Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fullface maszkok hátránya lehet:nem tudsz rendesen célozni vele,nem szellõzik át eléggé.
a ventillátoros:szemszárazság fordulhat elõ.nem a megfelelõ idõben kapcsolod be, elfelejted,lemerül.

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

RAZOR27
logikusnak tûnik, köszönöm szépen 😊 A térdvédõ (+könyök meg csukóvédõ) megis van. Maszkból egy szivacsos fullpofásat (lyukasos lemez a szemnél) néztem meg egy olyat ami plexis ventilátorokkal, ezek között vacilálok, de ezen már egyedül is túlteszem magam =)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

szia.Az egészséges önkritika bölcs dolog.Arcvédelemre vannak már igen kényelmes arcrácsok.A perforált (lyukacsos)lemezbõl készült szemvédõk is jók,nincs mi párásodjon.A szõtt hálójú szemvédõket messzirõl kerüld(sensei és társai..)A síma bolti munkavédelmi merev(plexis lencséjû) szemüveg is jó,szabványoknak megfelel.Ne divatosat keress hanem olyat ami minnél kevesebb lehetõséget ad arra hogy a bb bejusson.A jó rögzítés a fejen is fontos hiszen 1 sorozatnál elõfordulhat hogy az elsõ 2 bb pont leveri a szemüveget rólad,a többi pedig...(Guarder c4-et használok)
Elsõ idõkben használj térdvédõt.Lehet hogy kinevetnek mert nem biztos hogy dizájnosat vettél.Estem már úgy hogy nem tudtam eldönteni bek**áljak vagy behug**zzak e.A következõ játékon már vígan ott volt rajtam 1(pár) .

RAZOR27
jó buta geci vagyok 😄 odaírták hogy bennevan 😄 nemszóltam 😄 védõ cuccból van valami jó ajánlatotok? kínából hozatom majd a nagyrészét, egyedül a maszk ami jólenne ha minõségi lenne 😄

RAZOR27
innen ezt, de az egyik legolcsóbb ajánlat, szóval kétlem hogy benne lenne 😄 és ez úgy átlagban mennyit kóstál meg mennyire van rá szükség?

Attól függ hol veszed, van ahol bennevan.
RAZOR27
A múlthéten volt szerencsém kipróbálni az airsoftot és tetszik a dolog. Ki is néztem már magamnak egy csúzlit (JG g36c 37ropiért) A neten található fegyverekbe bennevan a bevizsgálási költség? valami ilyesmit hallottam, de nemtudom hova tenni a dolgokat hirtelen 😄 meg jóljönne 1-2 tipp kezdésnek 😊

Tessék venni a fáradságot és keresni occo kinyai gyártók termékei között.4.3-as hi-capa -hoz szerintem van occoé.

lac coo
Mit varrogassak rajta, készen lehet kapni 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Miért nem tudsz összedobni egy sima Mollés tokot?
Dark Tactical átvarja neked, aztán jó.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

lac coo
Még jó, hogy lehet kapni 112 dollárért !
Jó lesz a 18 dolcsis Flyye molle tok is, aztán majd szorítok helyet valahol a mellényen ...

A google a barátod..1 perc 21mp:<#nyes><#nyes>
http://redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Combat_Gear_Holsters_Blade_Tech_Kydex_WRS_Right_Handed_Duty_Holster_for_Kimber_Desert_Warrior_with_Tek_Lok_Attachment_Foliage_Green.htm

ez 1 jó fajta NSH játékostárs használ ilyet.remek készülék.Elhiszem hogy drága..

Ahogy nézem a 4.3-as hi-capa tokok kompatibilisek a típushoz.A külföldi fórumok ajánlása szerint.

lac coo
Szerintem az én pisztolyomhoz nincs ilyen tok ....( WE Desert Warrior ...)

lac coo
Értem, THX !

2 napos játékon, szinte folyamatosan esett, teljes elázás, bent felejtettem bb a tárakban(g&g 0.25) a 2 hónappal késõbb lévõ játékon minden gond nélkül adagoltak és röpültek amerre céloztam 😊

Punker
olyan gyorsan nem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Csak így eszembe jutott: bio BB-vel nincs baj esõben, nem lesz vizes a tárban a mellényben , nem dagad majd szorul meg valahol ?

Üdvözletem!
Airsoft nyilt napot tartunk siklóson március 18-án 09:00 tól.
Várunk minden érdeklõdõt. Érdeklõdni : Rebel' AIrsoft Team Hungary

kölcsönkért időből élek....

Nem használok ûbermodern szupergreado mellényeket.Ha fûzõ kell akkor használok valamit a VS Teleshop-tól..:-D
És a mellényre is rakhatóak.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTS3wfHqbvT-7maJT6XbA3l8GnQKcurKPxQxEOyMldCXHNp94vPA

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQxxmwKgZC4qW7GC9wsS0bOdv1kUItWkmVwhdiJJceKWM1RDq8DSA

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTCcz2WjzovbI9n_kFjzStkqHIar7u-Xlm8V5T0NsIj5uM--zMtgw

lac coo
Övtok tuti nem jó, mellény miatt hová ...? 😊

Combtok felejtõs.Merev anyagból készült,(CQC,IMI,Kydex,stb.)övtokot javaslok.A cordura combtokom 3 éve rohad a szekrényben.

A CA sl-8-asomat táradapterrel és rövid 50-es mágpullal használtam.Szépnek nem szép,de tartotta mint xar a gatyát.Tökéletesen adagolt,nem esett ki.

Én már vagy 4 fajta combtokot kipróbáltam jó mert menõ..amúgy akkor is elmászik ha érszorításig húzod, ha legugolsz akkor meg le akarja vágni a lábad. Futásnál lötyög. Nem jó.

Övtok,vagy a mellényre kell barkácsolni. Szerintem.
Punker
a 6mm.hu fórumja átmenetileg szünetel, addig átirányít a softair-re.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Van fórumja...
lac coo
6mm-en miért nincs fórum? Gondoltam ott is bekérdezek ...

lac coo
Hát, lehet igazad van, bár én még csak egyet próbáltam.
Mellényen sajnos nem igen van már hely, esetleg ha lehetne kapni valami olyan molle tokot amiben vízszintesen áll a fegyver ....De ismert helyeken nem találok. viszont azért elég sok helyet elvenne a mellényen .Meg tuti útban lenne a tárkivételnél ...

Punker
szerintem minden combtok elmászik (de ez egyéni vélemény)

lac coo
Combtokot milyent érdemes venni ?
Corábban volt egy Viper-em, de elég rossz volt, nem tartotta a combom mellett a fegyvert, a markolat része mindig kiállt, lefelé akart lógni .
Nézegettem ilyent ez kellõen odasimulhat?

Punkerwork
<#taps>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

"Alsó Felesleges Grip"! :-DD

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
Jah...! Nem lehet ez olyan rossz, biztos kényelmes ...

AFG - Angled Fore Grip - Magpul

lac coo
Mi az az AFG ?

Punker
melegebb már nem lehetsz...

Elkurvultam vettem AFGt...

30 oldalt kb. illetve van keresõ is...

Metalmilitiakid
visszaolvastam 5 oldalt, mint amint írtam a kérdésembe is, de azért az egész topikot nem fogom visszaolvasni, mert nem rövid

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ha visszaolvasnál több infót is találnál...

Metalmilitiakid
Csak azért éri meg jobban, mert a g36 tárakhoz külön tártartókat kell venni, mert a legtöbb alap mellénybe nem fér bele, illetve a m4 bõl kettõ is elfér oda, ahová a g36 bõl csak 1. Most válaszoltak amúgy softair en, azt mondta, hogy fél óra szöszmöt kell a battleaxe al, de onnantól jól mûködik. Még erõsen gondolkozom.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Punker
ja és az ACM nem márka hanem AllChinaMade, a leggagyibb névtelen kínai.....

Punker
hm tévedtem 20$ körül már van, de akkor se látom értelmét.

Punker
már nem azért de átalakítani a G36-ot miért lenne olcsóbb, mint tárakat venni hozzá? a 4 ezer pénzes átalakító nekem alapból gyanús.......

Metalmilitiakid
feltettem a g36 topikba és eddig semmi válasz vasárnap óta

meglepodnek ha a softairon nem talalnal valaszt a kerdessedre...

Metalmilitiakid
Legalább valaki adott választ. Hát akkor úgy látszik maradnak a G36 Midcapak.

lac coo
Nekem úgy rémlik, hogy sokaknak kellett reszelgetni, alakítgatni mire megbízhatóan adagolt .
Környezetemben egy ilyen cucc volt, az tuti szívás volt ....

Metalmilitiakid
az enyémre nem tud valaki választ adni ? csak mert már 3 fórumon kérdeztem, de eddig sehol senki nem adott rá választ.

oliwwer
Otthonszórakozásra szánnám.
Punker
ha rugós akkor a TM a legpontosabb, de tény hogy inkább csak célba lõni jó, játékra nem.

Krinyo
Nem vagyok egy nagy airsoftos (még), de szvsz rugós pisztoly semmire nem jó, ha csak nem pénzkidobásra.