border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• RoyalPredator
    Hajj jajj jajj...
    Gyújtsunk fényt...

"
    Mindezt figyelembe véve feltehetem a kérdést hogy miért nem veszel egy szabályos dmr-t amivel esetleg engednének is játszani?
    dmr-t használni felelősség..ami azzal kezdődik, hogy elfogadod és betartod a rá vonatkozó szabályokat, nem?
    "
    -> AK-m van, azt szeretem, az tetszik. DMR-ként is használhatom, ahogy hosszabbított M16-ost is DMRnek használnak. Nem sniper, hogy kötelező legyen rá a nagyító optika.

"
    Nincs olyan hogy "ha kérik nem lövök sorozatot" Mindenhol tilos.
    Nincs olyan hogy "ahol megengedik épületben" Mindenhol tilos.
    De felesleges is ezen rugózni, ezért van a masz. Le van írva.
    "
    -> A MASZ nem szentírás, legalábbis nem mindenkinek. Nektek az, ámen, legyetek vele boldogok.
    Paracord rózsafűzért ajánlok mellé Marui feszülettel.
    Attól még, hogy valaki nem megy vakon utána, mi több, akár sokkal részletesebb szabályokat követ, nem lesz se vérpisti, se paraszt, se zsebnáci, se semmi, amivel rágalmazni szokássá lett.
    Vascsapágyos Ukránok 550-600-nál mi nektek, ha én vagyok az antikrisztus....antimózes...

"
    2008 MASZt is nagyon meg kell helyi módosítani, hogy engedi a sorozatképes AK 460(480) kitudja már követni FPS, redottal
    picit ideillik Trasher idézete..
    "Nem a távolság miatt kötelező a távcső, hanem ezért, hogy pontosan lássad kibe-hova pottyantasz bele (vagy nem) néhány BB-t"
    "
    -> 440, de úgy felbecsled, mint a farokméretet O.o
    Trasher idézete ide vagy oda, személyes tapasztalataim alapján az a jó, ha nincs nagyítás.
    Onnantól hogy vmi nagyít, több idő célozni, és ráadásul nem látod egészben az embert és a röppályát.
    Jobb nekem az, ha tudom látásból korrigálni a lövéseimet.
    == A személyes ízlésekből ne legyen aranyszabály.

"
    eza 350 klubbos dolog valami joker kártya lehet ..de. nem nálam...

próbálom úgy írni , hogy érthető legyen.. nem aza baj , hogy valaki a saját szab. szerint nyomja.. hanem az hogy valaki, nemzetközi játékot emleget larp vagy milsim vagy stb terén.. vagy becsempészteti magát maszos játékra, miközben nagy pofával nyomatja az AK ja tulajdonságait és közben próbál a "de én becsületes meg jófiú dumával kaparni...
    "
    -> Nem mi találtuk ki a 350 klubbot. Nemhiszem h tagja lenne valaki "közülünk", de épületharcban teljesen megértem a gyenge fegyvereket. Igaz, a BB lassúsága szomorú lehet, de legalább nem áll beléd az az 50 BB, amit 2 másodperc alatt fröcsköltek rád valami nagyonfelszentelt darabból. Épületben kifejezetten parázok az erős fegyverekről, mert közelről és fájdalmasabb helyeken fog kínozni, a küszöbnél már tudom. Egyébként tényleg, Paintballhoz mérve mennyire jelentéktelen a 600-as limit...
    Persze az SEM mérvadó.
    -> Azt említek, amit akarok. Ott említem, ahol akarom. Nemzetközin még nem, de jópár LARP-on és Milsimen is részt vettem.
    -> AK-m tulajdonságait azért tettem közzé, hogy lehessen látni, nem egy széttuningolt de kívülről gyári dologról van szó.
    Sokkal nehezebb, sokkal hosszabb, stb stb. Önmagában megfelelhet a "Szenvedjél egy DMR-el" felvetésnek, amit valameikőtők írt.
    Az megintcsak más tészta, hogy 2-3 kilós spring sniperekkel lehet rohangászni "Sznajpersrác" kategóriában, holott oda is illene egy 10 kiló.

@ Püsi: Megyek amint tudok, NyuuuGiii.
    Oda-vissza jópárszor történt ez a szemből dobatás, stb. Tejüzemben főleg.
    Még a "Erős sugárzást kaptatok Relikvia - egy dobásból kimaradtok =)" szeretetcsomag is elfogadtatott lészen. :))
    ( Jó poén volt! )