Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
szerintem hagyjuk, kb mindenki tudja mi torpenhetett:D

mokusvadasz
De miért?? lesz zsámbékon játék, és én nem tudok kimenni<#falbav> Te mész nem?

RoyalPredator
Na, megnyílt a topic ^^
Zseniális, hogy bezáratta valaki ^^

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Jacek
<#vigyor3>

lac coo
Asszenm versen láttam egy hasonló idõsebb bácsikát, nagyon keményen nézett ki az AK-val, a régi barna honvédségi csizmájával :)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jacek
Majd keresek van:) eleg komoly arc, Levente volt meg hasonlok, en szeretnek ennyi idosen igy szalladgalni:)

lac coo
Kép nincs róla ?

Jacek
na mehetsz vissza a helyedre 14 eveseket bannolni meg nyomni a frankot:D

Jacek
:D:D en megyek softair-es jatekokra megtalalhatsz:) csak nehogy bekakalj:)
ja bocs mar most osszeszartad magad:) mivel meg azt sem vallalod be ki vagy:) tehat alapbol egy kis szar vagy:D

Jacek
fel 6-kor anyam?:) 7-ig melo:D

Mi van cicamica.
Csak ennyire futja??????Nem kell ám pekaksizni,nem megyek a játékaitokra
ahol ez a 3 aberrált megjelenik ott szar van.
Jacek
nincs neve:) 15-20 fos barati kor:) de van benne 78 eves is:) na az oreg kemeny:)

lac coo
Holnap reggel fél hatkor kezdünk Vácon, kis laza játékocska a srácokkal. Ha gondolod gyere .

Lehet már kérdeztem de mely csapatban játszol ?

Jacek
szolj mar ha van valami feletek vagy mentek valahova:) csapatom bepunnyadt:)

Jacek
szorakoztato:) oda allni ugysem mer az ember ele:D

Jacek
egyebkent nekem mindegy:) ha el akarok menni jatszani megnezem a jatek ki irast, es ugy megyek:) 300/350/430 fps al rendelkezesre:) max a 430-bol 500 lesz:)

lac coo
Jól van, hagyd már, ilyenekkel minek foglalkozni ....

Jacek
Kisfiam nehogymar beszabalyozd hogy en itt mibe szolok bele:D szerezz egy not ugy erzem rad ferne:) ja bocs ugy latom ballibsi vagy tehat no/ferfi ahogy jol esik:D

Jacek
:) akkor lehet Magyar Softair SZabalyzat is:)

lac coo
Szerintetek?:

1. A kézi- és támogatófegyverek max. teljesítménye 430 fps-rõl 400-ra csökkenjen (1.7 Joule-ról 1.5J) ? IGEN / NEM

2. A félautomata mesterlövészfegyverek (DMR) 500 fps-ben legyenek maximalizálva? IGEN / NEM.

3. Az alsó korhatár 16 évrõl 18-ra emelkedjen? IGEN / NEM.

Én a nem
igen
nem-re szavaznék ha lehetne ....

lac coo
Na ma úgy jártam a fegyveremmel , mint még soha : túl jó lett!

110-es rugót raktam bele, általában az eddig tolt vagy 380-90 FPS-t (ugyanez a rugó...) most meg a beépített magas minõségû alkatrészek miatt majdnem 420 :(((( A rof meg a szokásos akksimmal 25 lett, lekötöttem egy cellát róla, többet sajnos nem tudok de még így is 20 ....
Megette a fene nem ilyen fegyvert akartam, arra mentem , hogy ne kopjon el fél év alatt erre ez lett a vége . :(

lac coo
...de azért dögöljön meg a lova aki nem aszerint játszik ! :))))

sgmbulldog
@Jacek

Azért Magyar, mert magyar, és nem cseh :) Semmi más szándék nem volt benne anno. Sajnálom, hogy ez IS támadási felület benne, de ez csak akkor lenne gond, és fellengzõsség, ha nem lenne még pár szintén "Magyar" szabályzat.

Az "Országos" név szabad. Hajrá akárkinek.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Jacek
de ez a legszanalmasabb:D

Jacek
Ide figyelj kisfiam!! ezt a hangnemet otthon a szeretett csaladoddal oke?
Amit itt leirtal teljesen lefed teged azt hiszem, plusz meg a nevedet sem vallalod fol:) egy vicc vagy:D
Erdekes en mindenhol Jacek neven vagyok a softeren is amire kb 1 eve nem leptem be:D:D jatekon is megtalalsz....

Mert ki ez a Trasher?? valami felisten??:D:D

RoyalPredator
Jééé, itt az egész csürhe :D

Nahát akkor megint.

Elfogyott a ropim.

1.Csak visszamenõleg .Jacek miért nem mész abba a jó édes lánctalpas nénikédbe.Hozzád ki szólt te melegbérenc,pofázol mikor hozzád nem szólt senki.Majd ha meglettél szólítva akkor bele vauvauzhatsz. Kapis???
2.Ilyen két aberrált seggarcú embert ritkán látok,de most valahogy büszke vagyok rá hogy megismerhettem õket.Állatkertben van a helyetek
Csak mielõtt találgatnál,nem vagyok se mod sem admin sem játékszervezõ egyszerû játékos vagyok,mint más.Amit ti itt mûveltek 3man az szánalmas.Az egész fórum rajtatok nevet.Ez a fórum se a régi 10hsz bõl 9 a ti baromságaitokkal van tele.Ruppotlan pöcsök vagytok.
Dumálsz itt hogy így úgy softair.AKKOR NE OLVASSÁTOK.És még ti pofáztok basszus ,hogy menjünk innen????Hát ti jöttök oda elis ismertétek.
És valahogy Trasher körme alatt a piszok többet ér mint ti 2-an összesen.Tudod sajnállak titeket,jókat mosolygok mikor próbáltok szánalmasakat visszaírni.Ugyhogy kezdjétek. vettem ropit.

@royal. Senki nem bosszankodik a hülyeségeiden.
@püspök neki csak azért nem szólok mert illik a kisebbséget szidni.

Jacek
akkor mert MASZ??? mert nem SASZ:)

lac coo
Tény, hogy eddig szó sem volt arról hogy ez házi szabályzat, most így utólag jól rá lehet mondani, hogy persze hogy az, mindig is az volt, de soha nem így kezelte a softair ! :))))

Adalékot? Eddig is köztudott volt minden a MASz kialakulása kapcsán. Akit érdekelt az információ, eddig is könnyedén birtokába juthatott. Mondjuk tény, hogy akkor nem lehetne zsizsegni... <#vigyor4>
Jacek
na mar megint ugyan az:) mert nem marad mindenki a sajat portajan azt kesz:) ja mert magyarok vagyunk:D

lac coo
Mondjuk megint elszaladt velem, a ló, pedig megfogadtam ,hogy nem foglalkozok a softairrel ,lehetõség szerint...
De legalább a masz-ról megtudtunk némi adalékot .

lac coo
De mirõl kell meggyõzni "minket" ?
Hogy hülyék vagyunk, ti meg helikopterek, vagy fordítva? :)))

Hitman76
++

DannyL
+

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Azon tûnõdtem, hogy Smúzernek vagy Nyalinak szólítsalak... Te melyiket vennéd szívesebben? :)

Az általad oly sokat fikázott, ámde bõszen (igaz, személyedet nem vállalva) látogatott fórum 4. topicja a MASz topic. Valóban jól eldugtuk.... Vagy a sok bujkálás miatt már térképre is szorulsz? Esetleg ez a stalker lét velejárója? Netalán a szvasztika gyártás az oka?
öregharcsa
Soha nem fogod meggyõzni õket, kár az idõért és az energiáért <#szomoru1>

http://pspfilez.extra.hu/

lac coo
Na bazz tényleg, pedig dühös nem vagyok elhiheted épp fegyvert bütykölgetek :))))

Akkó bocsi !!!

sgmbulldog
Olvasni tudsz a dühtõl ? Anti SOFTAIR, nem anti AIRSOFT.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Õ felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

lac coo
És az miért lenne anti airsoft???
Nálunk maga a játék a lényeg, nem a könnyû pénzkeresés, meg nem az okoskodás ! :))))Nem félünk a BB-tõl mint a tûztõl, nem oltunk le senkit,senkit nem zárunk ki akár ismeretlenül stb ... Nem gondoljuk magunkat túlélõknek, fegyverszakértõknek, military-buziknak, nem vitatjuk meg naphosszat kit hogy lõnénk fejbe ha lenne fegyverünk é miért nincs stb ....
Kérdés?

sgmbulldog
Szokásos konkrét választ kaptam...

- Ne olvass minket

- Ne játssz MASZ szerint

- Csinálj saját szabályt

- Építs közösséget (ASK - Anti Softair Közösség)

lac coo
Mopndjuk bármelyik topik !!!
Ma éppen az airsoft történetek topikot néztem, ha jól emlékszem ott az elsõ hsz már a szokásos okádék softair színvonal ! :)))
Tuning topik : agyadat tuningoljad, menné innen,had ne soroljam már, mintha nem tudnád!!!!

Adás-vételen kívül manapság nem sokat olvasok ott, régebben mindenhol ment a nyírás, aki nem állt be talpat nyalni ....

sgmbulldog
Egy konkrétumot ha mondanál végre az segítene benne.

lac coo
Nem értjük mi egymást....

sgmbulldog
Mond már melyik topicban ? Mert itt az utolsó min 20 oldal az.

lac coo
Nálatok nem így lesz ezt most mondom ! :)))))
Évek óta megy a szapulás összefogottan ,most talán másként lesz ?!

sgmbulldog
A MASZ nyílt topicjába raktuk ki a felhívást. Csináljunk neki külön fórumot ? :)

"remélem innentõl senki nem foglalkozik a többiekkel"

Így legyen.

lac coo
Majd szólj !

lac coo
Én nem szarok bele senki 6 évébe, miért is tenném.
Bár nem azért tartok valakit jó embernek mert 6 éve ûzi az ipart ....

Masz -ahogy te is mondtad -alapjaiban jó, mindenki ezt használja, sõt gyanítom az egész világ valami hasonló alapelvek szerint dolgozta k ia sajátját.
De ezerszer leírtam már, én aki 450 fps-el járok CQB-ra miért is vagyok a sport szégyene, és miért is kell minden áldott lehetõséget felhasználni, hogy szarozzák a hozzám hasonlókat???

Most legalább ki van mondva, nem országos szintû a szabályozás, hanem egyszerû házi, remélem innentõl senki nem foglalkozik a többiekkel,ki hogy játszik , ha már ugyanezt el várjátok mindenkitõl ....

Kérdés ????

RoyalPredator
Nem, nem nyalizok és nem smúzolgok. És sok mindent következtethetsz a 12 regbõl, csak szûk a látóköröd (vagy csak manipulálni akarsz). Lehetséges következtetések:
- A folyamatos kitiltások miatt szükséges több nick birtoklása.
- Provokálás (Mint már sokszor elhangzott)
- Demonstrálás (Mint már ezis sokszor elhangzott)
- És lehet, hogy tényleg csak unalomból töltöm ki a regisztrációs oldalt random adatokkal... igen valószínû...

A MASZ nem a biztonságos játékot alapozza meg, hanem a sport és a társadalmunk fejlõdését, gyarapodását akadályozza.

Bõven beleszarok a 6 évedbe, fõleg ha aztis fórumozással töltötted.

Globálisnak erõltetett szabályzat módosítását, illetve a módosítások szavazásának helyét nem reklámozni, gyakorlatilag eltitkolását jelenti.
Fõleg az egyre növekvõ fórumok számából adódóan is be kéne harangozni, hogy legalább tudjanak róla, nempedig csak a jelenlévõ szûk kör értesüljön a dologról. - Hozzáteszem, nem véletlen alakulnak új és új fórumok. A jég reped. Törik, hamarosan.

Aki égeti magát, az te vagy. Te, és mindenki, aki a Softair.hu-t képviseli itt, az amúgy nyílt fórumon, ahol inkább ismertetni kéne a sportot, elfogadtatni, és általános eszmecseréket folytatni.
Nempedig sárral (szarral) dobálni. Igaz?

Kérdés: Nem kopsz le?