border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Ehhe :) Erről eszembe jutott egy sztori ... voltunk egyszer úgy játszani hogy volt ott pár ismeretlen játékos... megbeszéltük, hogy épületben csak 1-es lövés ... mindenki megértette, de persze csak úgy kaptuk a folyosón a sorozatot ... 1 emberke lőtt mint állat ... még a csapattársai is mondták hogy csak 1-es ... ő meg röhögött ... erre mellettem a srác megunta, kiment, odament hozzá, 1m-ről kitárazta a srácra az M120-as AK teli Hi-Cap-jét ... És lőn világosság lett ... megértette miért van 1-es lövés épületben :)
Mondjuk amikor én kezdtem én pont az ellentétje voltam :) Én meg Rambo voltam ... bár nem tudatosan :) Nekem elcsattogott a hátamon három rövid sorozat, és nem vettem észre az adrenalintól ... arra lettem figyelmes hogy felemelik a fegyót a többiek és elkezdenek röhögni :) Beugrottam ugyanis egy szobába, átgurultam, ahogy a nagykönyvben meg van irva és szépen 1-es lövésekkel tisztitgattam volna a szobákat magam előtt ... csak az nem tűnt fel, hogy az ellenfél csapat 2 tagja átsunnyogott időközben a hátam mögötti szobákba, és az első mozdulatom után vigyorogva leszedtek .. csak nem éreztem meg :)
Nállunk sosem volt Limit ... egy volt a lényeg ... Épületben tuningolt fegyóból 1-es lövés, tuningolatlan ha akar sorozhat (Ilyen ritkán volt ...) és kész ... megfelelő védőcucc nélkül meg nem lehetett játszni ... pont.