border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• mstummer
    Vegyél nyugodtan használtat. És pont az a pozitívuma a használtnak amit írsz. Volt már élete.
    Ezáltal kijöttek a gyermekbetegségei amelyek a legtöbb puskánál 1-2 hónap után előjönnek.Ha minden jól megy akkor a gazdája megjavíttatta. Ha meg nem akkor is piti áron meg tudod javíttatni.Bőven jobban kijössz ha 30-35 körül veszel egy használtat. Max 10 ráköltéssel éveken át használható puskád lesz. Még ha megveszed az újat 40-50-ért arra is ugyanúgy rá kell költeni azt a 10-est.
    Ami szintén nem elhanyagolható dolog hogy sok puska másodlagos,harmadlagos szerepet tölt be mielőtt eladásra kerül, mert a tulaj rájön hogy kihasználatlanul hever a fegyver. Vagy meg vesz egy újat és rájön hogy mégsem fekszik neki az adott puska. Nagyon nagy az esély arra hogy egy jó állapotú fegyvert fogsz ki használtan. Nem kell félni.
    Példának mondom hogy az SLR105-öm mellett nekem is van egy Kalash AKs74U amit 3 éve vettem 35-ért. A három év alatt szerintem 10 alkalomnál kevesebbet volt használva. Igaz az én esetemben nem azért mert nem jön be,hanem viszonylag kevés CQB jellegű játékon voltam, holott arra a célra vettem.
    Tehát ne félj a használttól.