border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• RoyalPredator
    Nem-nem-nem.
    Nem neked írtam, nem is neked címeztem.
    Csak idéztem tőled. Egyébként:

Engem azért ítélnek el, mert:
    * Egy már akkor "ellenségnek" titulált közösséggel kezdtem játszani, és játszok velük jókedvűen
    * Ezáltal besoroltak engemis a "zsebnáci" kategóriába
    * Nem hunyászkodok meg
    * Szembesítem őket saját butaságukkal, ellentmondásaikkal
    * Nyíltabban fogom fel a játékokat, nem követem a "szentírást" és az "öregeket"

Bónuszként: Mindíg kell egy kikiáltott ellenség, külömben egymást marcangolják.
    Ezt ők is tudják, és elég csak a beszélgetéseiket végigolvasni.

Mentem volna játszani, írták hogy ezzel a fegyverrel nem lehet.
    Mondtam oké, és egyeslövéssel, DMR-ként? - mivel úgy bőven jó lettem volna.
    Akkor jött az, hogy nemlehet, mert mert mert, meg mert te te vagy és kuss, és AK nem néz ki DMR-nek
    Jó, én megértettem. Viszont a fenti okok miatt már nem mehettem általuk szervezett játékra, szóval kölcsön fegyverrel (Gyári Cyma AK) és más néven meglátogattam őket, hogy lássam, mi folyik ott.
    (Ez azért is fontos ugye, mert így van tényleges tapasztalatom, ellentétben "hozzám közelebbiek" felé irányuló, mondjuk így: rágalmazásokkal. Pedig elég sokszor le lett írva, hogy nyugodtan jöjjenek játszani.)

Határ szerintem ott van, hogy hogy használod. Ebből kifolyólag érthető, ha DMR-nek nagyobb energiát engedélyeznek.
    Ha fogok egy M14-est, de úgy használom, mint egy M16-ost, akkor az nem DMR-kedés.
    Főképp mert sorozatban lövök, nem egyesével.

A tár megint más kérdéses. Két tár ami szerintem a "legrosszabb".
    Ez pedig a Midcap és Motoros tár. Mivel ezekkel lehet igazán hosszúkat lőni.
    Egy lowcap/realcap jó, hamar elfogy, tárcsere, go.
    Egy HiCap viszont, rendben van hogy 1 tár helyettesít sokat, viszont azt is 40-60 lövésenként tekerni kell, ami több ideig tart, mint tárat cserélni. Annyi előny származik ebből mindössze, hogy a plusz tárak saját súlyát nem kell cipelned, meg egészében sokkal olcsóbban jösz ki.
    Erre te mit mondasz?

U.i.: Köszönöm, hogy elküldenél olyanokkal játszani, akiknél vérem fakadhat...
    Talán több közöm van MilSimhez, mint itt egyeseknek.
    Neked mi a MilSim?