Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Dehogy nincs. Pontosabban a célozható lõtávban is fontos.
Már csak ha arra is gondolsz, hogy a csõhossz alatt nem éri a BB-t külsõ szélmozgás...
Próbáld ki...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Punkerwork
támogatóról beszélünk ami azt jelenti hogy 10-20 ezer bb egy nap nem sok, a 2-es gear-t nem erre tervezték ilyen olyan megerõsítés ellenére se!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

airsoft-ban a csõhossznak semmi köze a lõtávhoz.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
Dehogy esik bírja az 😊
400 fps-el simán lõ olyan ronda lõképet mint egy M249 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SG rock
nemtom lehet, de erõsen kétlem 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
De ugye "Egy jó hopuppal..." még 10 centis csõvel és 350 fpssel is meglövi azt, amit egy 450-es RPK 😄DD

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

SG rock
meg a lõtávot, ami a csõ hossz miatt tuti 100 , hogy sokkal kisebb.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
leszámítva a hulladék 2-es gear-t ami széteshet simán 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
De ha belegondolsz az a morbid az egészben, hogy gyakorlatban ugyan azt tudja mint egy 7 kilós M249 ! 😊))

SG rock
eszméletlenül csúnya 😄D

Punker
DHL hozza gyors megbízható fegyverrõl beszéltünk amúgy úgy már nem gáz a csomag díj

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Támogató !!!! 😊)))

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

hongkongból mennyibe kerül a csomag dij ?
SG rock
mi most fogunk onnan rendelni 25kg 0.25ös BBt

SG rock
hát kell rendelni vagy 6an és akkor eloszlik, nagy tételben sem több sokkal a posta. sokat kell rendelni sokan és akkor megéri😄

lac coo
Lengyelektõl honnan, Taiwangun ? Ott picit sokallom a csomagküldés díját.
10 dekás elõagyat vettem volna, aztán volt vagy 6000 a futár ....

Punker
EU-n belül lengyelektõl, eu-n kívül pedig hongkong.

Hello

Külföldrõl lehet rendelni airsof fegyvereket ? ti honnan szoktatok rendelni ?
lac coo
Isten õrizz, idióta egy gönc ! 😊

RoyalPredator
22 kilóért van egy Sumrak, azt vennéd meg... 😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Gondolom 😊

Négyszín-terep nálunk is van mindenkinek ! 😊))

De gondolom nem mutogatnak majd ujjal rám vagy piszkálnak bottal ha ilyen van rajtam játékon ? 😊
( Többségnek szerintem lövése sincs milyen szín...)

Végül is nekem tetszik, a többi meg nagyon nem érdekel 😄DD

Punker
nem rossz cucc, kint láttam melóson és határõrön is 😄

lac coo
Egy ilyen lengyel terepszínû ruha nagy ciki lenne ? 😊
Nekem tetszik, olyan jó kis varsóis ...

Punker
éjszakai õrségben életre kel az erdõ vele, sûrû bozótosban többet ér mint egy éjjellátó

SG rock
headsetként is funkcionáló aktív hallásvédõnek szerintetek van értelme airsoftban?
fehován voltam kint, MSA military cucc 28k volt.

SG rock
hát nekem a 74hez 5db fém AK47 lowcap van, engem kicsit sem zavar, szerintem ezzel is jól néz ki.

lac coo
Ezzel a fegyverrel én is így vagyok, kicsit szór sorozaton, de végre mûködik 😄DD

Tárakat megszoktam, hogy mókolni kell, eddig egyedül az M4 CA táraim mentek piszkálgatás nélkül....
De a legutóbbi az tényleg mindennek a teteje volt....Beraktam a tárat, 2mm-rel elõre húzta a kamrát, úgy meg nulla tömítés volt 😄DDD

Részint ezért is lett a csapágyas helyett sima belerakva. Mindkettõnek van elõnye és hátránya. De engem most az érdekel hogy lõjön és kész 😊

Egyébként ez a tármizéria nagyon idegesítõ tud lenni. Mármint hogy nem épp kompatibilisek a dolgok egymással. Pedig elvileg annak kéne lenniük 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Engem a legkevésbé sem zavar 😊

Nekem a CA midcapeket elég komolyan át kellett alakítani, két millivel hátrébb kellet hozni rajta a lyukat 😊))

Csapágyas rugóvezetõn könnyen elakadhat a dugattyú is .

Idõközben kiderült hogy mi lehetett a gond a Kalash AKsU-val. Mármint hogy rendszeresen elakadt. Nos a rugóvezetõn akadhatott meg nagy valószínûséggel a rugó. Kicseréltük más típusra és azóta semmi gond.

74-es AK-hoz én nem használnék 47-es tárat. Nem túl autentikus. Persze akit nem zavar hogy a 74hez sohasem volt fém tár rendszeresítve az nyugodtan használja csak.

Én az AK-imhoz MAG midcap tárakat használok. Kicsi reszelgetés kellett a puskákon,hogy fogadni tudják õket. A Kalash-hoz tökéletesek, a CA-nál néha adagolási gondok vannak. Van még pár STAR lowcap, de azokkal több gond is akadt.Elsõsorban adagolási.

Visszatérve kicsit a fém 47-es tárra, próbáltam azokkal is a puskákat,de már nem emlékszem a márkára(talán cyma vagy ca),de tökéletesek voltak.A haver Marui AK47-esével is jól mentek.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Büdös Bohóc
boyihoz én is akarnék mid tárat majd, találtam valami 40-50 dollár körül 10 darabos kiszerelést pár napja és nem is annyira gagyi, de fémet kéne... csak az meg drága és azért 150-es tárból jó lenne 3-4 legalább. Bár nem sok golyót szoktam elhasználni C:

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

lac coo
Vennék két darab CA 150-es midcap fém AK47 tárat! 😊

lac coo
Belülrõl !
Viszont a Boyi kinézetben meg szerelésben agyonveri a Cymámat .

Büdös Bohóc
jó hát cyma tényleg jobb cucc

lac coo
Jó, de nekem válogatott szart gyártott a Boyi ! 😄DDD
Amihez csak hozzányúltam, öt másik gondot hozott .

Cyma GB-t ezerszer többre tartom .

Büdös Bohóc
pár hete én voltam kint vásárhelyen vele hóban -1-2 fokban, végigbírta keményen a 4 órás játékot az aksi és kente az fps-t szépen.

Köszi mindenkinek 😄
lac coo
DannyL-nek BSZ !

lac coo
Nekem is olyan volt, gyakorlatilag semmi jobb alkatrész nem passzolt bele, hidegben meg elment vagy 200 FPS, a mérethibás GB miatt. 😊

De amúgy nagyon szép fegyver, szépen össze van rakva ...Én azt javaslom ne igen nyúlj bele .

Büdös Bohóc
Hi. Nekem az van. Nagyon fasza filing a kialakítása. Az aksi felejtos,nálam alabol nem hajtotta meg a gépet. Vettem egy 2200mah-s jót mellé. Ami szar még az a tár. Sztem amiatt luftozik a sorozatloves néha. Am megéri az árát.

Hello mit szóltok a DB AKS-74U wood+steel fegyver hez, van valakinek ilyen ? most akarok venni és szeretnék érdeklõdeni h milyen
SG rock
ha vannak FeHoVa-n akkor nemhiszem.

lac coo
Nowar nyitva lesz holnap, nem tudjátok ?

RoyalPredator
Skót akcentus menõ.

van AK szereléksín az airsoftgun.hu
lac coo
Cyma AK 74-re létezik valami szereléksínes elõagy?

Ilyesmi :

lac coo
A szín szinte mindegy, olyan úgy sincs ami mindenhová jó ...
ahogy megtöri a fegyver alakját, az példás ...

SG rock
Taiwangun.com rendelés érdekel valakit??

RoyalPredator
Miféle terepre találták ezt ki?

Énis vállalok kínai fegyverek festését, de ilyet még nem láttam 😄