29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4761 Figyi ... ha komolyan érdekel, akkor menj el a 44-es bázisra, vagy softair.hu-n bérelj egy normál AEG-et, pár ezer forintból megúszod a hétvégét .. utánna döntsd el mit akarsz ...
70 ropiért már használtan kapsz normális AEG-et, Ha komolyan akarsz a játékkal foglalkozni később akkor a 40 ropis fegyó nem biztos hogy jó választás ...
Qrva nehéz a döntés ... Tudom ... saját kárán megtanulja az ember ... én is inkább várok még 2 hónapot, hogy megkaphassam azt amit szeretnék ...
Mondjuk az én listám is hosszú ... AK-k , M14 (OD, Socom, Scout, Sopmod, mind jöhetne :) ), PKM :), AUG, Ha lenne :) L85A2, + pár támogató cucc :) na meg a pisztolyok ...
Sajnos első körben egy allaround cuccot kell nézni, a többi meg már jön magától ... :)
@Seaweed: A CA megoldás ... így a kép alapján nekem nem tiszta ... szvsz azt is jelentheti hogy hátrahúzható simán csak mint a Marui .. meg kellene kérdezni VIS-éket vagy valakit aki megtapizta őket a kiállításon nemrég (Mittoménmelyiken ...) hátha tudják ...
Na mind1 ... kiváncsian várok addig ... -
#4760 PSG1 csak Maruinak van ha jol tudom es muanyag az egesz.(?) (Amugy tetszene nekem is..de muanyagot nem akarok) -
zoolee #4759 Ehh, az már jobb ár, de még mindíg nem az...
Na mind1, akkor eladom a 32 k s légpityum...:( -
#4758 nekem mindig a PSG1 volt a kedvenc csúzlim, aztán rájöttem hogy nem nekem való, most USP és MP5k van tervezve ha a G3 eléri azt a szintet amit kitaláltam :) -
#4757 JG fegyverek nem a sz@r kínai szint már, és 30-40 ezer között megkapod. -
#4756 ..jojo tudom huzzak SA-2-t epiteni....
(el van rakva...sot szep lassan kezdem becsomagolgatni az osszes makett cumom is..mert lakasfelujitas is lesz, es lehet el is koltozok...ki tudja meg.) -
zoolee #4755 Ehh, 19 ért rugós Classic Army M15A4 Carbine-t?
Ezzel se fárasztom magam...:( -
#4754 höhö...mert makettezes teren kispalyasan csinaltam mi?! megszokhattad volna mar hogy amit kinezek magamnak azt megveszem ha ehen doglok is ;))) -
zoolee #4753 Köszönöm..
Ehh..70 nél kezdpdnek :)..
De nekem csak 70 an lenne az egészre, mert csak hobbiszinten akrom, és 70 be fegyver, keszty, meg ruha azért jó lenne ha beleférne...
És kínai sz@rt meg nem akarok..Tartós legyen, de ne legyen drága..
Mert 2 gázos pisztoly nem helyettesít pl egy ak -t.(gondolom ebben egyetértünk.)
Gázos puska nincs?? -
#4752 kezdesz belehülyülni -
#4751 Sot meg azutan tervben van egy VFC HK 416D-L is...de ezt mar felve irom le...ez utan tuti lefordulsz a szekrol
..s ha mar igy belejottem kivansaglistamon ott fityeg egy SR-25(GG vagy GP) (vagy GP SPR/A) is, egy FN FNC, es AK-103 (ezzel meg varok...nem tetszik a GG-nel hogy nem behajthato a tus...viszont ICS 74Mje olyan lesz.....GG melett szol viszont a kidolgozott gazdugattyu...) vagy AK-74M/N...sooot a tavoli kodos albi....ize jovoben egy Inokatsu AMD-65 is ... ..megy egyszer talan egy SVD is...(bar rugos nem kell..."majdnem olyan" megintcsak nem kell...nehez kerdes...)
[beteg, tudja!] -
#4750 Mert beteg allat vagyok...es kell..kell ...KELLLLL.. :)))
[Izzadtsag folyik a homlokan, eroltetett vigyor az arcan, szemeben langol a tuuuuuuz...] -
#4749 tudom hogy CA kép, de szerintem ugyanaz az elv. -
#4748 Nem a TM-rol beszelek hanem a CA-rol..a kep is a CA-tol van!!!! -
#4747 Thx a hasznos infokat!
"Mondjuk nekem nem volt ilyen gontom, mert nem csapkodom idomacellal :)"
"Egyetlen szivfajdalmam, hogy amikor en vettem, meg nem volt colt logos rendes feliratos, csak sima szurke. Bar lehet meggondolnam, hogy egy konnyen lepattogo feliratert kifizessek-e +50 USDt :("
Detto szvsz sem er annyit egy festett logo es felirat...PGC-nek van Marui 1911-ehez fem cnc maratott szettje(es mas gyartok cuccaihoz is marha jo upgradejei!)...nah az franko mert olyan mint az igazin, belevan gravirozva a szoveg es a logo...de a WE araval es ket taraval ebben az arban nehezen fog versenyezni ...(legalabbis nalam tuti ;)) -
#4746 a TM verzión a felhúzókar mozgása csak dísznek van megoldva.....szal csak arra jó hogy kézzel csattogtasd (kegyetlen jó hangja van az biztos:) -
#4745 Erre gondoltam igen mikor a Star fele megoldast emlegettem. -
#4744 "CA-ra meg gondolkodtam hogy várok, hiszen a vásárlás még úgyis odébb lesz, de nemtom érdemes lenne-e ...
Hogy Bolt-Action? Hmmm ... AEG lesz ... Most arra gondolsz hogy bolt action mint a Marui PSG-1 (gyk: fel kell húzni...) vagy arra hogy "blow-back"-es mint a pisztolyok ... "
Igen arra! a linkelt oldalukon is latszik mirol van szo!
-
#4743 kezdő szerintem inkább kéredzkedjen be 1 csapat kis játékára :) -
MuldR #4742 Ti meilyik "pályára" -jártok???
- Mindenki a hozza legkozelebbire.
Palyak
És annak mi a honlapcíme?
- Lasd font.
Ha kimegyek oda, akkor ott mennyit kell fizetni kb 2 óráért??
- 2 orara ki se gyere. Altalaban 9:00-15 oraig tart a jatek. Ez nem paintball. Fizetnei vagy semmit, vagy az adott regisztracios dijat kell (200-3000 ft)
Ot adnak fegyvert vagy csak saját cuccal lehet nyomulni?
- Sajat cucc, de lehet bizonyos jatekokra berelni.
Berles
Hol és mennyiért lehet ilyen fegyvereket venni???
- A legnagyobbak:
www.airsoft.hu
www.bullets.hu
www.nowar.hu
Meik a jobb a gázos vagy az elektromos ??
- Attol fugg mire. Elso fegyvernek elektromosat vegyel.
Mennyibe kerülnek??
- 30 000 - 500 000
Asszem mindenre valaszoltam :) -
zoolee #4741 Oks, megnéztem, én elég kezdő lennék ebben a sportban, egy gázosból meik márkát az érdemes??És hol?? -
MuldR #4740 Mi a francnak 2 db M4es? Ok, a masik L300 de majdnem ugyanaz! :) -
MuldR #4739 WE M1911 nel azota egyik csapattarsnal kijottek meg problemak.
1. festest csak a lepkefing tartja rajta, ha odaverodik valami femhez, ott lepattan. Mondjuk nekem nem volt ilyen gontom, mert nem csapkodom idomacellal :)
2. a hopup szerkezete hajlamos kilazulni. Eredmeny, atek kozben a sok futkarozastol egyszer csak elkezd csokkenni a lotav. (mondjuk pisztoly 10 meter folott ugysem hasznal az ember, szoval annyira nem problema) :) Javitas: szan lekap, hopup tekero bizbantyu lekap, valamit alaszorit (csapattars pl BB-s zacsibol egy darabot tett oda) osszerak, es maris szorul, es nem lotyog, nem allitodik el a razkodastol.
Amugy nagyon jo stuki! En pl az M9 Bercsit el is adtam, mert az M1911 utan nem akartam mar vele jatszani :)
Egyetlen szivfajdalmam, hogy amikor en vettem, meg nem volt colt logos rendes feliratos, csak sima szurke. Bar lehet meggondolnam, hogy egy konnyen lepattogo feliratert kifizessek-e +50 USDt :( -
#4738 katt a banner-ra, olvasgassál kicsit és rögtön könnyebb lesz..... -
#4737 ez egy álom nowar-ban ki van rakva, nagyon nézegettem multkor, lehet holnap elkunyizom megtapizni :)
múlt héten az FN FAL teljesen lefoglalt :) -
zoolee #4736 ???
Senki? -
Nahodka #4735 hi
eladó 3 kínai airsoft fegyver:
doble eagle m83
double eagle m82
cyma cm.023 mp5
egységár fix 7500 forint, érdeklődni email-ben tudtuk
[email protected] -
#4734 Hmmm ... Frissült a Star SOPMOD oldala:
Star M14 ...
718 dodó ... hmmm ... ahogy néztem a GB valami ver 3-as szerű benne ...
Nemtom ... ezissok :) -
#4733 Akadt közben egy kis dolgom :)
Szóval ... nem rosz az az EBR stock, lehet már 5xx dodó körül is kapni, de szvsz annyit nem ér, az M14 szexi úgy ahogy van :) Ha 200USD lenne akkor talán gondokoznék rajta, így meg ráfogom hogy nem teccik :)
G&G M14-esekről nem sok jót hallani ... sajna most most adták ki a 3. kedvencemet (L85A1 - A2 ...) de az se lett valami nagy eresztés ... szóval nemtom ... Inkább maradnék a bejáratott Marui - CA iránynál ... Egy G&G M14-es volt kint Game Wardenen az egyik srácnál, softair.hu ftp-n van is egy kis felvétel a srácról ... megnéztük élöben is ... a srác azt mondta hogy imádja mert gyönyörű fegyver, de a bele az szar :)
mondjuk ez nem ma volt :)
CA-ra meg gondolkodtam hogy várok, hiszen a vásárlás még úgyis odébb lesz, de nemtom érdemes lenne-e ...
Hogy Bolt-Action? Hmmm ... AEG lesz ... Most arra gondolsz hogy bolt action mint a Marui PSG-1 (gyk: fel kell húzni...) vagy arra hogy "blow-back"-es mint a pisztolyok ...
Nemtom jó lenne-e a Blow backes megoldás... pl: G&G L85 is "blóbekkes" de tuning esetén azonnal törik, ki is kell iktatni ezt a funkciót ... az egyik Airsoft International magazinban volt rólla teszt, abszolút lehúzták ... bár azért mert el sem indult a fegyver, azonnal tönkrement ... Pedig stock cucc volt ...
Meg AK-ban is van ilyen szett, de sokan félnek hogy gyengiti a gearboxot meg ilyenek ... Szóval nem tudom ...
Ráadásul amit irtál a Star SOPMOD ... asszem azt is kiadják újra, teljesen átdolgozott gearboxal meg mindennel ... de attól nem félek hogy low-cost megoldás lenne ...
Szóval most egyelőre fájditom a szivemet, majd felugrok kicsit szétnézni Pestre a bázisba, megtapizom a normál M14-est, utánna meg majd gondolkodom mi legyen ...
Ilyenkor mindig bánom egy kicsit hogy miért nem nőttem nagyobbra :)
-
#4732 Ahogy nezem a CA M14-ese bolt-action-os lesz! -
#4731 "Bár ez utóbbi elméletileg Május 1-én startol ... szóval jövöre se lesz itthon kapható ..."
ASG jelentese szerint naluk juni.-juli.-tol lesz CA M14-uk...szal elvileg magyar boltban is lehet (jopar boltrol tudni hogy toluk veszik a cuccokat)
"Released dates on NEW CA AEG's:
15549 - SLR105 Compact - Beginning of May
15550 - SLR105 U - Beginning of May
15551 - SLR105 Para - Beginning of May
15572 - M14 Match - Mid June
15571 - M14 Scout - Mid June
15569 - CA53 with Sliding Stock - Mid June
15563 - SA58 - Mid August" -
#4730 Mondjuk nekem az M14 csak EBR moddal tetszik..de az meg legsovanyabban is masfel M14 araba kerul csak a mod kit....boduletes arai vannak. (Bar a Starnak van(volt?!) olyan AEG-je gyariban..de azt meg beszerezni nem konnyu...nah nem mintha egy GP EBR kittet konyu lenne :D)
-
#4729 GG-nek is van Socom M14-e. Allitlag az uj szeriak mar annal is rendben vannak nem csak az M16/M4 vonalon koszorulte ki a ceg a csorbat.
Marui Socom M14-ese meg cirka ~300-370€...az nem is olyan veszes,(Mondjuk a GG-e az meg ~450€...az joval tobb..)boltja valogatja. -
#4728 Az az igazság hogy egyre érdekesebb dolgokat hallok a CA-ról ...
Szóval vagy Marui Socom vagy Marui OD, vagy Classic Army scout ... Bár ez utóbbi elméletileg Május 1-én startol ... szóval jövöre se lesz itthon kapható ...
Az a baj, hogy szvsz az alap M14 nekem hosszú (kb: 170cm vagyok ... az M14 meg 120cm ...) Letesztelni nem tudom, itt 1 emberkének van, de amikor én ki tudok menni megnézni őket, akkor pont az a srác nincs kint :)
Ha Marui OD M14-ből akarok Scoutot csinálni az minimum +30-40 ropi ... Socom meg ritka mint a fehér Zorro ... Van 1 a softair fórumon + egy most érkezett Vis-nek, szerintem már el is adta ...
De kellene hozzá tár, akku, töltő ... ebből is a jobbik ... meg Low-mid-capeket szeretnék ... + egy jobb szemüveg ... és hali ... 2 havi fizu ugrott ... -
#4727 Melyik gyarto M14-eset szeretned?! (lassan mar mind gyart... ) -
#4726 Hmmm ... nem tuti, de valahol a softair.hu-n olvashattam, vagy csak linkelve volt pont egy magyar fegyverfestésről leirás ... ha megtalálom belinkelem ...
Seaweed ... Ne is mond ... én sem tudok dönteni ... Steyr Aug A1 vagy M14 Socom ... Mindkettőt imádom ... árban a Steyr talán pont a fele a Socom-nak ... ráadásul azt most tudnék egyet használtan kapásból ...
Most egyéb okok miatt csúszok a vásárlással még 2 hónapot ... addig talán eldöntöm, de mindenképp fájni fog a végén :)
Ráadásul én is pont ezen gondolkodtam, hogy megveszem az AUG-ot, és veszek mellette pár dolgot ... de ha az M14-es veszem, akkor csak a fegyver alig áll meg 150-ben :( Az Aug meg lenne 60 ...
Fene se tuggya ... -
#4725 hattőőőő tulzottan ne remenykedj ....bar mintha mar krylon festekeket es dekor cuccokat lattam volna mar muvszellatoban regebben...szet kell nezni....egyebkent barmivel lefujhatod...mondjuk ha en ilyenre vetemednek tuti szoropisztollyal fujnam le...ha mar makettezes miatt eleve keznel van 4db kulombozo retuspisztoly es kompresszor is .... azzal tuti szepen meg lehet csinalni...jo festeket kell csak szerezni...letezik olyan vizbazisu festek amit pl ha megszaradt lerobbantani se lehet..de rohadt draga es fogalmam sincs hogy kamuflazshoz kello szinekben van e.... -
#4724 Fegyverestéshez szerintetek hol lehet jó festéket kapni?
Mármint ha jól tudom krylon ultra flat lenne az ideális de árulnak ilyet itthon?
Van helyette valami ami vékony, matt mikor megszárad meg nehéz ledörzsölni? -
#4723 Nekem vagy egy HFC M190 Special Force-om. Nagyon ott an a fem GBB tanusithatom! ;))
en meg azert bizonytalankodom mert ket tuz kozott erlelodom...adott egy kb fix osszeg amiert kov beszerzesem lesz....de ket fele variacom van...egyikben egy WE1911 meg jopar kiegeszito taktikai mellenytol a szemuvegen at a taskaig mindenfele jo, masikban egy ICS M4A1 RIS + 1 akku ...az ara ugyanott van (hmm nah jah..ez mar csak ilyen hobbi...siman el lehet verni kiegeszitokre is egy fegyver arat :)). -
#4722 Na ja ... én most azon vacillálok hogy műanyag vs fém ... ha műanyag akkor AEP lesz, ha fém akkor GBB ... Igazából a filing miatt jó lenne egy fém GBB :)