border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Tenyleg nem tetszik a Beta Specnaz-nak hivott AS fegyver. De itt hol volt arrol szo?! Nekem az a bajom hogy szerintem ilyen(:) AK nem keszult szeriaban!
"Mellesleg az Inokatsu nem kispályás cég ... gyanítom ha valamihez csinálnak kitet akkor az nem Abdul otthoni sufnituningja ... nem?"
A fene tudja az indittatasukat! Meg kellene oket kerdezni! Mert AIMS-t is keszitenek, meg AMD-t is...pedig azon kivul hogy a "44 perc" meg a valodi cselekmeny hiresse tette az AIMS-t nem hiszem hogy sokak vagynak egy roman AK-ra! Egyebkent meg a kozelkeleten es afrikaban "kozkedvelt"* valtozatnak szamit! Ez megint egy olyan hogy nem biztos hogy midnenki Musztafa a veresszaju tenorista akar lenni AS-ben! AMD hasonlokepp! Magyaroknak meg talan delszlavoknak (esetleg Bejrutiaknak meg) jelent valamit..de egyebkent nem hiszem hogy azt is eloszeretettel fogjak valasztani..persze mas kat a gyujtok. Igy akar nem elkepzelhetetlen szamomra hogy pont az a retegnek keszul aki megis Musztafa/bedrogozott elefantcsontpari milicista akar lenni es vagy gyujto!
*.:eleg sok roman AIMS kerult legalis es illegalis (meg ugye "szurken") ezekre a helyekre!
UPDATE: Jah egyebkent nem akarlak meggyozni csak a velemenyem mondtam miszerint...: lasd 3. mondat