border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• RoyalPredator
    Mekkora baromságokat beszélsz már, ne haragudj.

Kezdjük ott, hogy semmit se tudsz a cuccaimról.
    Acél kínai, Prometheus tuningal. 460 FPS. Szóval rommá tuningoltam.jó.
    Felszerelésem nem megfelelően komoly?
    AEG - 120k körül.
    SPOSN Partizan - 40k
    SPOSN SMERSH - 40k
    Bollé - 16k
    Bakancs - 28k
    és még sorolhatnám.
    És tudod ki vette? Én.

Komolyan mondom, apuci-anyuci traumában szenvedsz?
    Nem kaptad meg az áhított matrjoska babát?

Aztánmeg, honnan szülöd ezeket az árakat?
    Meg miért nem vagy képes elfogadni, hogy lehet működő rendszert is bevezetni?
    Igen, ha módosítás miatt legalább 10 FPS-el eltér a fegyver ereje, bőven újra tudnák kronózni hivatalosan, és a kártyán lévőt módosítanák.
    Állambácsi törődik ezzel, mivel épp mult hónapban vették át a lőfegyverek tartásáról szóló részeket, ahol a légfegyvert is újragondolták.

Beszerzőt és Lizardot békén lehet hagyni. Segítenek a sportnak, zsebpénzbarát áron dolgoznak. Nálatok is van pár szervízes.
    Ha meg WD az az 1 személy, hát gratulálok neki.
    Képes 10k-s szervízelésnél szétcseszni a fegyvert, kilopni az alkatrészeket, utána a törött testet telenyomni valami fehéres-átlátszó anyaggal, biztos ami biztos....

Ráadásul rábeszél mindenféle dologra, mert látta, hogy kezdő voltam (4 éve).
    Ezzel ellentétben az említett 2 uriember elmondja személyes véleményét, megosztja tapasztalatát, és korrekten meg lehet velük beszélni szinte mindent.

"Miért van az, hogy nemcsak itt hanem az airsoft-jatekok.hu is előkerült, hogy komplett idióta vagy? ( költői kérdés nem kell válaszolni )"
    - Nen került elő. Az autista dolog egy funtopic, amivel elszaladt a ló.
    Erről se tudsz megint semmit.