border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• mijki
    Na voltam a haverokkal a Keletifrontban. Leírom tapasztalataim.

Először, a bolt nagyon kicsi, de mégis nagy. Tetszett, hogy mindenhol fegyverek lógtak, kezdve a kis pisztolyoktól, az M16-okig. Volt ott minden, amit álmodni mertem volna. Az eladók, nagyon rendesek és jó fejek voltak, nagyon élveztük azt a fél, vagy egy órát amit ott töltöttünk.

A haverommal kezdtük, neki van egy Ak Bétája és az volt a kérdése, hogy elkezdjen-e mesterlövészkedni. Megmutatták neki az L96-ot - nekem nagyon tetszett, szép darab - , majd azt is elmondták, hogy a mesterlövészkedés nagyon unalmas, és drága mulatság. Elmész, fekszel a bokorban, órákon át és lehet, hogy semmi se történik, semmire se tudsz rálőni. Vagy ha igen, akkor se biztos hogy eltalálja. Mondták, hogy 500FPS-t tud a fegyó, 0.2-sel, ami 0.3-al már csak 470FPS, ami mesterlövészkedni nem túl sok. Ezért fejleszteni kell, ami nem olcsó.

Én személy szerint kipróbálhattam először az M14 Socom-ot, és sokkal többet mondott el ez a 2-3 perc, mint az összes kép, videó együtt. Nagyon jó fogása van, de sok óra alatt, nagyon nehézzé válhat. Mivel elég hosszú, CQB-re nem nagyon alkalmas. Mesterlövészkedni, a hosszabb verzió az ideális. Ami tetszett, az, hogy nem kell a 26000-es RAS szett ahhoz, hogy lehessen rajta bipod. Mivel az elején van egy lyuk. Király! A célzója is tetszett, nagyon. És mellesleg, álom szép.

A másik fegyver amit kézbe fogtam a G36C. Ez illett a legjobban hozzám. Pont jó volt. Nagyon bejött. Nem lötyögött, nem csörgött, tökéletes volt. Ráadásul mondták, mivel ez egy új generációjú fegyver, G36, 1-1,5 évig, sőt tovább is kibírja. Ennek szintén megörültem, sokkal szebb élőben, mint a képeken. Lehet rá, rakni mindent amit akarok, sőt a taktikai markolat még pont nagyon is tetszik. Imádom ezt is, ráadásul a költségeimet is 10 ezer forinttal csökkentené.

Még volt még egy G36 szintén nagyon király volt, ez is tetszett, egyedül a bipod rajta az, ami nem tűnik annyira biztosnak. De támogató fegyvernek tök jó.

Még megfogtam egy AK-74SU-t, az acél testesét, a fa előagy kicsit lötyögött, de szintén tetszett. Szép fegyver, kicsit nehezebb mint a G36, de elmegy. Azt mondták, megbízható és erős, akár csak az igazi.

Utolsó fegyver ami a kezemben volt a gázos Colt 1911. Én beleszerettem ebbe a fegyverbe. Nagyon szép, kicsit nehezebb mint számítottam rá, de szívesen hordanám egy combtokban. Remélem, karácsonyi ajándéknak majd megkapom. :D

Összesen ennyi volt amit megtapasztaltam, EZ VOLT A HÓNAP CSÚCS PONTJA.