border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mstummer #4682 1 kérdés: Ti mit tesztek az ellen hogy az aktuális airsoft game ne változzon át teadélutánná?
Konkrétan arra gondolok hogy a két menet közötti szünetek ne húzódjanak el túlságosan azért mert a csapattagok nekiállnak beszélgetni... és amire rábírja őket az ember h játszanak addig lemegy a nap :S
Most 7végén szakadt el nálam a cérna. 3 óra alatt 3 kör ment le, egyik se volt több 25 percnél. Az utolsó ráadásul visszaállós lett volna... csak mivel egyesek a kört megelőzően dumáltak az eligazítás közben ezt nem vették figyelembe (mert igye nem figyeltek) és kiálltak a zöldzónába ahelyett hogy a visszaállópontra mentek volna.
Ezután szépen összepakoltam pár hozzám hasonló gondolkodású társammal és otthagytam a bagázst had "teázzanak" tovább....
Igazán az a gondom hogy erről már sokat beszélgettünk csapaton belül és mindenki bólogatott hogy milyen igaz, játszunk inkább beszéd helyett hisz azért megyünk végülis. Aztán amikor eljön a játéknap mindenki cseszik rá...nézik h milyen új cucca van a másiknak...nekiállnak tervezgetni hogy ez meg az lenne jó... nekem meg tele a tököm mert nem ezért akarok kimenni... Főként akkor gáz ha egy másik csapattal játszunk, akkor átcsap az egész ismerkedési estbe :S
Szóval érdekelne hogy kinek volt hasonló problémája, és hogyan oldotta meg.Thx!