border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Akadt közben egy kis dolgom :)

Szóval ... nem rosz az az EBR stock, lehet már 5xx dodó körül is kapni, de szvsz annyit nem ér, az M14 szexi úgy ahogy van :) Ha 200USD lenne akkor talán gondokoznék rajta, így meg ráfogom hogy nem teccik :)

G&G M14-esekről nem sok jót hallani ... sajna most most adták ki a 3. kedvencemet (L85A1 - A2 ...) de az se lett valami nagy eresztés ... szóval nemtom ... Inkább maradnék a bejáratott Marui - CA iránynál ... Egy G&G M14-es volt kint Game Wardenen az egyik srácnál, softair.hu ftp-n van is egy kis felvétel a srácról ... megnéztük élöben is ... a srác azt mondta hogy imádja mert gyönyörű fegyver, de a bele az szar :)
    mondjuk ez nem ma volt :)

CA-ra meg gondolkodtam hogy várok, hiszen a vásárlás még úgyis odébb lesz, de nemtom érdemes lenne-e ...
    Hogy Bolt-Action? Hmmm ... AEG lesz ... Most arra gondolsz hogy bolt action mint a Marui PSG-1 (gyk: fel kell húzni...) vagy arra hogy "blow-back"-es mint a pisztolyok ...

Nemtom jó lenne-e a Blow backes megoldás... pl: G&G L85 is "blóbekkes" de tuning esetén azonnal törik, ki is kell iktatni ezt a funkciót ... az egyik Airsoft International magazinban volt rólla teszt, abszolút lehúzták ... bár azért mert el sem indult a fegyver, azonnal tönkrement ... Pedig stock cucc volt ...

Meg AK-ban is van ilyen szett, de sokan félnek hogy gyengiti a gearboxot meg ilyenek ... Szóval nem tudom ...

Ráadásul amit irtál a Star SOPMOD ... asszem azt is kiadják újra, teljesen átdolgozott gearboxal meg mindennel ... de attól nem félek hogy low-cost megoldás lenne ...

Szóval most egyelőre fájditom a szivemet, majd felugrok kicsit szétnézni Pestre a bázisba, megtapizom a normál M14-est, utánna meg majd gondolkodom mi legyen ...

Ilyenkor mindig bánom egy kicsit hogy miért nem nőttem nagyobbra :)