border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Figyi ... ha komolyan érdekel, akkor menj el a 44-es bázisra, vagy softair.hu-n bérelj egy normál AEG-et, pár ezer forintból megúszod a hétvégét .. utánna döntsd el mit akarsz ...

70 ropiért már használtan kapsz normális AEG-et, Ha komolyan akarsz a játékkal foglalkozni később akkor a 40 ropis fegyó nem biztos hogy jó választás ...

Qrva nehéz a döntés ... Tudom ... saját kárán megtanulja az ember ... én is inkább várok még 2 hónapot, hogy megkaphassam azt amit szeretnék ...

Mondjuk az én listám is hosszú ... AK-k , M14 (OD, Socom, Scout, Sopmod, mind jöhetne :) ), PKM :), AUG, Ha lenne :) L85A2, + pár támogató cucc :) na meg a pisztolyok ...

Sajnos első körben egy allaround cuccot kell nézni, a többi meg már jön magától ... :)

@Seaweed: A CA megoldás ... így a kép alapján nekem nem tiszta ... szvsz azt is jelentheti hogy hátrahúzható simán csak mint a Marui .. meg kellene kérdezni VIS-éket vagy valakit aki megtapizta őket a kiállításon nemrég (Mittoménmelyiken ...) hátha tudják ...

Na mind1 ... kiváncsian várok addig ...