. Megeri?:) Bar hozzateszem alitolag 80 FPS novekedest jelent. Persze onnantol csak 10 ft/db sniperloszerrel :) Standard 300 as M16os Hicap ellovese 3000 HUF :) -
#4813 0,20-as szal szerintem fölösleges próbálni :) -
#4812 Allitolag majdnem 400 FPS gyarilag....kemeny...nagyon kemeny -
#4811 Systema BB-t probalt mar valaki?! Milyen?! mert 3000db-os 0.20g-os zacsi cirka 10€-ert egeszen jo ar! -
#4810 GP SPR/A pack....hmmm
-
#4809 Lehet majd kisvietnamot jatszani...GP kesziti az Stoner MK63-asat!!!
-
#4808 Hmm igy gondolkozva...meg miutan ulepedik a munka utani sörivas kovetkezmenye...szal nekem tetszik az ICS M4-es festese! Igazabol szerintem aze hasonlit leginkabb egy valodi fegyverere...(legalabbis ami valodi M4/M16 a kezemben jart azokon hasonlo "szinvilag" volt!)
LR-300-ason pont a fenyes fekete festese nem tetszik csak....de beletorodtem..nem azert vettem vagy nem veszek meg valamit mert a festese tetszik vagy nem tetszik (egyebkent is megoldhato...legalabbis nekem nem gond).
Egyebkent thx, jolesik hogy jot akarsz, es ellatsz tanacsokkal!
MAS:
SRC mint marka! velemeny?! -
#4807 80e környékén vettem. -
#4806 úgyhogy jobb ha elbújsz a kisház legkisebb sarkába -
#4805 Hát előző vasárnap játszottunk de most már az egész Pingyom olyan mint egy dzsungel. Nem csak simán erdő, tele van átláthatatlan bokrokkal is a pálya 50%-a.Ott a "látótávolság" jó esetben is 20 méter mert sűrű kicsit. Mindenki headshotokat kapott mert csak azt lehett látni.
Amúgy pont az ellehez osztottak úgyhogy... -
zoolee #4804 Újkorában. -
#4803 Hat anyira nem vag foldhoz..nem szandekoztam M14-et venni...max tevedtem. -
#4802 Jut eszembe ... találtam valamit ami nem fog tetszeni :)
CA M14 plakát ...
Ez csak simám Movable ... azaz ahogy Ernőke mondaná ... ne engedd hogy a Marketing úrrá legyen rajtad :(