border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• mstummer
    Nekem is sok szívásom lett a Kalash AKsU-val. Első évben teljesen pöpec volt. Hozzá se kellett nyúlni. Aztán egyszer csak megállt. Próbáltuk kiütni nagyobb aksival...elindult...ment egy darabig, megint stop. Utána a naggyal sem ment. Szétszerelték, hézagolták, minden átnézve. Aztán az első játékon megint megállt.Pedig akkor már egy jobbfajta aksi volt hozzá. Megint szétszerelés, összerakás. Most jó volt kb 1 évet (igaz alig volt használva) és újra megállt. Sokaktól hallottam hasonlót, és senki sem tudja mi a gond, szétszedik, összerakják,és egy darabig működik....

A tárak megint érdekesek. Van itthon 5 MAG midcap táram, azokkal szinte tökéletesen megy, de eléggé nehezen mennek bele ( reszelgettem hogy jobb legyen,de nem akartam túlzásba vinni). Ezen kívül van 4db STAR lowcap azok könnyebben belemennek,de nehezebben adagolnak.

Érdekes módon a CA SLR105-nél meg a MAG-ok adagolnak szarul... A tár gondok üldöznek minden AK-nál. Ezért irigylem az M4/16 tulajokat, ott kevesebb ilyenről hallani.