Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A gagyi mûanyag tárat nem tudom miért írod. Az igazi AK74-esnek is mûanyag a tára. Ez így néz ki jól. Tény hogy a narancssárga nem a legszebb szín, én épp ezért is használok fekete midcap tárakat.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
púúúúú
Szerintem maga a test jobb, de nemtudom h tényleg jobb e, v csak annak érzem. Belseje kb ugyan az.
Nemtudom, szerintem költs azért rá, és egy kellemeset tuningolj rajta, pl egy idabaszós hopup meg preccsõ, egy stabil akksi, mindenképp legyen jól kenve és beállítva a hopup, stb. Bp 16ker tudok egy nagyon korrekt szerelõt, érdekel?
púúúúú
Valaki meg tudja mondani, hogy a JG BAR 10 milyen puskáról van mintázva?
Mert én nem találtam BAR 10-re igazi fegyvert.
Kösz!
púúúúú
Amúgy D-Boys Kalash cucc és mint mondtam 8.4 voltos.
púúúúú
Az, h vmit kínában gyártottak, nem jelenti azt, hogy az szar lenne.
Pl nekem a Cyma-ban 12V-s motor van, ami szépen kibírja a 130as tuningot és 11.1V LiPo-t is! Gondolom neked is hasonlóan 12V van, aminek adhatsz annyit, amennyivel már el tud menni. 7.6-ot miért ne, LiPo amúgyis stabilabb, meg fogja azt hajtani, csak alacsonyabb ROF-od lesz max. Még mindig jobb, mint 11.1V-vel ha alap gyári cuccokat darálja be a sebesség miatt...
Nekem már 1 éve hajtja a gépezetet, és semmi kormosodás nincs, se lassulás, se semmi. Egyszerûen profira kell bízni a tuningot, az összeszerelést, a kenést, a beszerelést, mindent. És láss csodát, Marui bekaphatja a müanyag szarjaival és háromszoros árával!
púúúúú
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
púúúúú
http://www.nyugatairsoft.hu/
Zöldre nehogy rámenj:)
púúúúú

púúúúú
Továbbá ha ez nem nagyon megy, keresek 5k ár körül profi automata 8.4 voltos töltõt (meg úgy egyébként is).
Én meg most vettem amúgy fegyvert, nagyon meg vagyok vele elégedve, aksival volt csak annyi gond, hogy már elsõ alkalommal formázás után se ment a géppel :D Elcseréltem egy G&P 2200 mAh-s aksira, ez kurvasokáig bírja és 2 alkalommal használták eddig, kicsit ráfizettem és olcsóban ki volt, mintha újat rendelnék C:
púúúúú
25-ös rövid AK tárat nem tudok venni ! :D
THX !
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Itt a hivatalos oldalról a link Ugynaz a termékkódja mint amit te linkeltél.
link
fröccsöntött izé, mûanyag gearboxxal?
vagy elírás?
vagy ennyire olcsón vették Hong-kongból és most télapót játszanak?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Bizonyára letépte a máját a lövedék<#idiota>#idiota>
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
( Pedig valakit már láttam itt képen, az tuti ...)
( Szerintem a guarder nózi nem ízlik neki ...)