border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Nem kötekedésképp, de nem teljesen úgy látom a dolgokat, ahogyan leírtad.
Addig rendben van, hogy a lángrejtője M16, a neve meg M16A1 (VN?). A forward assistról nemigen láttam még képet, de mondjuk azt elhiszem neked.
Egyébként meg b*sszák meg, hogy az egész rohadt interneten nem találni erről a fegyverről képet _a másik irányból_ fényképezve!
Ugyanebből az okból kifolyólag nem tudom, hogy a bullet case deflector(ezt hogy hívják magyarul?) rajta van-e, vagy nincs.
Azt írják, hogy A1-style metal body, szal lehet, hogy a b.c.deflector nincs rajta, de a forward assist igen. (Ebben az esetben nem passzol a lángrejtőhöz, de az már tényleg a legkevesebb)
Viszont:
Hordfogantyú témában már nem értek egyet. Az egyértelműen látszik, hogy nem azonos az M15A2-essel, nincs rajta az irányzékot függőlegesen állító csavar.
Markolat megint nem igaz, hogy ugyanaz lenne, nincs ott a középső- és a gyűrűsujj közti bütyök, mint az A2-esen.
A tusa kicsit más téma, itt pl látszik, hogy más az A2 és az A1, de szerintem a CA M15-ök tusa (az A2-esé is!) jobban hasonlít a képen lévő real A1-esére, mint az A2-esére.
Igazából jól jönne egy kép a fegyver rohadt másik oldaláról, az sokmindent eldöntene.