border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Reaper
    Na üdv megint!

Az alaphelyzet a következő: A közeljövőben tervezem egy fegyver beszerzését a CA M15A4 szériából. Érdekelne, hogy mi a véleményetek a fix ill. a betolható tusról. Olvastam hideget/meleget róla, de érdekelne olyanok véleménye, akiknek ténylegesen ilyen van és használják. Nézegettem a fórumot visszamenőleg és láttam, hogy neuro-nak ill. DannyL-nek is ilyen van. Eddig olyasmiket olvastam külföldi illetve hazai oldalakon, hogy az M15A4 sorozat szereti zabálni az akkut. Ugyebár a betolható tusosba (kivétel a CQB) mini-type akku megy aminek megvannak a korlátai (mAh). Hallottam olyat, hogy néha akad a fegyver az akku miatt (különösen tuning-nál), melyet úgymond kókánnyal (akkupack kívülre felszerelve) lehet kiküszöbölni. A másik dolog, hogy lötyög-e ez a betolható tus? Ez még egy fogas kérdés számomra. Jó tudom, hogy az M4 igazából is betolható tusos, de a fentebb leírtak miatt szimpatikusabbnak tűnnek a fix tusos verziók (Tactical Carbine, SPC), a large type akku ill. az eggyel kevesebb mozgó rész miatt. Nektek, mint használóknak mi a véleményetek erről? Eléggé dilemmában vagyok ezzel kapcsolatban, mert nekem is inkább a betolható tus jön jobban be (kinézetre)... A másik dolog a hop-up rendszer, ezzel nem nagyon voltak kibékülve (gyorsan elállítódik, stb.) egyik review alkotói sem. Erről tudtok vmit mondani? Előre is köszi a válaszokat!