border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• mstummer
    Ellent kell hogy mondjak Punker mesterrel... Jó az a Sigma, én is azt fogok venni. Tesómnak fél éve van a 0,9J-s verzió, semmi baja. 1-2 akadás előfordul, de minden stukkernál megesik. Egy másik csapattagnak kb 1 éve, semmi baja.
    Sokan szidják az eshockot hogy átvágják az embereket, bizonyos szempontból ez igaz ( átcsomagolt fegyverek, valótlan adatok ). Viszont hallottam énis hogy eltörött egy CO-snak a szánja, reklamált a gyerek, azonnal visszacserélték. Továbbá egyik csapattársam anno vett egy BE XM-8at (akkor sehol se volt még cyma27,28..stb), nos neki hibásat küldtek, reklamált, küldték neki a jót, pluszba ajándék tárakat.
    Tehát vevőszervízben azt nyújtják amit egy cégnek nyújtani kell. Valamint ha az ember tudja mit vesz tőlük (tehát ismeri a termék valós paramétereit) akkor nyugodtan megveheti.

A cikk egyébként az 1,5J-s verzióról szól, a 0,9es lényegesen gazdaságosabb (bátyám szerint a gázosaknál is gazdaságosabb). Nekem bejön, nem egyszer használtam énis a CO-sat, csak a nagy tár zavaró, pont ezért veszek gázosat :)
    Tehát nyugodtan vedd meg ha tetszik, sztem a kategóriájában lévő KJW gázos fegyóknál jobb.