border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Na, azóta rájöttem, hogy mi a bullet case deflector. A forward assist előtt a testből kiálló bögyszli. Elvileg nincs rajta. De természetesen a poszteren úgy van beállítva a fénykép, hogy a rajznak pont azt a részét takarja a cső.
Forward assist van, tehát ez leginkább egy M16A1. Az eredeti a lángrejtőn és a forward assiston kívül egyébként csak a belsejében különbözött az M16(XM16E1)-tól.
Tehát ami maradt a nem korrekt kategóriában:
anyag
lángrejtő
tus
sling hook
Hát, nem tudom. Picsába. Pedig már teljesen meggyőztem magam a CA A1-ről. Lehet, hogy mégis A2-lesz belőle. ABS fegyvert nem akarok. Nem tetszik.
Akkor viszont megint végig kell gondolnom az egész bevásárlósdit.
MuldR, az M16A2-nek van hasonló problémája authentikusság szempontjából? Csak mert ha annak is vannak ilyesmi gondjai, akkor leszarom, A1 lesz.
Egyébként találtam ezt a képet, elég érdekes ez is:
"Birdcage" lángrejtő XM16E1-en.
Aztán itt egy másik:
Ez a korábban linkelt Modern Firearms M16 oldalról van, eléggé eredetinek tűnik, és bizony rikító fehér...
Egyébként bocs, hogy széjjelspammelem itt a topicot M16-tal... Csak úgy vagyok vele, hogy ha veszek egy AEG-et (előre láthatólag) évekre, akkor már ne legyen semmi, ami bassza az agyam, hogy ez-az nem stimmel rajta...