Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
hát akkor nézd meg hogy a gúgli milyen formátumokat kezel, és hogy a telefon abban rögzíti e.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
De nekem nem garmin gps kütyüm van, Samsung telefon, ami folyamatosan rögzíti az adatokat ( hirtelen lövésem sincs milyen formátumban) magasság sebesség helyzet stb ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Punker
a gúgli fõd alapból kezeli a garmin gps-t szal csak bedugom az usb-t és átemeli magának.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Punker, a tracker amirõl képeket szoktál berakni ide az hogy mûködik, hol lehet arról valahol olvasni .

Telefonomon van hasonló cucc, GPS adatokat rögzít, azt nem lehet valahogy ráigazítani google térképre?

Büdös Bohóc
😄DDD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

RoyalPredator
Mit vááársz egy cigánystukitól?! 😄

Mi mondtuk h szar...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

a magyar nyelvben lehet. a szaknyelvben tuti nem.
lac coo
Ne má megint ! 😊))
Mi a baj ezzel, magyar nyelvben teljesen elfogadottan hívják ravasznak !

Szegény róka....

E.Gy.B.E. Airsoft Team

shumika
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
A stukimban a ravasz rakoncátlankodik. Ha meghúzom a ravaszt akkor nem "ugrik" vissza a helyére hanem hátulmarad. De ha visszatolom akkor ok.

Meg BP-n egy szakit hogy átnézze a stukit tudtok ajánlani?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

lac coo
Hát ha ilyen este 7 körül Újpesten jó neked akkor igen. Elõbb nem megy, lányomért megyek.Esetleg szerdán 6 óra .

holnap holnapután össze tudunk futni?

lac coo
Persze, én sem a tv-nek dolgozom 😊

Amúgy ma megjött!

nem is várok tõle többet, de azért csal a youtube. Lehet ha beefektezed akkor lehet élesíteni javítani rajta. Mondjuk úgy is csak "házi kapkódó" kategóriás videók készülnek majd vele.

lac coo
Jutyub tele van teszt videókkal .
Semmi extrára ne számíts, elég nagy méretû videó, közepes minõségben .Kb. mint egy normálisabb telefon ....
Látószöge lehetne nagyobb is, bár nekünk talán pont jobb így, legalább nem borsószemnyi a 30 méteren álló célpont sem .

amúgy már kiváncsi vagyok rá, hogy mit tud 😄

bardocz
Egy rendes 9 milis meg nem is rúg semerre, hanem megpróbál kitekeredni a kezedbõl, fõleg egy glock😊 Az amd, na az hátra rúg.
lac coo
Nem...
A lövéskor nem hátrarúg hanem "elõre" !

RoyalPredator
Összegezve:

Airsoft GBB-k között is van külömbség. Müanyagok ált nagyon kezesek, fémeknél meg van, ami azért vissza is rug. Nekem Bell 1911A1-em van, az fullfém, de eléggé kellemesen erõs a visszarugása.

próbáltam egy CO2es full fekete Deagle-t 1x, na az tényleg kétszer annyira erõsen rug, mint az én coltom. Tehát egy rendes fém deagle igenis erõsebben rug airsoftban is. A szán súlya miatt. gondolom.

Egyébként meg igen, tényleg inkább a szán visszaállása erõsebb, és nem a hátrasiklása. azt még a rugó is tompítja, ellenben amikor odacsapja...

lac coo
Mikor volt pisztolyom, kíváncsiságból csináltam róla lassított felvételt, hogy jól gondolom-e, hogy azok nem hátra rúgnak hanem elõre... Valóban gy van, elõször lenyomja egy picit a csövet a lövés elején majd mikor teljesen hátra ér a szán akkor az egy picit felfelé rántja .... De az elõrerúgás sokkal nagyobb....

lac coo
Ja majd szólok .

ha amegjön a második és ráérsz akkor fussunk össze 😄

Punker
mûanyag vagy fém szán, a tár mérete stb. ott már valami elõ jön.

Büdös Bohóc
de errõl meg jut eszembe, hogy gbb és gbb közt mekkora különbségek vannak? Azért akkora tuti nincs, mint igazi fegyvereknél, én kb a "semmi"-re tippelnék

lac coo
Jah..igazi ..? 😊
gondoltam ha már AS fórum arról van szó, egyébként meg GBB-krõl indult a dolog melyik a jasszkaribb 😊)))

Amúgy gondolom itt sok mindenki lõtt már igazi DE-vel 😄DDDD

Büdös Bohóc
most lehet elbeszéltünk egymás mellett, de itt az igazi de-rõl volt szó erre te felhozod, hogy van összehasonlítási alapod 2-3 airsoft (!) fegyver alapján. Ezen röhögtem csak.

lac coo
Miért kéne máshogy ... ? 😊)))
Jó azt aláírom, hogy kényelmetlen vacak .

Büdös Bohóc
ez most elég nagy facepalm volt ugye tudod, "DE, semmivel sem kellett máshogy lõni vele mint akármelyik másikkal."
:SDASD:ASD:AS:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD

lac coo
Shatanka, az egyik kamera megjött, két napra rá fizettem ki a másodikat, szóval lehet az is ideér hamarosan .
Kis vacak, de 3 ropit simán megér .

lac coo
Hát nekem volt a kezemben asszem Cybergun-os DE, semmivel sem kellett máshogy lõni vele mint akármelyik másikkal. Még sorozaton is teljesen normális volt... Mert ugye airsoftról beszélünk 😊)))

Amúgy meg egyszer volt pisztolyom, csak azért húztam elõ (néha) mert ha már van illik használni is, de azonkívül hogy rohadtul idegesített a tok, nehéz volt, semmire nem jó ....

RoyalPredator
Nem értessz. Pont ezt mondom, hogy lényegében elõnytelen, mivel nehéz, nagy, és igen erõs a visszarugása.

A Desert Eagle gyakorlatilag vadászpisztoly, nagy vadak ellen. itt van idõ tökölni. Viszont megfelelõ lõszerrel komolyabb testpáncélzatokat, akár még humvee-t is átvisz, szóval van alapja a katonai használatnak. De felesleges. Igazából akciófilm fegyver, menõzésre használják.

Viszont számomra csábító, hogy kb úgy kell vele lõni, mint egy bolt-actionnal.

lac coo
Nem tudom, az a baj, hogy rövid nem ér le a fegyver tokjáig, Van ugyan belül egy kis korong forma ,talán azt lefaragva jó lesz ....

Lett valahol az éles Desert Eagle rendszeresítve nagy tömegben? - Nem. Miért? - Alkalmatlan rá.
Pontos célzott lövések: Jah ideális nyugodt állapotban ott lehet tötymörögni, de az "életben" legtöbbször nem ez jön össze. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen például a gyengébbkézbõl való egykezes lövés találati pontossága...
A "hû de fasza CODban" dolgokat is elkellene felejteni.

karajjj: inkább viccesnek hatna....

reszelni nem tudod vagy ilyenek?

lac coo
Megjött a méregdrága King Arms fogantyúm az AK-ra, hát naná, hogy nem jó a boyihoz ....<#falbav><#zavart1>

Ha én ezt elõre tudom, hogy ennyi szívás van a Boyival .....

azért ha nem 160 centi és 70 kiló az ember, hanem megvan hozzá a termete, akkor a DE a combján igen tekintélyt parancsoló lehet 😄 persze tény, hogy értelme nem sok, de legalább jól néz ki 😄
RoyalPredator
A Desert Eagle fincsi, csak azonos kaliber mellett nagyon elõnytelen.
Igazából egy Modern Warfare 2 like Deagle-t énis kedvelnék, de a lényeg itt van:

Desert Eagle-el úgy kell lõni, mintha tényleg .50AE lenne.
Pontos célzott lövések, lassan. Mint ha kéziágyúznál. (végülis az is)

Többi marokfegyverrel pedig lehet duplázni. vakon lõni, sokkal könnyedebben kezelni.

Namost ha van normális fegyvered, akkor egy Deagle már felesleges.
De rambózni szeretnek, fõleg 160 centis cingár srácok xD

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

desert eagle <#hehe>
Büdös Bohóc
M1911A1 rulzik

Punker
félelmetesen mûvelt vagy, ha esetleg van töri könyved nyisd már ki hogy 1900-ban hol is voltak nácik svájcban? vagy 1908-ban németországban (P08)?

amúgy a digó vas tényleg tróger.

SG rock
ha pisztoly akkor colt1911 vagy sig p226r (krómozott változat) kedvenceim.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
NATO pisztoly.

Igen, a luger "nácistuki".

Egyébként azért hívjuk cigánysukinak az M92F-et, mert ez az a népszerû modell, amit lemásolva gázriazstó fegyvereket gyártanak tonnaszám, és ezekkel pózolnak a füstösök sok kamu/hitel/lopott pénzel takarózva.
Emellett a vonalai is olyanok, mint valami habcsók. Részemrõl undorító darab xD

na ezt most jólmegmondtad neki <#zavart2>
shumika
Jó azt hittem Austria-ban gyártják õket...

Akkor a Luger a nácistuki.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mér hívjátok az M92F-t cigóstukinak?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

RoyalPredator
Mert a Glock a kapitalista amerikai rendvédelmi szervezetek fõ fegyvere, fegyverbeli szimbóluma? ("Agent Gun")

Schumika, gondolkozz.

shumika
Én meg a Glock-ot hívom náci stukinak -.-

RoyalPredator
Ezt a fegyvert mi csak "cigánystuki"-nak hívjuk.

shumika
Postás barát járt nálunk.

shumika
Holnapig eldõl. Holnap kapk választ.

Szerintem ez pont nem az a játék, hogy lehet megyek meg ilyenek. Ha megnézed teljesen tele van és van egy kb 10-30 fõs várólista is!