border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• RoyalPredator
    AK74M jelenleg rongda reddottal és toldaléknak hangtompító fabrikáció, jó hosszú. (+pofádék)
    Sorozat nincs kiiktatva, de csak akkor áll rá, ha teljesen lenyomom a tűzváltót.
    Nekem pontosan sikerült leiratnom a modigárdával, hogy "igen, az a baj hogy AK-d van."
    Pedig hosszabb mint az alap, midcap (és nem csigatár!), és összességében úgy 5 kilós minden vackával.

Ha kell, ha kérik, akkor NEM LÖVÖK SOROZATOT. Bokorba se, amíg tiltva van. Ennyi, mit nem tudtok ezen felfogni?
    Azt nem számolom, hogy hány BB van a levegőben, de a lipó miatt nem rángatom a ravaszt, és szeretek lövés előtt meggyőződni, hogy:
    a) Nem fogom fejbetrafálni a játékostársamat
    b) Láttam-e az előző BB becsapódását
    c) Jeleztek-e találatot

Épületben NEM használom, csak ahol megengedik, ott sem CQB módjára.
    Folyosón át lövök végig, és inkább kívülről befele vagy fordítva, de erre ott a pisztolyom, azzal tudok szobáról szobára araszolni.. Azért van, hogy épületben mobilisabban harcolhassak, mint egy 104 centis, nehéz AK-val (most faragtam le pár centit belőle).

Úgyhogy mosom kezeimet, én nem sértettem még efféle szabályokat. Soha.
    Lehet játékszervezőket kérdezni, hogy mennyire játszok tisztán. Püsi?

@ NoobStalker: Effektíve ami állítható GB bontás nélkül, az akkor illegális?
    Biztos voltak olyan szerencsétlenek, akik kronózás után felhúzták a fegyvert, vagy kikapták az erősebbik klónt, de azért ez...
    Én nem vagyok ilyen.