29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#2640 Hát egyelőre tervezés alatt a team (nem kecskeméti, hanem vegyes). Amúgy Mechanistnak már megvan a TM M14-ese. Itt Kecsón tudtommal van két team is. Egyikben tolja a Moti is (ő hívott, hogy kezdjem el).
Kérdés. Kinek van (és milyen) tapasztalata a cybergun bolttal (eshock asszem)? -
#2639 azért ül rá mert meleg, nekünk a szomszéd macskája szökik be néha :) -
#2638 Á az állatokról jut eszembe hogy picsán kell lőnöm a szomszéd kandúrját, mert a rohadék szánt szándékkal, és sáros lábbal mindig ráül a frissen mosott autóm motorháztetőjére. A kis rohadék. :) -
#2637 katt a galériámra, én ilyen fejet még csak olyan kutyán láttam aki fél mint a 2. pl állatorvosnál stb. -
#2636 van neked kutyad?! hogy lenne mar attol megijedve amirol fogalma sincsen hogy micsoda! Le van csapva a fule, es tagra van nyilva a szeme...gazdajank "kedveskedik" ezzekkel a gesztusokkal....neh de enyi eleg is a kutyaabc-bol....
mellesleg bitos forrasbol tudom hogy eloszor egy G3-ast akartak odatenni, de a blöki levizelte inkabb -
#2635 szegény meg van ilyedve attól a csúnya ruszki csúzlitól, látszik a szemén :( -
#2634 Aranyos kutyus...es micsoda szoldzser
-
#2633 Kivel jatszotok kecson?! vagy meg csak tervezeitek hogy fogtok?! -
#2632 Mp001 VSR-10 (fekete) Springes Puska 3x-9x-30as optikával 120as alap rugóval 3db tárral! (400fps ~ 1,54J) eladó 20.000ért [email protected]
kép -
#2631 ma nem készültek -
#2630 Képek?:-D -
#2629 átjutottak, George hajolt le érte mikor fejbe lőttem :)
4-en voltatok ellenem nekem meg kb 1,5 táram volt csak, de az M14 és a 2 glock fentről nem tudott szólni a másik 2 embernek hogy ott vagyok 10 méteren belül, ők meg képben voltak és dumáltak hogy elfogytak a védők, hát nem :)
de ha az összehangolt támadás lett volna, vagy 2-en nem besétálnak hanem fedezik egymást akkor esélyem nem lett volna. -
#2628 Igen jelenleg ez a max megoldás, de elég is. -
#2627 Az SP110 erősebb mint az M120-as, inkább az M120S-hez közelít. És az 1100mAh-s akksi biztos hogy nem fogja meghajtani. -
neuro #2626 ezt a rönkös dolgot ki kellene próbálni megint szerintem, mert nem rossz ötlet, csak esélyünk sem volt, hogy átjussunk, főleg miután ketten is kiestek a játékből :) -
#2625 jaja kb 1 méter hosszú volt (súlyt passzolom neuro választotta) hogy ne rohangálás legyen vele hanem kicsit nehezebb legyen visszavinni, tettünk rá 2 fehér szalagot hogy meg lehessen ismerni aztán keződhet a lövöldözés :) -
neuro #2624 Lehet persze. A ki-be húzhatósnak a neve "Crane Stock" -
#2623 "capturetherönk" lol:D -
#2622 a mai nap új találmánya capturetherönk :)
a glock nagyon jól teljesített, a DE VSR10-es sajna lefagyott (meg még 1-2 másik fegyver) úgyhogy haver a saját meg az én glock-ommal nyomta mint a filmekben nagyon komoly volt, az első 1,5 órában sz@rráfagytunk + értelme nem sok vol t ajátéknak a szél miatt, a de a végére jó idő lett nagyon tetszett :) -
#2621 Ja, mégvalami! Feltételezem ilyen tuning tust, amibe belemegy a large-type lehet kapni külön, nem? -
#2620 Jájá -
#2619 Az a baj még a mini-vel, hogy majdnem dupla annyiba kerül, mint a large... Na mindegy. Igazából szerintem akkor fogom eldönteni, hogy melyiket veszem, amikor a boltban kezembe veszem őket (Carbine, SPC, CQB)! Mindenesetre köszi az infót! -
#2618 off
te a kecskeméti reaper vagy? ^^ -
neuro #2617 7mm-es gearbox csak a RIS-es és az SPC verzióban van, a sima A2/A4-ben "csak" 6 mm-es van, de szerintem semmi különbség nincs közöttük
akkuból a mini méret fér bele és a V alakú 12 voltos -
#2616 Tehát az új gearbox-os (sárga -> 7mm-es?) verziókban a hop-up is javítva van? Az jó hír lenne. Akkor valszeg maradok az M15A4 Carbine-nél én is, mert bejövős. Végülis amit rá akarok pakolni, az hangtompító, ACOG / Red Dot összvissz, no meg kis tuning majd. tehát ehhez tök felesleges RIS-es verziót (pl. SPC) vennem + 25K-ért. 1700mAh-os (9,6V-os) akku a legnagyobb ami bele megy? -
neuro #2615 Guarder 110-es rugót elfogja bírni szerinted (9.6v 1100mAh)? Azt mondják ez kb 120-as Systema-nak felel meg erőben... -
neuro #2614 Nekem lassan két hónapja van meg a Carbine verzió és olyan 5-6 játékon voltam kint vele. Erős, pontos, megbízható puska és ráadásul nagyon jól néz ki (a fix tusos nekem nem jön be).
Hidegben volt pár problémám az akkuval, de ma például simán végig tudtam vele nyomni 4 órát nulla fok körül iszonyú hideg szélben (9.6V 1100mAh). Ha rendesen fel van töltve kibír egy napot simán.
A tuning miatt vennem kell majd bele egy nagy akkut 3000 mAh körül, és azt vagy az elejére vagy a tusra rakom majd fel egy külső tokban (kb mintha egy tártok lenne rajta), de a RIS-es verzióra lehet kapni AN/PEQ-2-es akkutokot is.
A tus nem lötyög, a belső cső fém a külső része műanyag és meglehetősen stabil.
A hopup is javítva lett már, gond csak az első szériával volt.
Igazából ki lehet fogni egy-egy rossz darabot a CA-k között (az egyik srácnak az M15A2 Rifle puskájában most kellett teljes hopup házat, tömítő gyűrűt és nozle-t cserélni), de ha most vennék fegyvert, megint csak ezt a típust venném meg, mert nagyon megéri a pénzét. -
#2613 Az akksik természetesen mind kettő jó minőségű SANYO 8 cellás akksi. -
#2612 "M15A4 sorozat szereti zabálni az akkut."
Röviden? Faszság. :)
"akad a fegyver az akku miatt (különösen tuning-nál)"
Nekem egy SP110-es rugó van benne ~400 FPS-el és nem akad a kis akkuval sem. 9,6V-os 1700mAh-s akksival legalább 1000 egyes lövést bír leadni, ami nem kevés. Ez sorozatban 1200-1300 BB. Egyébként két akksim van és kész, kb 2 perc kicserélni.
"lötyög-e ez a betolható tus?"
Nem!
"Eléggé dilemmában vagyok ezzel kapcsolatban, mert nekem is inkább a betolható tus jön jobban be"
Ha adhatok egy jó tanácsot, akkor ne vegyél olyan fegyvert ami nem tetszik, mert nem fogod szeretni. Ha csak az akksi miatt hezitálsz, hát ne tedd.
"A másik dolog a hop-up rendszer, ezzel nem nagyon voltak kibékülve (gyorsan elállítódik, stb.)"
Nekem sosem állítódik el. :)
-
#2611 Na üdv megint!
Az alaphelyzet a következő: A közeljövőben tervezem egy fegyver beszerzését a CA M15A4 szériából. Érdekelne, hogy mi a véleményetek a fix ill. a betolható tusról. Olvastam hideget/meleget róla, de érdekelne olyanok véleménye, akiknek ténylegesen ilyen van és használják. Nézegettem a fórumot visszamenőleg és láttam, hogy neuro-nak ill. DannyL-nek is ilyen van. Eddig olyasmiket olvastam külföldi illetve hazai oldalakon, hogy az M15A4 sorozat szereti zabálni az akkut. Ugyebár a betolható tusosba (kivétel a CQB) mini-type akku megy aminek megvannak a korlátai (mAh). Hallottam olyat, hogy néha akad a fegyver az akku miatt (különösen tuning-nál), melyet úgymond kókánnyal (akkupack kívülre felszerelve) lehet kiküszöbölni. A másik dolog, hogy lötyög-e ez a betolható tus? Ez még egy fogas kérdés számomra. Jó tudom, hogy az M4 igazából is betolható tusos, de a fentebb leírtak miatt szimpatikusabbnak tűnnek a fix tusos verziók (Tactical Carbine, SPC), a large type akku ill. az eggyel kevesebb mozgó rész miatt. Nektek, mint használóknak mi a véleményetek erről? Eléggé dilemmában vagyok ezzel kapcsolatban, mert nekem is inkább a betolható tus jön jobban be (kinézetre)... A másik dolog a hop-up rendszer, ezzel nem nagyon voltak kibékülve (gyorsan elállítódik, stb.) egyik review alkotói sem. Erről tudtok vmit mondani? Előre is köszi a válaszokat! -
#2610 Danke! -
#2609 Van itt valakinek esetleg M83?Mert az a helyzet ,hogy én úgy vettem észre kicsit mintha jobbra lőne és nem tök egyenesen. Fogalmam sincs miért. Lehet én néztem el ,de ha a szemem nemcsal akkor igazam van :)
-
#2608 rivju 2.0 -
#2607 Majdnem arrol szolo rivju, azert erdemes elolvasni mert egy torol fakadnak.... -
#2606 rivju -
#2605 Azt tudom hogy a GR300-asba mint elsoszamu kiszemeltembe 1100-1700 miliamperoras aksi megy az elulso markolatba. Az elegsegesnek tunik nem?!(Sot letezik 2000-es is ami befer oda de azt nem ajanlja a gyarto, igaz nem is ellenjavalja) -
#2604 Sziasztok Airsoft guruk!
Lenne egy kérdésem. Van vkinek CA M15A4 SPC-je? Érdekelne vélemény róla. -
#2603 erre így igazán nem lehet válaszolni hiszen a fő kérdés mire kell? :)
részemről fix tus amibe a nagy aksi belemegy az elsődleges ha elsődleges fegyver, épületben meg ugye sokkal célszerűbb a kis méret. -
#2602 ...vegre nagy kepek
http://kepup.extra.hu/?slr105uposter.jpg -
#2601 Szertnem kikerni a velemenyetek:
Hosszu vagy rovid csovel neznek ezek ki jobban?!
Eddig a rovid csore voksoltam, de megingottam a velemenyemben....