border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
MuldR #4817 SRC = project gun.
Az a jo benne, hogy sz@re h.gye megkapod (jol moderalom magam?:)) cserebe kapsz egy full fem fegyot, egy rakas kukazni valo belsovel.
Motor talan ha 1-2 ezer lovest kibir mar orulhetsz. A muanyag alkatreszek ratyik. Pl az M szeriajuknak a markolatan hajszalrepedesek jelennek meg. Logo nem authentikus stb.
Szoval ha akarsz magadnak egy full fem, sivatagi festesu, systama belseju AEGet, akkor vedd meg, mert ugyis lefujod, kidobod a teljes belsejet, beleteszed a full tuning belsot, meg kicserelsz 1-2 muanyag biszbaszt.
Kulfoldon gyakorlatilag femkitnek veszik :) Itthon egyrol hallottam, hogy van, de velemenyt nem irt senki.
Ja, amugy tolem azt veszel amit akarsz. En is atestem ezen. Joval 1 milla folott vagyok mar, amit ASre kurtam el. Idovel majd rajosz, hogy mennyi felesleges cuccot vasaroltal ossze :)
Amikor az ember meglatja, akkor KELL KELL KELL. Megkapja, jon a rejsz, hogy hudejo. Kimegy vele 2 jatekra, megkopik a varazs, rajon, hogy annyira nem is hasznalhato, nem megy a felszerelesehez, meg amugyis. Utana csucsul fel evet a fegyverfalon, majd megy az eladas topicba, mert kell a penz a kovetkezo KELL KELL KELL projectre :)
Ezert jo ha az embernek van egy felesege. Lebeszeli a hujesegekrol. (bar nosules ota vettem 1 AEGet, 2 AEPet, 1 GBBt, 1 gazriasztot, 2 muzealis eloltoltost). :)
De az SR-25rol, L96rol, az M14rol, az FNFALrol, az FNCrol, az M16osrol es az MP40rol lebeszelt :) Ok, ez utobbi ideiglenes, mert telre kell, mert ugye a Kar98k akkor nem mukodik, es valami kell a nemet cuccomhoz. :)