border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Hamár saját csapdádba akarsz besétálni, rajta.
De hogy ne unatkozz, nesze:
1. Egyetlen dologra jó a fórum, a legnagyobb közönségnek információt dobni (játékról, eladandó tárgyról, infót hogy miket keresgélsz, stb stb)
Erre használom, semmi másra. Nem véletlen nem irogatok a topicokba, ahol mellesleg sokszor a hányinger kerülget.
2. Erősen Benézted. Nagyon módszeresen gazdálkodok az álregekkel, de van jópár régi is. Nem árulok el neked sokat, csak annyit, hogy teljes mértékben, minden információ morzsát, még IP és gépnevet is váltok. Lenyomozhatatlan. Ennek ellenére direktben mindig hagyok egy morzsát, de abból se jöttök rá.
3. Olvasási nehézség, nembaj, néha énis kissé diszleksziás tüneteket mutatok. Amiket írtam, mind efféle kaliberű kérdés volt: "Na, lezúzták a softair-t? Najsz One."
Tényeket ne ferdítsd, utána lehet lapozni, de persze törléssel is lehet védekezni.
4. Megint kevered a szezont a fazonnal. Amikor egy Hitmannak beszóló hirdetőhöz odaírtam, hogy bezony ő ekkora bré, ne törődjön vele, akkor hamar kaptam az átkot. Kíváncsi vagyok, a hirdetőt megmertétek-e büntetni. (Ha eddig nem tettétek volna, hagyjátok már szegényt ;)
5. Örülök hogy tiis, így mi sem vagyunk egyedül
Na, kép linkelés nem jött be. (De várjuk nagyon:))
Duma pedig nem kell. Semmit se tennétek meg értem, ahogy már énse értetek (max a poén kedvéért). Kár, hogy az ízléstelen, felkiáltó jellel spammolt, pirosra és félkövérre festett moderátori leveleket nem fotóztam le, bár én efféle infantilis eszközökkel nem dolgozom