border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Ma Fehervarra menet szobakerult* a buszon az AS...az egyik nagytudasu sportolonk valtig allitotta hogy o latott a neten harmincezerert full fem fegyvert amihez oda is volt irva hogy elvisz akar 60 meterre is...Mondtam is neki hogy "höhö kamu"..de o csak meg akart gyozni az bizony full fem egy szal muanyag nincs benne es higyjem el igy van..majd emailben at is kuldi a weblap cimet...Mondtam hogy sejtem melyik weblap lehet..de en elore szolok az kamu...."Dehat meg ilyen kitamaszto is vagy mi is van rajta!" ...es majd atkuldi meglatom (bipodra gondolt a lekem szvsz :D)
Hat kivancsi leszek :P
*.: mar itt kezdett gyanus lenni mikor mondtam nekem van egy karabelyom es egy pisztolyom, a karabelyt most vettem...es visszakerdeztek milyen...aztan mikor elkezdtem a parametereit meselni csak lestek mint rozi a moziban..es gyorsan kiboktek hogy mekkora?!!!?
nem ertettem..aztan gesztikulalava rajottem hogy ugy kell nekik megmutatni mint az egyszeri horgasz hogy mekkora bazi nagy halat fogott... (nah gondoltam ez a beszelgetes is jol kezdoik! 
...dehat sportolok..nem az eszukert fizetik oket....
)