border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• RoyalPredator
    Royal: Nem érted a probléma forrását. Lehetsz te az új Vaszilij Zajcev az itt totál másodlagos. Felesleges írogatnod, hogy fegyvelmezetten sikeresen "rambózól" a kutyát nem érdekli. Annak idején belevicsorogtál a tükörbe és most csodálkozol ha visszanyal a fagyi.
    Nem egyszer nem kétszer a szervező brigádot és pár játékost elküldtél a fenébe.
    Kijátszottad a softair szabályait és a kitiltásod után is visszajársz hirdedgetni a szarjaidat. ( Igen a softairon kellett pl jelentkezni )
    Játszod itt az áldozat szerepét, hogy csúnya elnyomók hüpp hüpp.
    Minket hidegen hagy a nyálverésedet, meg lelki világod. Bárhogy feszülsz NEM fognak beengedni a következő ilyen játékra ezt látatlanba megmondom. Lett volna lehetőség bizonyítani, lett volna lehetőség változtatni a hozzáálásodon te nem éltél vele.

Pont ez a baj, tudod. Mármint hogy merőben leszarják tényleges játékbeli teljesítményedet és fegyelmedet, mert itt a név számít, és hogy az a bizonyos nyelv kibujik az ánuszból, és felém öltögetik immáron barna árnyalattal...
    Nem Rambózok. Én Predatorozok. Nem fogok egymagam seregeket kilőni, arra még nem vagyok képes. De nem is vágyom rá igazából.
    Bevicsorogtam, mert kinyilvánítottam a véleményemet. Biztos, én elhiszem.
    Igen, biztos kijátszottam a szabályzatot, mert olyan dologgal áltam elő, amire nem volt szabályzat. Ez tudod nem kijátszás, hanem a szabályzatnak eleget tevő lépés.
    Kijátszani valamit azért egy csöppnyit bonyolultabb, de ne menjünk bele, ha szerinted kijátszás, akkor legyen az, minden esetre én szabályt nem sértettem, így bármiféle támadás ellenem "jogtalan" volt. Na, aztán nagy dolog, tudod én még írtam is a moderátoroknak, hogy jó, rendbenvan, és tippként akkor pótolják a szabályzatot. Mai napig nem tették, - ezt egyenértékűnek veszem a saját szabályzatuk semmibevételével, úgyhogy így tényleg értelmes lovagolni azokon a pontokon.
    Áldozat pedig tudod hogy nem vagyok, csak szembesítem az ellentmondásokkal azoknak, akiknek kell. Mai napig, tucatnyi ilyen alkalomból sose a logikus érvelés és a hiba kijavításának szándékát kaptam válaszul, hanem mindenféle, sokszor alattomos lépéseket ellenem. Igazából ezt nagyarázd meg, mert 2 éve senkise tudta eddig.
    Biztos nem is akarták... persze...

És ha akarok, bejuthatok, bőven.
    Bizonyítani is bizonyíthatok, mivel játékukon nemhogy még nem voltam, nem is tettem semmit ott, amiért mondhatnák, hogy "Te Nem!".
    Ráadásul ha egyszer elmegyek, úgy válnánk el, hogy igen, jófej vagy, jót játszottunk, csak nemkéne fórumon kellemetlenségeket okoznom.

Mit szólsz, kipróbáljuk Most?