29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4721 Nem vettem meg meg...de a kov beszerzesben ugyfest benne lesz. (Jokat olvasam rola tesztekben, sokan ajanlottak kerdesemre hogy rendben van a cucc..(MuldR felhivta a figyelmeme ra hogy vigyazzak a tar tejen a muanyag bb adagolo pocokre mert a rugo le tudja rugni (ezt azota olvastam tesztben is)...amugy allitolag egeszen jo a cucc, csak eros gazt szereti, es alapbol jar hozza 2db tar ami az amugy is jo araval egyutt tuti jo vetelle teszi!)
KWA/KSC M-945-el egy bajom van....hogy muanyag. -
#4720 Nnna a WE 1911-esről mesélhetnél nekem ...
Gondolkodtam hogy majdan az lenne a stilszerű oldalfegyó egy M14 mellé ... -
#4719 Nekem meg most ez tetszett meg(Arnie forumara egy srac rakott kepeket rola).... KWA/KSC M-945. Egyszer mar szemezgettem vele mikor az M9-est vettem....de vegulis nem ez lett...most lehet ujjitok majd egy ilyet is a WE 1911-ese melle ;))
-
Jacsó Viktor #4718 http://www.airsoftware.eu/product_info.php?cPath=26&products_id=33
ezt találtam !jó fegyver! szerintetek ezt vegyem meg? vagy JG M4A1-t? -
#4717 Képes csak erősen kell rázni. -
#4716 Ott van a kommentek között ... asszem Sun Project M16A1 ...
Arnies review ... Asszem ez az ...
Meg elég lesz annak 350-400 FPS is ... Mondjuk szvsz qrára nem is kellene több, csak ha tudják az emberek használni ... -
#4715 aha ha rakotod a 380V ipari aramra
(ahogy neztem ez egy gazos bolt-action vagy blow-back (kinek hogy tetszik) M4A1) -
#4714 Hát rohadtul nem mind1 hohgy 900 vagy 450...mert 450-es fegyver az orszagban is van nem 1...900-as meg.... -
#4713 -
Jacsó Viktor #4712 Jg M4A1 fegyver képes ilyent csinálni?? -
#4711 Mi a répa van itt? Idegenforgalmi központ? -
Jacsó Viktor #4710 vagyis 450 FPS! -
Jacsó Viktor #4709 FIGYELEM!!
http://www.youtube.com/watch?v=QWLJ3vywFLY
ez M4A1 fegyver és 900FPS-s !!!
Kurva jo!! -
zoolee #4708 Hali all...
Most néztem meg a level up ot a fix.tv -n és nagyon megtetszet ez a sport...
Lenne pár kérdésem is...
Ti meilyik "pályára" -jártok???
És annak mi a honlapcíme?
Ha kimegyek oda, akkor ott mennyit kell fizetni kb 2 óráért??
Ot adnak fegyvert vagy csak saját cuccal lehet nyomulni?
Hol és mennyiért lehet ilyen fegyvereket venni???
Meik a jobb a gázos vagy az elektromos ??
Mennyibe kerülnek??
Köszönöm a válaszokat előre is...
-
#4707 hol van it tlista? -
#4706 -
mstummer #4705 Sztem Anti-Tank... egyértelmű -
#4704 Nagyon azt érzem hogy igazad van ... mármint ekszel és vörd téren ...
Átlagpipónak minek?
Viszont a sok számtekszakkörös okostojásnak nem ártana egy kis "kereséspszihológia" avagy "hogyan keressünk rá a gugliban arra a szóra hogy "free sex" " ...
Tegnap jáccottam BF2 Project Reality-t és abban vannak speciális kit-ek amiket külön lehet elérni ... az egyik srác nem tudta kiválasztani a listából azt a kitet amit a pilótáknak kell viselni ... ezért megkérdezte ...
"Mi a neve a PILOT kit-nek?" ...
Ti megtaláltátok volna ebben a listában? :
-
#4703 Nem vagyok..de azert az iskolaban a koszon meg a hulyesegen kivul ragadt ram mas is....
Hat lehet hogy a keresok hasznalat kene oktatni az oskolaban nem a word-ot meg az excel-t stb-stb... -
Caterpillar #4702 Tudós e vagy?
Juteszembe csak nekem nem esik nehezemre utánaolvasni annak amit nem tudok? -
#4701 Mi koze az akkumlatornak a Hertz-hez?! Amperoras esetleg!
(Biztos van molekularis szinten hertzben merheto a rezgese egy akkumlatornak azaz az azt felepito anyagnak..de ennek nem sok koze jelen esetben ahhoz hogy az az akkumlator milyen telljesitmenyu..(jo..bar levezetheto vegulis hogy a jobb minosegu akkumlator olyan anyagbol van aminek mas a molekularis rezgesszama mint a gyengebb minosegunek...de ketlem hogy erre teccet gondolni! ) -
Jacsó Viktor #4700 JG M4A1-nek milyen aksija van? és hány mHz-s? ha fix tusája M4A1 lenne akkor belefér large aksi? -
#4699 Én meg megvettem a TM Glock 17L-emet... egész fasza, szépen teljesít, csak a tár alján egy kis műanyag lap mozog egy kicsit, nem tudom mennyire baj/nem baj. Ja és a G17-es tárat használhatom a G17L-emhez? -
#4698 -
#4697 nekem elhiheted...vettem egyet...tök más az adagoló rendszere...
a fogaskerék meg valami nagyon szar anyagból van és nem nagyon bírja a terhelést sajna...
nekem az aksi full feltöltéssel meg sem hajtja a gearboxot csak rángatja a motort(fogaskerék csere után). -
#4696 Jáj,hát még ki is hangsúlyoztam,hogy csak optikai tuning :)
-
#4695 höhh.
1.Én úgy tudtam,pont az a tár jó bele,ezekszerint rosszúl :S
2. ...reméljük inkább az utóbbi.
3.Egyértelmü,hogy kell egy jobb aksi bele,ez nem is volt kérdés. -
oldskoolpocok #4694 :( -
#4693 akkor mondom a negatív dolgokat(nekem is ilyen van)
1! nincs hozzá kompatibilis tár!!!(nem jó a CA tár bele akármit is mondanak)(ez nagyon fontos!!)
2! hamar törik a gearboxban az yxt fogaskerék(vagy csak nekem volt pechem)
3! rakás kaka a saját aksija...a töltöről ne is beszéljünk..(gondolom ez minden olcsóbb kínai fegyver töltőjére igaz)
amiket leírtál azok tényleg pozitív dolgok(szép,nehéz,fém...stb)
ha véletlenül tudtok olyan tárat ami jó bele legyetek szívesek megosztani velem is ezt az információt....
köszi
üdv -
oldskoolpocok #4692 Petyus! Én már nagyon várom az MP001-ről a képeket, mert kíváncsi vagyok, hogy mit lehet belőle kihozni. A tuningja mennyira para? Van olyan egyszerű mint egy VSR10 G-Spec-nek? Mert most olyanra fáj a fogam. :P -
oldskoolpocok #4691 hajrá. én a Boyi-ra szavazok a fix tus miatt. -
Jacsó Viktor #4690 eldöntöttem! veszek JG M4A1-t ! -
neuro #4689 Jaja láttam hogy van "gyári" változat is, de ez olcsóbb volt :) -
#4688 -
khmm...haverom szert tett egy BE HK-33-as fegyverre.
Mivel netes,meg egyébb rívjúkból' már sejtettem,hogy a fegyver tényleg kurva jó,nem érdekelt,hogy ez egy BE gyártmány,ugyanis a fegyver tényleg iszonyat jó
Eddig nem különösebben tetszett,de most...
+ masszív
+ fém
+ nehéz :)
+ szép (!)
- müa. tár (bár le lehet cserélni fémre)
- nekem még nincs
Rég tetszett ennyire fegyver,pláne nem kínai.Le a kalappal.
(kéne venni egyet,már úgysincs egy aeg-em se)
U.i: az "istenkirály" MP001-esem kapott némi "optikai tuningot" pár kiegészitő formájában,majd tolok képt',ha nem leszek lusta -.- -
#4686 nem hülyeség :) -
#4685 Jah ilyet lehet kulon is kapni! Nem csak elfureszeltben ;))) Egyebkent nem rossz 5let!
Az LR-300-asomhoz meg hasonlo van eleve ;))) -
#4684 nem, de ilyen fegyverrel nem is kell, foleg nem akkor ha hosszu elettartamot szeretne a srac :-) -
neuro #4683 Egy kis sufnituning:
Legutóbb lemerült az elem a reddot-ban és ott álltam egy szinte használhatatlan puskával. Szóval úgy döntöttem, hogy gyártok egy backup nyilt irányzékot, amit könnyebb magammal vinnem, mint az eredeti hosszú felső markolatot.
A cucc egy Well irányzéka volt, amit 500Ft-ért vettem :)
Az ötletet ez a kép adta:
-
mstummer #4682 1 kérdés: Ti mit tesztek az ellen hogy az aktuális airsoft game ne változzon át teadélutánná?
Konkrétan arra gondolok hogy a két menet közötti szünetek ne húzódjanak el túlságosan azért mert a csapattagok nekiállnak beszélgetni... és amire rábírja őket az ember h játszanak addig lemegy a nap :S
Most 7végén szakadt el nálam a cérna. 3 óra alatt 3 kör ment le, egyik se volt több 25 percnél. Az utolsó ráadásul visszaállós lett volna... csak mivel egyesek a kört megelőzően dumáltak az eligazítás közben ezt nem vették figyelembe (mert igye nem figyeltek) és kiálltak a zöldzónába ahelyett hogy a visszaállópontra mentek volna.
Ezután szépen összepakoltam pár hozzám hasonló gondolkodású társammal és otthagytam a bagázst had "teázzanak" tovább....
Igazán az a gondom hogy erről már sokat beszélgettünk csapaton belül és mindenki bólogatott hogy milyen igaz, játszunk inkább beszéd helyett hisz azért megyünk végülis. Aztán amikor eljön a játéknap mindenki cseszik rá...nézik h milyen új cucca van a másiknak...nekiállnak tervezgetni hogy ez meg az lenne jó... nekem meg tele a tököm mert nem ezért akarok kimenni... Főként akkor gáz ha egy másik csapattal játszunk, akkor átcsap az egész ismerkedési estbe :S
Szóval érdekelne hogy kinek volt hasonló problémája, és hogyan oldotta meg.Thx!