border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• PÜSPÖK
    Jómagam ex 249 tulajként 3x-4x kipróbáltam milyen a valós javadalmazással játszani..(3 db 98bb-s vietnam tár)Csúnyán meggondolja az ember mikor-kire-hogyan nyit tüzet.szokni kellett..

Te is tudod hogy nem a puska tesz sniper-ré.Hanem a szemlélet..Engem is megmosolyogtak 1 hangtompítós ß-val anno...a játék elején..aznap 3 embert küldtem visszaállóra össz -vissz..de nagyon jól éreztem magam.és nekem ez a lényeg..hogy most mivel gorombáskodom az más kérdés..

Nem győzök feleslegesnek ható szájtépésekbe bocsátkozva győzködni mindenkit hogy Rolyal játékostárs vérgőzös ak-jának már voltam én is álldozata.Sem játékstílusával,sem etikai érzékével nem váltott ki ellenérzést.Mai napig szívesen látott VENDÉG nálunk.Fejre nem lő.Játékszervezői utasításokat betartja annak ellenére is ha ő maga nyíltan más véleményen van.Ha szerepjátékos karaktert kell megszemélyesítenie olyan szinten mélyül bele hogy pl. 1 legutóbbi játék során,ahol lefizették hogy lőjje hátba saját csapattársait, az akció végeztével érezhető közutálattal nyilvánultak meg felé..persze értették neki ez volt a szerepe.A játék folytatásában valószínüleg csinos vérdíjjal indít majd..