Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Jóvanmá, ne legyen már megint veszekedés! 😊
Royal, nem igaz, hogy te sem bírod ki, fõleg hogy most nem is "politizált" !
Lassan tényleg átmész értelmetlenbe ..!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punkerwork
szeretnél még 1 hét pihit?!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker
40 meg 1300+ szint + a rohanások buszokhoz összesen olyan 45.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Mennyi volt , 50 ..? 😊

Punker
Praksi fáj még?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
A jobboldali te vagy? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

lac coo
Amíg ilyen videókat csinálgatsz mint lentebb, addig nem mehetsz ! 😊

TOMSILENT
Akkor én miért nem mehetnék? 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

RoyalPredator
Mert én ennnnyire jóóóvagyok <#mf1>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

TOMSILENT
<#zavart1>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

lac coo
<#wow2>

TOMSILENT
Bassza meg, elírtam a Weight-et...franc.

TOMSILENT
Ó máj gád.:

lac coo
Egy ak azért nem olyan pontos, hogy 70 méterrõl centizgess . 😊
de nem is ez a lényeg, hogy lehet-e valami pontosabb vagy nem, a lényeg , hogy van-e értelme .A statikus célpont ugye elég ritka, legalább is akinek esze van, az mozog folyamatosan .
Persze nem azt mondom, hogy úgy is jó, ha szór 50 méteren 3-at 😊

RoyalPredator
Csak hiszed. Persze van egy határ, ami fölött fizikailag nem lehetséges.
Nekem viszont igen fontos, hogy ha valakibõl csak egy kicsi lóg ki a fedezékbõl, vagy hason lapulva lövöldözik, akkor pont ott találjam el, ahol én akarom. Például a vállán, ahelyett hogy pofán lõném.

Meg ha már nem lõhetek 800 méterig, akkor azt a 70 métert lõjjem pontosan.

lac coo
Ez a halál pontosság egy felesleges dolog. Jól összerakva bevált és sok esetben olcsó alkatrészekbõl teljesen jó. Régebben nem kis pénzt költöttem, hogy minél pontosabb legyen, majd utána még pontosabb , de mostanra rájöttem, hogy játékon gyakorlatilag nulla elõnye van .50 méterrõl úgy is félreugrálnak, hasra vetik magukat a tapasztaltabbak, 30 méterrõl meg a nem lézerpontosságú gyári kínaival is eltalálom .
Többet érek manapság azzal, ha türelmes vagyok és megpróbálok közelebb jutni, vagy ha nem megy kerülni ...Amíg meg bujkálok valahol sokszor hallom, hogy 50 méterrõl lõve egymást több ezer BB-t pazarolnak el a játékos társaim a semmire 😊

lac coo
Holosight az egy márka, egy típusú termék ? 😊
Az egy olyan fogalom mint mondjuk a távcsõ ! 😊))
Ez egy holosight szerintem, gondolom ti az Eotech holoját tekintitek egyedül annak 😊

De mindegy, nem ez a lényeg .

DannyL
Kb annyira hasonlít a Holosight-ra, mint az ACOG az Aimpointra. 😊

lac coo
Hosszas gondolkodás után csak rendeltem egy lengyel mintás cuccot..úgy megtetszett 😄DDD

lac coo
Hanem mire hasonlít, kiskutyára? 😊

SG rock
mégcsak nemis hasonlít rá 😄, najó annyiban, hogy ezis nyílt 😛

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

lac coo
Holosight: 😊

RoyalPredator
HALÁLpontos az én AK-m is, lényeg hogy értelmes hopup csücsüljön benne.
Hogy most a gyári alapból jó, az egy (jó) dolog.

mijki
6mm.hu-n belehet állítani, hogy csak Budapesti csapatokat dobjon ki a keresõ?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Ezt nem értem :S

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én is erre gondoltam 😊

DannyL
...mármint az AEG-ek között. 😊

Mijki: Jaj 3,5 kgos fegyvert ne nevezzük már nehéznek... Használhatsz M14et csak nem húzhatod fel dmr kategóriába. Amúgy dmrként illik már valami jó BB használni. 0.29 SGM imádni való.

Royal: M14 nincs értelme? Legpontosabb hop-uppal rendelkezik. Még a type hasonló.

Punker
a tech pólóban is izzadsz csak elvezeti a bõrödrõl, ha leveszed a zubbonyt felõle (pl amíg visszaállsz) az alatt az idõ alatt a póló tuti megszárad

lac coo
25 fokban csak nem veszek fel polárt! 😄
Majd kipróbálok egy combat shirt-et, ott nincs semmi a mellény alatt talán jobban tud szellõzni párologni ...

DannyL
Januárban voltam egy teljesítménytúrán a Budai-hegységben. Ott ez a póló volt rajtam + polár + héjkabát. A kabátnak az ujján csöpögött kifele az izzadtságom, de kukk száraz volt a testem.

DannyL
Akkor azért voltál vizes. Polárt vegyél rá ha hideg van, máshogy nincs értelme.

lac coo
A zubbony egy 60 %pamut 40% mûszál vagy mi keverék ...

lac coo
Ilyent is vettem, meg egy másikat, tököm tudja mi a neve ... a másik volt rajtam vizes volt a póló meg a zubbony is, gondolom ha már nincs hová vezetni a nedvességet akkor onnantól sok haszna nincs 😊 Márpedig a zubbony rendesen megtelt .Mikor pólóra vetkõztem a végén akkor tényleg gyorsan megszáradt, de hát egy szál pólóban nem játszik azért az ember ...

DannyL
Ja és ne azt nézd hogy a zubbony nedves -e, hisz oda tolja ki a párát, hanem azt hogy a tested vizes -e. De a leg tutibb ha hidegben erre a pólóra polárt veszel, mert az is párologtat kifele. Pamut tilos!

Punker
6mm.hu-n találsz sok beszámolót komolyabb játékokról:pl tavalyi beszámoló

DannyL
Milyet vettél te? Csak mert ezt elég nehezen tudom elhinni amit írsz, ugyanis képtelen magában tartani a nedvességet.

ILYEN?

Nem kis szinten tart szárazon, nagyon durva cucc. Tavaly nyáron kánikulában tekertünk és egy faluba érve az utcai kútnál csurom vizesre áztattam, majd felvette. Tocsogott a víztõl, de fél órán belül kukk száraz volt, egyáltalán nem tartja magában a nedvességet.

szemlélet megvan,kondi sehol,felszerelés nyomokban..

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

lac coo
Miért ...?<#nyes><#nemtudom>

ne nagyon gondolkozz méág benne.. még én is tacskó vagyok hozzá..

mijki
Hogy mûködik egy 2 napos milsim?

1.nap-> elkezdõdik a harc és folytatódik a 2.napon is majd haza menés, vagy van esetleg 2-3 órás szünet?

lac coo
Már szóba akartam hozni, vettem ilyen csodapólót, de kb ugyanúgy csuromvíz voltam 😊
Póló, zubbony mellény volt rajtam ...

ezek a fuffém mp-5-ösök..jajdegáznak tartom..ott is fémek néhol akol az igazi is mûanyag..volt 1 marui mp5-a4-em..imádtam..ditangjó volt..kezes mint 1 kisbárány..

DannyL
Ha hideg van, akkor jól jön némi vasporos melegítõ is.

DannyL
- Fektetõ anyag: hõvisszaverõs polifoam,önfelfújó matrac, hálózsák.
- Gázfõzõ jól jön, barkácsboltban kapni Campingaz márkájút az fasza és kicsi.
- Ha nem tudsz zuhanyozni, akkor jól jön egy biciklis póló, mert az kipárologtatja az izzadtságod, nem leszel büdös. (bTwin fasza, Deacthlon-ban kapni, van fekete, szürke is.)
- Kés, multitool, gyufa, fejlámpa, lightstick, fegyverlámpa.
- Energia szelet, csoki, isostar, meg valami konzerv meleg kaja legalább egyszer egy nap, mert be fogsz fordulni a sok édes szartól.

lac coo
Valami tapasztalt milsimes tudna segíteni, mit szerezzek be egy kétnapos játékra? Mit szokás vinni ?
Sátor, nagy hátizsák van ... 😊

mijki
Az egyik Keletifrontos eladónak fém MP-5-je van, és nagyon megvan vele elégedve. Azt mondta 450FPS-t tud, 3,5 kg és pár óra után már nagyon nehéz. 😄

nemcsak.. sok "szép" más készülék is van.mp-5,famas,m-4..az ak viszont masszív..

mijki
Kinyomtattam a MASZ-t, és ahogy olvastam, kiderült, A félautomata mesterlövészfegyvereket(pl.: M14), idézem "Csak tizennyolcadik életévüket betöltött személyek kezelhetik!"

Hogy én mekkora barom voltam...istenem. Bocsát minden faxságomért. Akkor maradt az AK meg a G36.

kipróbálod és anyi..suljos ezreket spórolhatsz..de suljos ezreket is bukhatsz..ezért a bevált fegyó.. ak..