border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Nem kötekedésből mondom, csak érdeklődni szeretnék. Én a 3,5 éves airsoft pályafutásom alatt mindig más stílusban játszottam mint itt páran. De képzeljünk el egy szituációt. Egy ellenséges egység (legyen csak 3 fő) védelmi feladatot lát el, mondjuk befészkelte magát egy bokorban. Hogyan tudjátok kiszedni őket ha csak lowcap tárakat használtok? Persze, ha ti is többen vagytok, akkor meg lehet oldani taktikával a helyzetet de tuti mind kiürültök ebben az egy akcióban. Mert lehet jönni realizmussal de van olyan bodzabokor vagy valami erősebb növényzet (pláne nyáron) amire simán rá lehet túrni 100bb-t, úgy hogy abból egy sem fog találni. Namost egy éles fegyverrel kicsit más lenne a találati arány. Egy airsoft fegyver nagyonnagyon messze van teljesítményben egy valódi éles lőfegyvertől, ezért is kellenek a nagyobb kapacitású tárak, vagy több tár. Szóval a kérdésem, az hogy játszol el egy napig 220bb-vel ha a tapasztalataim szerint egyetlenegy ilyen akcióra is kevés lenne a bb, és ez tényleg nem kötekedés, kiváncsi vagyok mindig tanulhat újat az ember.