29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
neuro #4521 ez, csak nem dpm hanem od -
#4520 ez?
-
neuro #4519 Megjött a zöld Viper mellényem (LA Special Forces fantázianéven fut), olyan, mint ami már volt itt linkelve régebben.
Egész jó cucc, masszív vastag Cordurából van, a zsebek és a tépőzárak is jó minőségűek. Érezhető, hogy jól össze van varva.
Ami hibát találtam eddig: a vállán a D ring-ek műanyagból vannak, a hozzáadott öv nem 100%-ban ALICE kompatibilis (kicsit erőlködni kell, hogy rámenjen mert elég vastag), illetve a tárzsbekbe csak 1-1 tár fér.
Nem egy Blackhawk Omega vagy CIRAS, de airsoftra tökéletes, csak ajánlani tudom mindenkinek... -
#4518 thx -
#4517 softair-en hirdesd meg, biztos jó ára tkapsz, mert a well semmivel nem kompatibilis csak magával :) -
#4516 WELL -
#4515 tipus? -
#4514 Üdv.
Van eladó Hi-cap táram m4 eshez és egy aksim (8,4v 1100mAh)
ha valakit érdekel pm ben szoljon! -
#4513 Tenyleg nem tetszik a Beta Specnaz-nak hivott AS fegyver. De itt hol volt arrol szo?! Nekem az a bajom hogy szerintem ilyen(:) AK nem keszult szeriaban!
"Mellesleg az Inokatsu nem kispályás cég ... gyanítom ha valamihez csinálnak kitet akkor az nem Abdul otthoni sufnituningja ... nem?"
A fene tudja az indittatasukat! Meg kellene oket kerdezni! Mert AIMS-t is keszitenek, meg AMD-t is...pedig azon kivul hogy a "44 perc" meg a valodi cselekmeny hiresse tette az AIMS-t nem hiszem hogy sokak vagynak egy roman AK-ra! Egyebkent meg a kozelkeleten es afrikaban "kozkedvelt"* valtozatnak szamit! Ez megint egy olyan hogy nem biztos hogy midnenki Musztafa a veresszaju tenorista akar lenni AS-ben! AMD hasonlokepp! Magyaroknak meg talan delszlavoknak (esetleg Bejrutiaknak meg) jelent valamit..de egyebkent nem hiszem hogy azt is eloszeretettel fogjak valasztani..persze mas kat a gyujtok. Igy akar nem elkepzelhetetlen szamomra hogy pont az a retegnek keszul aki megis Musztafa/bedrogozott elefantcsontpari milicista akar lenni es vagy gyujto!
*.:eleg sok roman AIMS kerult legalis es illegalis (meg ugye "szurken") ezekre a helyekre!
UPDATE: Jah egyebkent nem akarlak meggyozni csak a velemenyem mondtam miszerint...: lasd 3. mondat -
#4512 Na ez meggyőzéssorozat volt nem is kicsit :)
Most mondd azt hogy nem teccik a Beta Specnaz ... (Ami ugye télleg nem létező spityu ...)
Mellesleg az Inokatsu nem kispályás cég ... gyanítom ha valamihez csinálnak kitet akkor az nem Abdul otthoni sufnituningja ... nem? -
oldskoolpocok #4511 Tud róla vki vmit? Nekem tetszik.
-
#4510 tessek video
ment is errol egy hosszabb vita a HT topicban(nagy port kavart! #22406-tol)..hogy gyanus hogy meggyulladt az eloagy, mikozben a mukinak a fegyver vegen nem egette le a kezet..aki lott mar AK-val tudja hogy mar 30 golyo utan az elsuto bill is felmelegszik ugy hogy eget....szal lehet zsir vagy olaj gyulladt meg eloszor... -
#4509 megkerdojelezheto => megkerdojelezhetetlen -
#4508 Egyebkent ha most gyorsan irok egy hirt valamelyik weblapra amihez kozom van es abban kovetkeztetesek alapjan irok valamit akkor az azonnal megkerdojelezheto lesz?! Hat szerintem cseppet sem! Mutasson nekem valaki eles (gyk.: igazi) AK-t nekem ilyen felso eloaggyal/gazdugattyu burkolattal! -
#4507 Ha jol remlik egyiptomi AK modifikacional lattam mar ilyen vagy ehhez hasonlo fem lemezt. -
#4506 Lattam mar en is ilyen videot..egyebkent ez meg nem jelenti azt hogy szeriaban letezik is ilyen AK amin ilyen lyuggatott femlemezzel akartak volna ezt megeakadalyozni! Illetve irto sok loszert kell egymas utan kiloni ahhoz hogy az eloagy meggyulladjon! Elobb izzik fel a cso es torzul el minthogy az eloagy meggyulladjon. (Magyarul valik hasznalhatatlanna) -
#4505 Júúúúúú .... Igan az alsó nem Vityaz ... az egy sima AK47 ...
Idézet a milsim.hu-ról:
"Az Inokatsu új fajta AK47 kittet fog kiadni, ahol az előagy felső része lyukacsos fém. Ez az eredetin a jobb hűtést szolgálja, ugyanis láthattunk már olyat, hogy a sok lövéstől egyszerűen kigyulladt a fa előagy."
Nesze neked sufnituning ... -
#4504 Én meg az összes AK-t utálom. :) -
#4503 Hat talan az AK-103 es 105 kene..de a 103 mas tarral..mert az ocsmany...a legalsonak meg semmi koze a "Vityaz"-hoz...leginkabb valami afrikai sufnituningra emlekeztet....egyebkent nem lattam meg ilyen szeria AK-t...lehet nincs is. -
#4502 Nekem a Vityaz széria sokkal jobban bejön ...
Ha már AK, legyen kövér ... sose lesz ennyi pénzem ... -
#4501 akarom!
-
#4500 veszprémi oldalon vannak tesztek. -
FFX #4499 Lenne egy kérdésem. Szerintetek érdemesebb lenne a cyma ak74 -et venni a cm28 -as modell helyett vagy nincs akkora különbség köztük erőben, minőségben ? -
neuro #4498 jöhetsz bármikor :) szinte minden hétvégén játszunk... -
Caterpillar #4497 Az nem baj :) Imádok fotózni! -
#4496 fotózni még fárasztóbb, többet kell rohangálni oda vissza :) -
Caterpillar #4495 Fegyóm még egy darabig nem lesz de fotósnak bármikor megyek! -
#4494 fotós is lehet a vip, jó képeket tud csinálni akció közben -
#4493 igen tudom, lehet hetvegen feldobom az 5letet, elvileg ugyis jonnek paran korulnezni, mindjart hasznossa is tehetik magukat VIPkent -
#4492 Ja ... VIP-nél nem úgy van hogy 1 pisztolya van? -
#4491 fegyver nélkül? adjatok neki 1 stukkert, amúgy VIP-nek pont az a lényege hogy a társaidra bízod magad....... -
#4490 senki nem akar fegyver nelkul rohangalni...:-) -
#4489 VIP az jó, nem bíztok egymás azért nem nyomjátok? :) -
#4488 aham...mi mostanaban 1 zászlósat szoktunk nyomni, itt előszőr ugye középen találkozuk, aztán bázis védés/támadás. medic stb. dolgot mi is szoktuk varialni, VIP senki nem akar lenni :-)
-
neuro #4487 - vip
- bázisfoglalós
- capture the flag
- sniper+spotter vs a csapat
- valamint "találkozunk középen és lelőjjük egymást"
ezeket variáljuk medic-el, respawn-al, időlimttel stb.
ezek az alkalmak főleg arra jók, hogy gyakoroljuk a csapatban mozgást, az alap taktikákat és összecsiszolódjanak a többé-kevésbé fix csapatok -
#4486 Ti milyen jatekmodokat szoktatok jatszani ha csak 8-10 en jottok ossze?
-
-
mstummer #4484 Elvileg már csak 2 hétig mehetünk oda mint kiderült, kezdődik a látogatási szezon. De aztán lehet lesz máskor is lehetőség, ősztől tuti.
Amugy gyertek nyugodtan, beszéljétek le a MAD csapattal, ők a házigazdák. -
MuldR #4483 Ooooo, hat csak ez a baj? :) Szolj megyunk (azthiszem az egesz SRT neveben mondhatom) :)) -
mstummer #4482 Tényleg nem tartott sokáig, de ünnep van, dolga volt az emberek többségének.
Gyere majd nyugodtan :) Figyeld a MAD fórumot, esetleg a mienket.