border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Püspöknél az igazság, de Laccoo is sajnos igazat mond.
Elsődleges szempont ne a menőség legyen.
Nemegyszer láttam ilyen-olyan eredeti USMC mittudoménmi játékost, aki játék közepén megjelent, játszott 1-2 órát, utána ment haza, mert az asszonyka lecseszi - Játék alatt meg csak pózol és kiabál hülyeségeket, minden kilőtt ellenségre rámondja hogy "Tángo Dáon!" és társai.
EZT nagy ívben kerülni kell.
Nekem első AEG-m egy SunProject (JG) M16A4 RAS volt, azzal mentem el Püspökhöz, és rengeteg mindent tanultam aznap. Onnantól kezdve mai napig énis erősen figyelem a többi játékost, hogy hogy old meg néhány problémát (bár már néha csalódás ha pl sokat tökölnek), vagy kérem el a fegyverüket megtapizásra, kérdezgetek róla, stb stb.
Múlt játékon nagyon szivesen kipróbáltam volna a P90-esét, csak sajnos nem volt hozzá töltött akksi. (Püsi...!!:D)
Miután tudtam, hogy kb mit akarok, leváltottam egy masszívabb Tactical AK-47-re, amivel szintén harcoltam oldalán egy nagyon izzasztó napon, olvadó homokban. Érdekes, hogy ez a 40 fok, iszonyat hőség és homok meg se kottyant a Cyma 042A-nak, következő napot is majdnem végigjátszottam vele, gyári akksival. Engem pedig a gulyásleves töltött föl, amit bográcsoltunk a fogadóban. Ott is szerelgettek fegyvereket, amit nagy figyelemmel kísértem, hogy jobban megértsem az AEG-k szerkezetét és működését.
Azt egy idő mulva Cyma AK-74M-re cseréltem, mivel a 74es konstrukció fullacélban sokkal meggyőzőbb volt számomra, illetve a behajtható tust is fontosnak találom. Azóta azt csinosítom, és eszem ágában sincs lecserélni. Egyszerűen nekem ez a legjobb.
Látod, így nagyon megfontolgatva is cirka 3 AEG-m volt kb 4 év alatt.
Ha nem gondoljátok végig, ez lehet akár 10 darab is. És általában mindig veszítetek egy kis pénzt eladáskor. Szóval talán 70k-t is megspóroltam azzal, hogy Püsi nemes szavait követtem, és nem vásárolgattam összevissza mindent. Ebből a spórolt pénzből pedig nagyon jó felszerelést vettem magamnak, amit a mai napig el akar lopni :D