29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
hannibal01 #4481 sőt m60-at is kapok belőle -
#4480 Nnnna émmeg melóztam, és túl gyorsan végeztetek :) Majd egszer lehet kinézek :) -
hannibal01 #4479 hja nem egy olcso darab :D ebből veszek egy másfél m249-et :D -
mstummer #4478 Na megvolt a játék...rohadt jó a hely. Csak kevesen voltunk.Úgy 100-200 emberrel nagyon durva játékokat lehetne itt nyomatni. -
#4477 Hmm finooom! De draga vazz...kurva draga! -
#4476 Ne is mond ... megint gyújtögethetek fegyverre ... :)
Bár ezek a kinai pityuk elég vicces árban vannak :)
Mindegy, a CA Scout-ot úgyis kivárom, addig meg valahonnan akasztok majd valamit :) -
mstummer #4475 Nincsmit! Remélem is h jó lesz,thx :) -
#4474 Köszi :)
Közben telefonon is leinformálódtam :) Jó játékot! -
mstummer #4473 http://www.military.dox.hu/ -
#4472 Van a MAD-nek valami elérhetősége? Mert közületek ismerek pár srácot, de őket nem tudom kik ... Ők kik ők? -
mstummer #4471 De be ám :) Megegyezés kérdése az egész, ami most a komáromi MAD csapat érdeme, ők érték el hogy játszhassanak ott, és most meghivtak minket. Amugy ha jóltudom most üres.
-
#4470 Csillag erőd? Ode be lehet menni? Nem valami raktár az? -
mstummer #4469 Mindjárt megyünk játszani.A mai játékunk szinhelye:
-
#4468 ma 1 ilyennel olyat lehetett volna aprítani, nagyon jó terepet találtunk én meg szerencsétlenkedtem a 70-es tárakkal, de azért nagyon élveztem :) -
#4467 Nekem azert kene mind3...meg ha sokszor hasznalhatatlanok is! ;) -
#4466 istentelen hosszú csöve van, nem kívánom senkinek..... -
#4465 Ez igen! ...foleg az RPK !
-
#4464 nem rossz :) -
#4463 -
#4462 Azigen :) -
FFX #4461 uhh, nice :c -
#4460 ma nap megmozdulás nagy rohanás az út felől, 2-en felugrunk hogy lelőjjük.....erre kibukkant egy kb 150 kilós vaddisznó és elvágtatott mellettünk vagy 10 méterre, na arra a körre vége is volt a játéknak :) -
#4459 Most mér köll a BAR-t állandóan mutogatni ?????
Sosemnemleszilyenem :( -
#4458 VFC cuccosok
-
#4457 Ehhe :) Erről eszembe jutott egy sztori ... voltunk egyszer úgy játszani hogy volt ott pár ismeretlen játékos... megbeszéltük, hogy épületben csak 1-es lövés ... mindenki megértette, de persze csak úgy kaptuk a folyosón a sorozatot ... 1 emberke lőtt mint állat ... még a csapattársai is mondták hogy csak 1-es ... ő meg röhögött ... erre mellettem a srác megunta, kiment, odament hozzá, 1m-ről kitárazta a srácra az M120-as AK teli Hi-Cap-jét ... És lőn világosság lett ... megértette miért van 1-es lövés épületben :)
Mondjuk amikor én kezdtem én pont az ellentétje voltam :) Én meg Rambo voltam ... bár nem tudatosan :) Nekem elcsattogott a hátamon három rövid sorozat, és nem vettem észre az adrenalintól ... arra lettem figyelmes hogy felemelik a fegyót a többiek és elkezdenek röhögni :) Beugrottam ugyanis egy szobába, átgurultam, ahogy a nagykönyvben meg van irva és szépen 1-es lövésekkel tisztitgattam volna a szobákat magam előtt ... csak az nem tűnt fel, hogy az ellenfél csapat 2 tagja átsunnyogott időközben a hátam mögötti szobákba, és az első mozdulatom után vigyorogva leszedtek .. csak nem éreztem meg :)
Nállunk sosem volt Limit ... egy volt a lényeg ... Épületben tuningolt fegyóból 1-es lövés, tuningolatlan ha akar sorozhat (Ilyen ritkán volt ...) és kész ... megfelelő védőcucc nélkül meg nem lehetett játszni ... pont. -
#4456 valoban tulporgik ezt a 8mm dolgot, lassan mar a Nasat is bekapcsoljak a vizsgalatokba, vicces. amugy meg rohadt egyszeru a dolog amit sokan nem latnak be, nagyobb feluleten oszlik el ugyanaz az ero, tehat veszelytelenebb mint a 6mm, de ehhez szerintem nem kell Einsteinnek lenni.
lonek gyurmara meg ilyen huylesegek, semmi ertelme, egesz mashogy viselkedik mint az emberi, bor/hus...de mar ott is latszott, hogy 8mm kevesbe megy bele a gyurmaba. velemenyem szerint nem olyan embereknek kene a szabalyzatot kitalalniuk akiknek szarrahuzott fegyvereik vannak , mert FPS-bol nem engednek, viszont minden mas ujitasnak ellene vannak.
epuletben en limitalnam 330FPSre a folott be sem lehetne lepni, szabadban meg AEGeket 400-430 ra, sniper 500-600, ennyi. nem kell foloslegesen bonyolitani a dolgokat. -
#4455 igazából nem értem a dolgot, az épületben 1-2 barom lő mint az állat, ezért legyek én meg más az erdőben büntetve :(
-
#4454 Most láttam hogy 20 ropi körül mozognak ezek a dögök ... anno volt a csapatban 2 is ... rendesen fostam tőllük ... De anno nem volt ilyen olcsó ... meg nem 14-16 éves suhancok kezében voltak ...
Én inkább félek egy olyan pisztolytól puskától ami 350FPS felett van és suhanc kezében mint mondjuk egy 8mm-es bármilyen fegyótól ami egy öreg rókánál van ... ugyanez vonatkozik a sniper fegyóra is ...
Mondjuk én sosem voltam Érden vagy Pesten játszani, csak itt + Szlovákiában ... fegyverek miatt sosem volt gond, csak az emberek miatt ...
Szóval én nem tiltanám a 8mm használatát, csak megválogatnám kinek engedem meg ... ugyan úgy mint a snipert és az ilyeneket ... -
#4453 Na installáltam a 6.03-at az M4-be. Odabasz a cucc! :D -
#4452 3 hete lőttek alkaron (épületben) a CO-ssal még látszik...... -
#4451 softizé.hu :) -
#4450 Jaah...ok..mert nekem az jott le hogy le kene tesztelni..aztan ne sirjanak...de mint tudjuk leteszteltek, bizonyitottak..paran megis strucckent viselkednek. -
#4449 Olvastam ... akkor is :) Én is hasonló dolgokat próbáltam mondani :) -
#4448 MuldR irta mar korabban itt mikor ez szoba kerult hogy leteszteltek es semmivel se rosszabb a 8mm mint a 6mm..sot! -
#4447 Na bocs, hogy ebbe beleszólok, de mostmár tudom honnan ismerős a MuldR nick :)
2 éve nem játszom aktívan AS-t, de mióta meglett MuldR Garandja, azóta megy a sírás a 8mm-es fegyókkal ... nemrég újra elkezdtem olvasgatni a fórumot, és még mindig megy ... nem értem ... ki kell próbálni ... és kész ... Annyira túl van misztifikálva az a 8mm, hogy csak na ... CQB-n én nem a 8mm-es Garandtól félnék hanem a 4xx FPS-es CO2-s Sigma-tól ... Találkoztam vele, ha lehet választani melyiket vállalnám be ... hát inkább 8mm ...
Ugyan egyrészt érthető a szervezők félelme, hogy nehogy valami történjen, de az a valami nem 2mm-en fog múlni ... Ez olyan mint anno nállunk a szemüvegteszt ... szemüvegek le a földre, srác feléjükállt M130-as AK-val, majd fél méterről elkezdte őket sorozni ... amelyiken meglátszott az nem játszhat ... és kész ...
Ugyanezt le lehetne tesztelni a 8mm-es cuccokal is ... szigorúan szvsz persze ... én sosem voltam szervező, csak pléjer ... De akkor is érdekes :) -
#4446 softair.hu foruma mi? (nem lepodnek meg) -
#4445 MuldR érti, főleg a 8-as fegyverekekl okosak :) -
#4444 Nem lattam meg....de majd keresgelek en is. -
#4443 "okos forum" ?!?!? -
#4442 az okos fórumon szidta valaki, ennyi.......